Željko Joksimović
Alo!/Ana Paunković
Željko Joksimović

Alo!/Ana Paunković

Željko Joksimović, Foto: A. Paunković

- Fenomenalan je osećaj, još uvek se nisu slegli utisci, a tako će biti sve dok devojčice ne dođu kući i dok ne postanu deo naše svakodnevice. Srna je malo manja od Ane i to je jedini način raspoznavanja. Veoma smo srećni. Kosta je juče bio prvi put u porodilištu da vidi sestre i veoma je nežan i pažljiv prema njima. Uživali smo u tom prizoru - rekao je Željko i otkrio na koga bebe liče.

 

 

Haris Džinović sa suprugom

A. Paunković

Haris Džinović sa suprugom, Foto: A. Paunković

- Na Jovanu, bukvalno vidiš bebe, i znaš ko im je majka.

- Dobro smo organizovani zahvaljujući Jovani, jer ona ništa ne prepušta slučaju. Ponosan sam što je ona takva i to mi je veliko olakšanje. Neprospavane noći nisu novost za nas, ali ćemo se potruditi da nađemo pomoć koja će nam olakšati - rekao je Željko i dodao da ne isključuje mogućnost da pravo sa proslave ode ujutro kod Jovane u porodilište.

 

Proslavi su prisustvovali folk diva Svetlana Ražnatović, Mlađan Dinkić, Ivan Bosiljčić i Jelena, Aleksandra Kovač, Nenad Knežević Knez, Srđan Predojević i mnogi drugi.

 

 

Komentari (3)

Jole

04.10.2017 22:52

Sve je to lepo, ali koga to interesuje. Radjaju se ovog momenta jos predivne bebice, pa se ne zvoni na sva zvona.

Sale

05.10.2017 08:01

Zaista ste preterali sa ovim Joksimovicima. Dobili bliznakinje, pa sta? To je njihova privatna, porodicna stvar! Radjala su se deca i drugim pevacima/pevacicama, i onima nizeg i srednjeg ranga i istinskim estradnim zvezdama poput npr. Cole pa se nije dizala tolika prasina. Otkud sad ovo!!! Nisu deca Z. Joksimovica nesto posebno u odnosu na tu decu. Ne smarajte nas vise. Nek slavi on narednih 10 god. sta to nas briga! Hocemo price, lepe price a ima ih, i o drugim pevacima/ pevacicama.

Kanus

05.10.2017 11:19

Dosta vise o njima, dosta!