Viki Miljković i Jelena Karleuša
Printskrin TV Prva
Viki Miljković i Jelena Karleuša

Printskrin TV Prva

Viki Miljković i Jelena Karleuša, Foto: Printskrin TV Prva

Naime, ni ove subote ljubitelji popularnog šou programa nisu ostali uskraćeni za novu porciju svađe i sitnih uvreda koje su koleginice razmenile.

I ovoga puta za nijansu žustrija u svađi je bila Karleuša, koja je na plastičan način objasnila Miljkovićevoj šta znači reč harizma.

- To je ono što ti nikad nisi imala. Ja sam za tebe svetska zvezda - rekla je JK Viki, sa čim se složila Bekuta.

- Ti znaš da svetski mediji pišu o meni. Ja imam milione fanova. Reč je o harizmi, popularnosti, zvezdanoj prašini. Ti si na momenat dobar pevač, nekada i katastrofalan. Nisi megazvezda, ali meni si uvek bila vrlo interesantna. Ali ti i ja na temu popularnosti i harizme ne možemo da pričamo - nastavila je u svom ritmu Karleuša, sve dok je Miljkovićeva nije prekinula.

Dragan Stojković Bosanac

Rajko Ristić

Dragan Stojković Bosanac, Foto: Rajko Ristić

- Ma gde si ti svetska zvezda? Budi zahvalna što ti je muž Duško Tošić, zbog njega si u svetskim medijima - pecnula je Viki koleginicu.

Bosanac: JK, ćuti, jer nemaš pojma!

Komentar koji je JK uputila na račun takmičara posebno je iritirao Dragana Stojkovića Bosanca. - Dečko, ti si muzika za lift od prvog do sedmog sprata. Katastrofa, bre - obratila se JK jednom takmičaru, a Bosanac joj je replicirao: - Ćuti ti, nemaš pojma. Obuci ti kožne pantalone, pa kidaj. Stalno ponavljaš kako je neko muzika za lift. Daj promeni nešto. Stalno isto pričaš.

- Ti si ovde da bih se ja sprdala, da bi šou bio interesantniji. Ti, koja nisi zvezda ni u svojoj zemlji, ne možeš meni da pričaš. Ti si ovde dovedena da budeš meso meni, ja tebe jedem za doručak - poručila je za kraj Karleuša Miljkovićevoj.

Inače, sukob između koleginica traje već tri godine, otkada je Viki Miljković postala deo žirija „Zvezda Granda“. Od samog starta JK je Miljkovićevu uzela na zub, kritikujući kako njen način glasanja, tako i njenu karijeru, ali i stil odevanja.

Od samog početka Miljkovićeva nije davala na sebe, te je na svaku Karleušinu prozivku nastojala da adekvatno odgovori.

Mira Škorić

Vesna Lalić

Mira Škorić, Foto: Vesna Lalić

Mira: Karleuša i ja samo uvek bile dobre!

Pevačica Mira Škorić je ove subote bila na mestu člana žirija u „Zvezdama Granda” umesto Ace Lukasa. Ni Mira nije propustila da se zakači sa Viki Miljković, stajući na stranu JK. - Viki, ti ako ovde nisi čula emociju, znaci da je nemaš - prokomentarisala je Mira nakon što je Viki za jednog kandidata rekla da nije imao emociju. - Ne možeš to da mi kazeš. Sad si se udružila sa Karleušom, a niste pričale 20 godina. Sad si upala u njen klan - odgovorila je Viki. - Karleuša i ja se znamo 25 godina i uvek smo bile dobre - uzvratila je Škorićeva. - Viki, ti nemaš pravo na mišljenje, sem ako ti ja ne dam - presudila je na kraju JK.

Pročitajte i:

Komentari (3)

baradja

13.11.2017 10:20

Viki je žargonski rečeno"meso",za razliku od od ove slaninare i prve starlete u Srbiji,.U tome je njen problem, sa muzikom,pjevanjem,da se ne lažemo,nema veze...

Bole

13.11.2017 10:30

Jelena je potpuno u pravu! Viki nije dorasla zadatku, njeni komentari nisu od koristi takmučarima, sa skoro svima iz žirija je u sukobu! Samo što ostali nemaju petlju da joj to kažu!

Jana

13.11.2017 14:07

Jelena ne podnosi Viki zbog Cece. Mira se uvukla Jeleni u bulju jer je tako sigurnija. Na prozivku Jelene upucenoj Viki "koka kola, marlboro, suzuki"..trebalo je Viki samo da odpeva ...Kupila sam ogledalce, malo, malo, malo ogledalce! ?