Jelena Marjanović
Facebook
Jelena Marjanović

Facebook

Jelena Marjanović, Foto: Facebook

Oboje su bili na javnoj sceni i kontaktu sa poznatim ličnosti, oboje su brutalno usmrćeni, a ubistva su obavijena velom misterije, jer su najverovatnije naručena!

Ubistvo Stevice Markovića je i posle 50 godina nerazjašnjeno u Parizu, dok je slučaj iz Borče pred raspletom, ali je još neizvesno da li će u epilogu pisati "nerešen slučaj" ili ćemo biti svedoci spektakularnog suđenja koje će razotkriti sve tajne!

Telohranitelj Alena Delona je navodno ubijen zbog mnogobrojnih seksualnih skandala u francuskom visokom društvu. Reč je o jednoj od najvećih političkih afera u Francuskoj posle Drugog svetskog rata, koja se i danas ubraja među najveće skandale. Brutalno ubistvo pevačice „Granda“ dogodilo se 2. aprila 2016. na nasipu u Borči i izdvaja se kao slučaj koji je najviše medijski praćen u Srbiji!

Advokat Nebojša Milosavljević smatra da slučaj ubistva Jelene Marjanović mora da izađe iz forme rijaliti programa i da konačno dobije epilog na sudu. On kaže da ga ubistvo pevačice u Borči podseća na slučaj Stevice Markovića u Parizu, od pre 50 godina, koji je raskomadan i bačen na đubrište.

- Celi slučaj prekriven je velom misterije! Sve tajne će biti otkrivene tek kada počne suđenje i zato očekujem da će rasplet u sudnici biti spektakularan! Porodica okrivljenog Zorana Marjanovića izjavila je posle njegovog hapšenja da je Jelena navodno imala ljubavnike, dok je njena familija to sa gnušanjem demantovala. Nije profesionalno da govorim o tome, ali imam određena saznanja u tom pravcu. Mogu samo da kažem da je sve krenulo iz policije i da će se sve i završiti u policiji. Indikativno je da ovaj slučaj tavori već 21 mesec i da zvanično još nisu izneti relevantni dokazi - navodi Nebojša Milosavljević.

Životna epizoda Beograđanina Markovića liči na film, a život mu se brutalno završio u prestonici Francuske. Početak njegove karijere ima veze sa filmom. Tokom 1958. u Beograd je stigao francuski glumac Alen Delon da snima fim „Marko Polo“ i tada je upoznao Stevicu Markovića. Ubrzo posle snimanja filma Stevica Marković je ilegalno prešao granicu i otišao u Pariz, gde je postao telohranitelj i prijatelj čuvenog glumca.

Naprasna smrt telohranitelja

Zoranov drug iz Borče, za koga se pričalo da mu je bio telohranitelj, preminuo je naprasno od infarkta samo nekoliko meseci posle pronalaska Jeleninog tela na nasipu u Borči.

- Taj muškarac je bio u Zoranovoj pratnji u kritičnim momentima. Bio je uz njega kada je pušten posle prvog privođenja, ali i kada je policija pretresala kuću u Borči. Reč je o muškarcu srednjih godina, koji prema nezvaničnim saznanjima nije bolovao. Umro je naprečac kada je izašao iz kafića i za sobom ostavio bolesno dete. On je mogao da razjasni šta se dešavalo u porodici Marjanović pre Jelenine smrti i posle nje te kako su se članovi porodice ophodili prema ubijenoj - kaže naš izvor blizak istrazi.

Afera "Marković" imala je tamnu pozadinu, čiji je mrak progutao mnoštvo svedoka i prijatelja beogradskog plejboja. Nekoliko njih bilo je ubijeno, i to na različitim geografskim tačkama. Prva žrtva bio je njegov dobar drug glumac Miško Milošević, ljubavnik Natali Delon, koja je kasnije postala žena Alena Delona.

On je početkom 1966. nađen zaključan u kupatilu holivudske vile Mikija Runija, zajedno sa njegovom ženom Barbarom. Bio je plav od batina. Kao svedočanstvo Miškove zle slutnje ostala je jedna njegova čarapa sa porukom: „Čekam da me ubiju”.

Posle smrti Stevice Markovića u Briselu je ubijen Uroš Milićević, u Holivudu Krste Popčevski, a pre sedam godina na Kopaoniku Boris Ackov.

