Jelena Marjanović
Facebook
Jelena Marjanović

Facebook

Jelena Marjanović, Foto: Facebook

Parapsiholog Robert Kajsler sa Floride tvrdi da krv svirepo ubijene pevačice Jelene Marjanović može da se nađe na nekoliko mesta u Borči i da ti tragovi mogu konačno da reše misteriozni zločin!

- Jelenine krvi ima u kući njene pokojne majke! Nije reč o sobi u kojoj je ležala Zorica Krsmanović, već o drugoj soba u kući. To zna Ljubica Marković, rođena sestra Zorice Krsmanović, koja je odgovorna za kuću i imanje do punoletstva male Jane. Tragovi krvi mogu da se nađu i pored male prodavnice, tik uz kuću Zorice Krsmanović, kao i u kombiju bliskog prijatelja Zorana Marjanovića, koji je imao zadatak da leš odveze na nasip u Borči - tvrdi Robert Kajsler sa Floride.

Kako je „Alo!” pisao, parapsiholog tvrdi da je ubistvo izvršio plaćenik, kojeg je angažovao blizak prijatelj Zorana Marjanovića, po nalogu jednog člana njegove familije!

Robert Kajsler je stupio u kontakt sa Jeleninom rodbinom, svedocima, kao i sa ljudima koji su istraživali slučaj, i prihvatio da pomogne u rešavanju zločina.

On kaže da je Jelena nasmrt pretučena 1. aprila 2016, maltene na pragu majčine kuće!

- Jelena je 1. aprila odlučila da napusti Zorana i da odvede ćerku. Te večeri je sa mužem otišla kod majke, ali su se tamo posvađali na krv i nož. Zorica je bila svedok te žučna svađe. Zoran se fizički obračunao sa Jelenom, ali je ona za sve krivila ćerku - kaže parapsiholog i otkriva kako se odigrao zločin.

- Plaćenik je sačekao Jelenu kod majčine kuće, sa dvojicom saučesnika - Zoranovim prijateljem i bliskim rođakom. Čim je izašla, toliko su je pretukli da je izgubila svest. Odvezli su je u jednu od kuća na imanju tog Zoranovog prijatelja. On je našao ubicu po narudžbi člana Zoranove familije. Dok je plaćenik tukao i ubijao Jelenu, saučesnici su mu pomagali. Posle ubistva su presvukli Jelenu i uklonili dokaze sa njenog tela. Leš su odvezli na nasip u Borči i bacili ga u kanal - izričit je parapsiholog. 

Zorica lažima štitila Marjanoviće?

Robert Kajsler na osnovu podataka dobijenih od rodbine navodi da je Zorica Krsmanović 31. marta 2016. izašla iz bolnice, ali da je Jelena tek sutradan uveče, u pratnji Zorana, otišla kod nje.

- U petak, 1. aprila, nije išla kod majke ni ujutru, ni po podne, tako da niko nije mogao da je vidi. Policija o tome nije ispitala tetku Ljubicu Marković. Majka je ispitana o posetama, ali je kao po navici slagala! Prvo je rekla da je sa ćerkom išla kod lekara po izvode, pa je onda okrenula priču kako je Jelena išla sama da uzme njene izvode, pa da su sedele na terasi i da je komšinica tog jutra videla Jelenu. Iz razgovora sa najužom porodicom Krsmanović zaključio sam da je Zorica pričala laži samo da bi zaštitila Marjanoviće. Rodbina tvrdi da im je prenosila sve poverljive porodične informacije - kaže parapsiholog pozivajući se na izjave Jelenine rodbine. 

 

Komentari (23)

nada

06.03.2018 08:20

Po svemu ovome ako je verovati Jelenina majka je sve znala ali je cutala isto kao i tetka ! Dali je ona delom kriva za cerkinu smrt pokazace istraga i ovose ne treba zanemariti . Dali smo Zoricu Krsmanovic trebali zaliti ??????????

GLUMICA

06.03.2018 08:43

@nada - od pocetka mi se njeno ponasanje nije uklapalo...i bez obzira na njenu bolest ipak samo je slegala ramenima i nije htela da se mesa...kao majka trebala je sve ama bas sve da govori javno a ne Marjanovici da mute vodu.Po meni..ubijena od batina u njihovoj kuci...ubio je Z a kombijem bacena u kanal i tu masakrirana...nema tu placenika..niti je zlocin planiran

Andja

06.03.2018 09:20

@nada - Ne mogu da verujem da neko stvarno misli da je majka zelela smrt svog jedinog deteta...

Meda

06.03.2018 11:27

@nada - Pazi ovako! Mozda je ovaj tekst obična glupost, ali istina o ulozi njene majke, najbliža je istini od svih do sada objavljenih tekstova. Nije bila naivna kako se pravila, previše ih je hvalila, dodvoravala im se ma odvratno. Koliko je imala saznanja o samom ubistvu, ne znam, ali je znala mnooogo vise nego sto je rekla, sve iz straha da im se ne zameri. Da sam ja inspektor, ispitala bih je u ono vreme ravnopravno sa Marjanovicima kao da joj nije majka.

zemljostrugar

06.03.2018 08:28

U vasem "starijem bratu" analiza vrlih strucnjaka, onog koji je "utvrdio" one budalastine oko gardista u Topcideru i doktora kome se ni jedan pacijent nije zalio - radi sa mrtvima, a posto je u zivotu sve bio, jos sudski vestak - kao da ih obucavao Inspektor Radisa iz crtanog! A tek ovo konstruisanje uvoznog vraca. Prekjucerasnji izbori su zakljucili istragu - za 2% manje - vec juce bismo znali...

bezveze

06.03.2018 09:28

zasto bi neko ko bukvalno ucestvuje u ubistvu trazio placenog ubicu samo d aima vise svedoka?Logicno sve upucuje na nekog tajkuna pa i ponasanje J Majke. Ja verujem nasem forenzicaru debelim iskustvom vise nego nekim sarlatanima.

