Luna i Toma
Youtube printscreen
Luna i Toma

Youtube printscreen

Luna i Toma bili spremni za igru, Foto: Youtube printscreen

"Zadruga" je siromašnija za još jednog člana. Sinoć su ukućani nominovali Lunu Đogani, a publika je najmanje podrške dala Tomislavu Paniću. Njih dvoje su proveli noć u izolaciji čekajući trenutak odluke.

Đoganijeva i Panić su potom morali da odigraju igru, ne bi li im bili duplirani glasovi, ali pošto je bilo nerešeno, oboje su ostali bez dodatnih glasova.

Njih dvoje su nervozno čekali da čuju ko mora da napusti imanje, a onda je Ognjen Amidžić pročitao rezultate. Luna je dobila 59 odsto glasova, a Toma 41 odsto glasova publike.

 

 

Komentari (2)

Dule

16.04.2018 10:29

Ispao dzentlmen Toma ostala svalerka Lunja.

Igor

16.04.2018 11:47

NAROD REKAO SVOJE. I SLOBINI I LUNINI FANOVI, SHVATILI DA SE NE ISPLATI DAVATI PARE,ZA OVAKAV PAR, KOJI JE AGRESIVAN, KOJI NISTA NIJE POKAZAO SEM SVADJA,AGRESIJE,PLJUVANJA,PSOVANJA, I NE UKLAPANJE U ZAJEDNICU. LJUDI NE PRIHVATAJU PRELJUBNICU, I TO JE DOBRO I TO JE ODVJKADA U OVOJ ZEMLJI SRBIJI. BRAVO NARODE. I SAD JE LJUTA,NIJE DOBILA KOLIKO JE DOBILA KIJA,A DOBILA JE KRISTINA...95% E TAKO, SVE PREMA ZASLUZI. SRBIJA JE BILA JEDINSTVEN.A BRAVO, KOMENTAR MOLIM DA IDE. HVALA.