Pomen Jelena Marjanović
Oliver Bunić
Pomen Jelena Marjanović

Oliver Bunić

Majka ubijene pevačice nije mogla da zadrži suze, Foto: Oliver Bunić

Majka ubijene pevačice Zorica Krsmanović je među prvima stigla na groblje. Ona je, prilazeći grobu gde počiva njena ubijena ćerka bila mirna, ali je potom počela glasno da jeca.

Članovi porodice i prijatelji koji su došli sa Jeleninom majkom nemo su stajali pored groba dok je majka na sav glas zapomagala za stradalom ćerkom.

Pomen Jelena Marjanović

Oliver Bunić

Foto: Oliver Bunić

Nedugo potom na groblje je stigao i Jelenin suprug Zoran Marjanović u pratnji oca Vladimira i brata Miloša. Na pomen je došla i pevačica Nada Topčagić.

Kada je počelo opelo Jelenina majka je stala tik do groba i svim silama je pokušavala da zadrži suze. Jelenin suprug Zoran je za to vreme nepomično stajao sa suprotne strane spuštene glave.

U jednom trenutku, prišli su jedno drugom, poljubili se i zagrlili.

Kako su nam rekli, mladića u belom niko ne poznaje, a on je danas prvi došao na groblje. Navodno je svakog dana palio sveće na mestu gde je Jelena ubijena.

Komentari (2)

dasa

11.05.2016 14:51

ova od straha i ove vracarice oci ne sme da otvori.

Dule

11.05.2016 16:45

U beloj majci na parastosu, a navodno joj je prijatelji ?! To ne pije vodu. Zasto nije bio na sahrani ? Nacin na koji posmatra fotografa, dok ga ovaj fotografise.... izaziva sumnju. Cudan je malo taj pogled. Navodno je zvao i Jeleninu majku i predstavio se kao Jelenin prijatelj Nikola. Policija to sve mora dobro ispitati i drzati ga na oku. Moram priznati, lici pomalo na tajanstvenog biciklistu sa nasipa. Postoji video na YT.