Preživeli su svedoci, koji su zahvaljujući ćutanju sebi obezbedili život, kao Miša Slovenac, koji je danas milioner u Njujorku.

Afera u Borči takođe ima tamnu pozadinu, koja tek treba da bude rasvetljena. Jelenina majka Zorica Krsmanović preminula je pola godine posle ubistva ćerke. Bila je bolesna od kancera, zbog čega smrt nije dovedena u sumnju.

Međutim, pre nego što je skončala rodibini se poverila „da je zvala Jelenu 2. aprila 2016, kada je navodno trčala nasipom, ali da nije sigurna ko joj se javio na ćerkin mobilni“.

Interesantno je da to nije bila jedina smrt posle Jeleninog ubistva, jer je naprasno umro čovek iz bliskog okruženja Zorana Marjanovića.

Ovo dodatno komplikuje Jelenino ubistvo, a javnost očekuje da će na suđenju biti razotkrivene sve tajne.  

Komentari (11)

ubistva

06.01.2018 06:56

Posle Markovica jedan Beogradzanin je svirepo ubijen u Kaliforniji i stavljena mu je carapa u usta , sumnjalo se da ga je ubio mafijas saa Korzike koji je ubio i Stevicu.Stevicin brat je ziveo u Italiji i tragao je celo vreme zaa ubicom-ubicama.Izdata je knjiga o Stevici.

Pantagruel

06.01.2018 07:51

Нема ту превелике филозофије. Кад сам једну своју другарицу из гимназије питао шта се дешава са њеном соло каријером соул певачице (завршила је музичку академију, имала релативно успешну епизоду у иностранству и чак певала на отварању олимпијаде, али потом нестала), рекла ми је дословно: "Није то тако лако као што мислиш. Траже или новац или да спаваш са њима". Дакле, која нема новац и богатог спонзора, улаз у медије мора да плати сексом. Е, сад, ако притом има љубоморног и посесивног мужа...

momazver

06.01.2018 08:02

Nije Stevica izgubio glavu zbog Natali već zbog žene tadašnjeg predsednika Francuske!!! E sad,u ovom slučaju da li je i šta je bilo u ogledalu,a šta iza ogledala mislim da nikada nećemo saznati-ZVANIČNO! TO je sličnost ovog i Stevicinog slučaja...gde se sve /NE/ zna...pa i kraj ove tužne priče.!

deda

06.01.2018 08:21

Nedate ženi mir ni na onaj svet

Zacepi

06.01.2018 09:48

@deda - Ne damo hocemo ubicu posto poto .Hocemo da policija radi svoj posao da nije potkupljena kao francuska policija koja se uplasila razvratne babe francuskog predsednika zbog koje je stradao , nas, lepi srpski decko .

kostadin

06.01.2018 09:20

Mladi potrošači sa egzistencijalnog ruba, golaći kao crkveni miševi u štiklama i opancima koji su sebe proizveli u sponzoruše i mlade muške sponzoruše. Ovo je primer kako su suviše naglo pokušali da se ubace u pokvarene visoke krugove - po svetu i okolini sa bezbrojnim i silnim pederima i kurvama i žigoloima i barskim plesačicama. Pariska predratna trulež i sjaj i sav beogradski poratni ološ im je i pored hrabrosti presudio kako to samo oni i rade.

Mimi

06.01.2018 11:16

A da nije povezana i sa Kenedijevom smrću? Mislim, stvarno... Lupetate gluposti...

Sasa

06.01.2018 11:33

A sa Kenedijom?mozda i sa zutom kucom na Kosovu...da njje i baba vanga predvidela njenu smrt?

sarovic zdravko

06.01.2018 23:23

@Sasa - neko je platio da pokojnica zabavlja rijaleti ucesnike igrace tv happy zar ne?tu ne mozes da zapevas na lepe oci a g.maric zna tu osobu koja je stajala iza nastupa pokojnice.nije puno vremena proslo i pevaljka nazalost na mucki nasilnicki nacin izgubi zivot.

Glasac

06.01.2018 18:30

A zbog cega policija nije poslala Zoranovog telohranitelja na obdukciju . Ako je covek bio u kaficu i posle toga umro koga ste ispitila iz tog kafica jer je tamo neko mogao da mu sipa otrov. Ko je tada radio u kaficu , pokrenite to sada . Vidite gde je bio pre kafica .

Hajsenberg

07.01.2018 17:31

@Glasac - Borca bese predgradje Pariza...aha sad vidim povezanost