Ne odustaje:  Goran Ješić
Milorad Milanković
Ne odustaje:  Goran Ješić

Milorad Milanković

Ne odustaje: Goran Ješić, Foto: Milorad Milanković

Ješić nedeljama vodi kampanju po Vojvodini, a cilj mu je da sa tog mesta smeni aktuelnog predsednika Pokrajinskog odbora Miroslava Vasina, saznaje “Alo!” iz izvora bliskih vrhu demokrata.

- Ješić već obilazi Vojvodinu, a cilj mu je da dobije što veću podršku da bi mogao da dođe na mesto Vasina. Najveću podršku za te svoje ambicije ima od Dušana Elezovića i profesora Dragoslava Petrovića - objašnjava izvor blizak vrhu DS-a.

Inače, Goran Ješić je juče u razgovoru za medije istakao da će DS imati jednog kandidata na unutarstranačkim izborima i da po svemu sudeći ti neće biti Bojan Pajtić i Dragan Šutanovac.

On je nave da taj kandidat neće biti niko ko je u poslednjih četiri-pet godina bio na funkcijama u izvršnoj vlasti.
- Vrlo smo blizu dogovora - bio je eksplicitan Ješić.

Miroslav Vasin

RAS

Miroslav Vasin, Foto: RAS

Međutim, prema rečima našeg izvora, Ješić na ovaj način samo pokušava da prikrije sopstvene ambicije.
- On je ovom izjavom samo potvrdio da želi da vidi leđa Pajtiću, čim je naveo da aktuelan predsednik neće ponovo biti kandidat za mesto šefa stranke - navodi naš izvor.

Sa druge strane, od kandidature za mesto predsednika demokrata ne odustaje Dragan Šutanovac.
- Šutanovac ima podršku velikog broja odbora, za sada se spekuliše da je oko 95 odbora podržalo njegovu kandidaturu. Ukoliko dobije dovoljan broj kandidatura on će se sigurno kandidovati, tako da Ješićeva priča pada u vodu - objašnjava naš izvor.

Inače, veliki broj odbora u Demokratskoj stranci insistira da se unutarstranački izbori što pre zalažu, a juli se pominje kao mesec odluke kod demokrata.

Komentari (2)

sima

20.05.2016 08:26

sta je sa mlekarom? kada ce u u zatvor. cirkus sto veci lopov to veca funkcija

mara

20.05.2016 15:22

Bilo bi jako jako lepo da na celo stranke bude izabrana jedna zene, tada bi mogli reci da postuju demokratiju. Nadam se da ce imati bar dva kadidata i to bi bilo demokratija. Predjite jedno sa recju na dela a ne da se samo zovete demokrate.Nemojte reci da nemate nijednu sposobnu i vrednu clanicu koja je dorasla ovom zadatku.