Džiboni
Promo
Džiboni

Promo

Džiboni, Foto: Promo

Ako se po jutru dan poznaje, i ove godine Music Week festival ostaće manifestacija koja se pamti i prepričava, jer se uzavrela atmosfera sa svečanog otvaranja nastavila i naredne večeri.

Posetioce, kojih je u ekskluzivnom VIP lounge-u hotela Grand bilo više od 1500, na noge je podigao Zlatan Stipišić Džiboni, jedan od najomiljenijih izvođača sa ovih prostora, na čije emotivne stihove niko ne ostaje ravnodušan.

Džiboni je početkom godine promovisao spot za numeru “Nisi više moja bol”, koja je postala veliki hit i čije izvođenje je posebno obradovalo publiku, koja je od prvog do poslednjeg takta uglas pevala svaku pesmu.

Sa impozantne bine pevač je sve vreme bio u interakciji sa publikom, a uz dobro poznate stihove hrvatskog muzičara đuskalo je i mnogo javnih ličnosti, koje već treću godinu svoje poverenje poklanjaju Music Week festivalu, kao događaju koji obećava najbolju zabavu i na jedinstven način je spaja sa odmorom i turizmom.

Pored nastupa najvećih regionalnih muzičkih zvezda u večernjim satima, dnevne žurke ispred hotela Grand pod nazivom IDJ week, koje su ove godine organizovane prvi put, oduševile su sve posetioce, koji se uz poznate DJ-eve i grupu THC, Coby-ja , Coronu i Rimskog zagrevaju za nastavak provoda.

Tagovi