Jovana Joksimović i Srđan Predojević
Instagram/jovanamac
Jovana Joksimović i Srđan Predojević

Instagram/jovanamac

Jovana Joksimović i Srđan Predojević, Foto: Instagram/jovanamac

Omiljeni uredničko – voditeljski tandem Jovana Joksimović i Srđan Predojević, priključili su se timu Prve televizije na kojoj će uskoro početi da vode jutarnji program. Ovo je samo uvod u jednu zanimljivu i uzbudljivu TV sezonu koja će, kada je u pitanju naša televizija, obilovati velikim brojem noviteta i iznenađenjima. Jutarnji program se priprema studiozno i detaljno, a Jovana i Srđan su idealan voditeljski par za ovaj koncept emisije čiji se početak s nestrpljenjem iščekuje.

Prva televizija se ozbiljno priprema za novu sezonu u kojoj će osim jutrarnjeg programa emitovati i brojne nove šou programe, svetske hit formate.

Voditeljski tim Prve čine vrhunski profesionalci među kojima su sada i Jovana i Srđan, a imajući u vidu ambiciozne planove za predstojeći period, biće još iznenađenja kada je reč o TV licima. TV Prva nastaviće da za svoje gledaoce kreira drugačiji, zanimljiv i iznad svega kvalitetan programski sadržaj koji će voditi najveća voditeljska imena.

Ovim povodom oglasila se i TV Pink.

Naime, iz Pinka poručuju da posle dugogodišnje saradnje voditeljski par Jovana Joksimović i Srdjan Predojević i televizija Pink sporazumno su doneli odluku da na obostrano zadovoljstvo okončaju saradnju.

Ovakva odluka poklopila se sa planovima televizije Pink o novoj koncepciji Jutarnjeg programa koja počinje od ponedeljka 15. januara.

- Jovani i Srđanu se zahvaljujemo na uspešnoj saradnji za sve ove godine, ali TV Pink ostaje dosledna u svojoj ambiciji da ostane najgledanija televizija u regionu - poručuju iz ružičaste televizije.

Jovana Joksimović

Alo!/Ana Paunković

Jovana Joksimović, Foto: Alo!/Ana Paunković

 

 

 

 

 

 

Komentari (7)

Sneza

11.01.2018 12:57

Ko su oni? Sami sebi dizu cenu. Umislili nesto pa mlate lovu. Gde ce kad sve transfere ispucaju...na rts? Ma stvarno nemamo voditelja...manjak ih

Jana

11.01.2018 17:44

@Sneza - Neznam sta su umislili ja naprotiv obozavam Sarapu i Deu i ostale a ovo dvoje ako misle da je bolje nek idu .

Mina

11.01.2018 13:24

Omiljeni?!Mozda svojoj familiji!

zix

11.01.2018 13:57

Srećan put naročito Jovani, pa neka tamo reklamira nožice i ručice.

O neee

11.01.2018 14:28

Oo neee ...sad ni prvu tv necu gledati.

Mirka

11.01.2018 17:00

Ja ih ni do sad nisam gledala pa necu ni od sad. Meni je svejedno gde su. Nebitni likovi.

%

11.01.2018 23:34

Dea i Šarapa potukli u gledanosti