Jelena Karleuša
Alo!/Marko Metlaš

 

Jelena Karleuša

Marko Metlaš

Jelena Karleuša, Foto: Marko Metlaš

Kada smo je sreli na snimanju emisije „Zvezde Granda”, iskoristili smo priliku da popričamo sa njom o trenutno aktuelnim temama, ali nismo mogli da izbegnemo a da je ne pitamo o koleginici Dari Bubamari, koja sprema koncert u „Areni“.

- Svi se nešto čude, a ne shvataju da kako nikoga ne mrzim, tako ne mrzim ni Daru. Naravno da je podržavam i njenu odluku da održi koncert u „Areni”. Želim joj tri puta da je napuni. Ovim poslom je počela da se bavi pre mene. Rekla sam već nekoliko puta da je to odavno trebalo da uradi. Na estradi je mnogo zlobe i negativne energije. Smatram da je krajnje vreme da okrenemo stvari za 180 stepeni i da svi zajedno pokažemo da su profesionalizam i kolegijalnost neki normalni međuljudski odnosi iznad tih loših, ličnih doživljaja. Dosta je noževa, sekira u leđa, podmetanja noge - kaže Jelena za „Alo!” i dodaje:

- Ne moramo biti prijatelji, ali normalni odnosi moraju da postoje jer mi ipak šaljemo poruku javnosti i na nju utičemo, a to nije mala stvar - kaže „mala od skandala”.

Jelena Karleuša

Marko Metlaš

Jelena Karleuša, Foto: Marko Metlaš

Jelenine muške kolege imaju samo reči hvale za nju, a ona je prokomentarisala trenutno najaktuelnije pop izvođače. Osvrnula se i na činjenicu da njen kolega Saša Kovačević i te kako ulaže u svoju karijeru i da joj se veoma dopada. 

Saša Kovačević

Sergey Kabankov

Saša Kovačević, Foto: Sergey Kabankov

- Kamo sreće da se svi naši pevači ugledaju na Sašu Kovačevića. Kako se ulaže u svoju karijeru, kako se radi, kako se izgleda, kako se neguje. Kada se uzme u obzir koliko ulaže u svoju karijeru, te kakva je produkcija njegovih spotova, to je čovek koji zaslužuje da bude popularan daleko izvan granica Balkana, a ja mu to od srca želim. S druge strane, znam da je ekstremno velika zvezda u Grčkoj, Makedoniji, Bugarskoj. Kada se pojavi tamo, kao da je došao Džastin Biber - rekla je Karleuša za „Alo!”, a onda je suptilno isprozivala Željka Joksimovića:

Željko Joksimović

Petar Dimitrijević

Željko Joksimović, Foto: Petar Dimitrijević

- Sa naše muzičke scene poštujem Sašu, Željka Joksimovića, ali on je diva, zatim Dina Merlina i Adila. Oni su mi bez premca - kaže ona.

Karleuša još nije odlučila gde će nastupati u novogodišnjoj noći, ali je rešena da bude sa fanovima i tako im pokloni nezaboravni ulazak u 2018. godinu. 

- U pregovorima smo što se tiče Nove godine, ono što je sigurno jeste da ću za reprizu nastupiti u Beogradu, u klubu „Kasina”. Još ne znam ništa u vezi sa noći ulaska u 2018. Zaista imamo mnogo ponuda i tek će se odlučiti gde, šta i kako - kaže JK.

Komentari (11)

Unna

10.11.2017 10:37

Sasa Kovacevic je totalno za strano trziste..totalno je Dzastin Timberlejk,Enrike-fazon

бија

10.11.2017 10:41

Ваш сам знатижељна што ли је "подвила реп"!?

Lela

10.11.2017 11:17

@бија - Zašto "podvila rep"? Pa ona uvek kaže ono što misli, tako da je moguće da ponovo promeni mišljenje!Uostalom pohvalila je dvojicu koji trenutno najviše vrede na muzičkoj sceni i uvek ih je hvalila ! Lep gest sa njene strane, zašto odmah bacati otrovne strele?

deda

10.11.2017 11:17

Ima stvari koje se slušaju i gledaju i preterujte sa jk konstitucijom

Sasa

10.11.2017 12:20

Sasa Kovacevic jedino moze da osvoji svetsko trziste,ima sve sto treba da ima svetska faca

зики

10.11.2017 12:46

Па зар она није бацала ножеве,секире и остале бодеже по пола естраде!Који лицемер!!!

микица

10.11.2017 13:54

Једине праве звезде на овим просторима су Лепа Брена и Здравко Чолић!Остали могу само да сањају њихову славу!!!Крај!!!!!!

nedjo

10.11.2017 14:39

ova nema mira.. slažem se da je čola jedina zvezda bio i ostao

Ava

10.11.2017 15:43

Ona nije kompetentna nikoga da hvali niti kudi,jer NEZNA DA PEVA!Slihta se Dari kao i Skoricki,a Zeljko je ne zarezuje.Kod nje je sve proracunato.A Dara ima toliko hitova,a ne kao ova "ide maca oko tebe" i jos gluposti.Ona je pokazala sve u Areni i Uscu DEBAKL!!!!

LEO

10.11.2017 15:51

Ti itekako znas da mrzis i to tvoju nedostiznu nocnu moru CECU.Kopiras je u svemu,pokusavas sve,ali NE VREDI.Sluzis za sprdnju i gledanje silikonske celulitne tvorevine.Tvoje reci nemaju tezinu,jer svi znaju za tvoje pljuvanje Dare i ostalih.Godine kod tebe cine svoje,dok kod drugih su kao najbolje i najskuplje vino.

dragan

11.11.2017 00:37

Ha, ha, žena koja je ispljuvala, izvređala i ismevala 90% svojih kolega, sada govori kako svi treba da se vole i podržavaju. Pa, ovolika količina licemerja žestoko vređa inteligenciju.