Zoran Marjanović
Alo!/Rajko Ristić
Suprug Zoran Marjanović

Alo!/Rajko Ristić

Suprug ubijene Zoran Marjanović, Foto: Rajko Ristić

 

"U ovom momentu mnogo bi mi značilo da se čuje istina. Mnogi su me zaboleli natpisi u nekim medijima. Neka, proći će i to", dodaje Zoran.

 

On je proveo dva dana u beogradskoj policiji i, kako kaže, nema primedbe na njihov rad.

"Policija profesionalno radi svoj posao. Maksimalno su uključeni i posvećeni ovom slučaju. I zato ne bih da ometam dalji tok istrage. Najvažnije je da se krivac za smrt moje žene pronađe. Molim vas da me razumete, još ne smem da pričam o ubistvu", rekao je Marjanović. 

Komentari (3)

B.

07.04.2016 01:02

Sve je ovo strašno, slažem se, ali "izgubio sve na ovom svetu"!? Ako njegova izjava nije pogrešno preneta, ne razumem kako može čovek to da kaže, kada ima dvoje dece. Kako se osećaju ta deca kada čuju ove reči, - zar to znači da ona za njega nisu ništa? Isto tako je za tu decu teško shvatiti navode da je otac hteo da izvrši samoubistvo, jer doživljavaju to kao da ona nisu dovoljna i dovoljno dobra da bi roditelj živeo za njih. Njegov otac i on tvrde da je veliki vernik. Nešto se ne uklapa.

Goran

07.04.2016 08:57

@B. - Lupetas. Čovek je van sebe. Njemu je jako teško i sve je još sveže i netreba njegove izjave shvatati ozbiljno. Covek je u velikom šoku

2KD

07.04.2016 09:07

Zao mi je Jece, ali ova faca odaje klasicnog narkomana. Zao mu je to sto nema ko da ga izdrzava, takvi se iz aviona vide nadam se sa ce nase pravosudje bar jednom od kako postoji uraditi posao kako treba i dajte peticiju da se vrati smrtna kazna krajnje je vreme