Dejan R.Tošić

06.03.2018 10:07

Ukoliko se materijalni tragovi sa mesta zločina ne poklapaju sa tragovima okrivljenog,i ukoliko sam okrivljeni nije podmetnuo tragove,i ako nema čvrstih materijalnih dokaza o pomagačima,protiv okrivljenog,on će biti i oslobođen.U ostalom za sada ne postoje novi dokazi osim izjava visokih državnih funkcionera da su otkrili počinioca.To su rekli ali dokaze nisu dali.Na časnu reč i na indiciju se ne osuđuje čovek za ovakav težak zločin,pa makar da to i sam bog kaže a ne dokaže.

GLUMICA

06.03.2018 10:54

niko to ne misli

jaca

06.03.2018 11:14

Mozda je njena majka znala ali su joj pretili morala da cuti zbog Jane i njene bezbednosti. Iskreno i ponašala se nekako kao da nešto krije. Ko zna. Šta god samo da sd istina otkrije i ubica kazni 40 godina

NENA CH.

06.03.2018 17:32

@jaca - MA KOJE GLUPOSTI DA JE MAJKA ZNALA. COVECE JA SVOJE DETE MOGU SAMO BOGU DA DAM, POSTO MI JE DETE DAO BOG. ADETE DATI UBICAMA I CUTATI TO NIJE SIGURNO ISTINA. ZENA JE BILA BOLESNA BOL JE SLOMIO ZA JECOM, GOVORILA JESTE MAJKA CE PROGOVORITI KAD SE UBICA UHAPSI. NAZALOST NIJE DOCEKALA NEKA ZAJEDNO POCIVAJU U MIRU.

Tuga

06.03.2018 18:19

@jaca - Meni samo nije jasno zasto je Zorica rekla progovorice kad uhvate ubicu! I zasto bi Zoran od nje pred smrt trazio oprostaj!

Meda

07.03.2018 19:05

@jaca - Nena Ch, da te pitam. A dobro me podseti. Da je govorila "Pricace majka kad uhapse ubice". Ajde molim te, sta je to moglo da znaci? Znaci ima o cemu je cutala. Znaci nije rekla sve sto je znala, kao sto i nije. Sto je cekala da ih uhapse? Da bi imala hrabrosti da progovori? Al posto je umrla pre nego sto su oni uhapseni, nije ni pricala, nego je odnela sa sobom. Bruka i sramota, toliko je bila duzna ubijenoj cerki, da kaze sve sto je znala, a ne da se dodvoravala Marjanovicima.

NENA CH.

06.03.2018 11:14

MISLIM DA OVO NISTA NIJE TACNO, MAJKA DA RADI PROTIV SVOG JEDINOG DETETA VELIKA JE LAZ. SIGURNO NIJE URADILA ONO STO SU MARJANOVICI DA JANU OSTAVE BEZ MAJKE.

moravica

06.03.2018 11:35

Poznata trojka je sigurno umesana, moguce je da su podmetnuli tragove oko kuce Jelenine majke i u kuci. Istraga ce sve utvrditi ko je i sta radio od clanova porodice marjanovica i bliskih prijatelja. Majka je verovatno znala ko je ubio, ali je cutala zbog Jane, da dete ne ostane bez oba roditelja.

Meda

06.03.2018 13:52

@moravica - Jel ja to osecam kod tebe razumevanje i opravdavanje? Majka znala da je zet ubio cerku, ali, iz ljubavi prema unuci, da dete ne bi raslo bez oba roditelja, cuti i krije???

aca021

06.03.2018 12:09

Pretukli, a na lesu nema tragova. Kada nekog pretuces onda se tragovi ne mogu sakriti.

Dejan R.Tošić

06.03.2018 12:44

@aca021 - Cela priča je bez čvrstih dokaza,a koristi se medijski sramno samo iz razloga lakšeg usvajanja zakona na predlog vlade o nacionalnoj DNK bazi podataka..

ita

06.03.2018 17:08

@aca021 - kako nema tragova, kada su postojale modrice, a i jetra joj je pukla.....ne pričaj gluosti, sve je to evidentirano...

belly

06.03.2018 12:14

Jednom je Milos rekao, na saslusanju u policiji, zasto malo ne ispitate i Krsmanovice.

moravica

06.03.2018 16:49

Medo, ne osecas kod mene razumevanje, nego mislim da je Jelenina majka znala da ce umreti i da je bila u teskom stanju i da je zato cutala. Stavi se u njen polozaj pa malo razmisli. Verovatno ne bi cutala da je bila zdrava. Ne mogu da zamislim da je majka zrtvovala Jelenu.

Meda

07.03.2018 17:15

@moravica - Sve sam ti lepo obrazlozila, nisu mi objavili, sta da ti kazem?

Istina

06.03.2018 17:49

Izgleda da su ovoga poslali da brani optuzene a ne zrtvu.Zar Zoran u pri tvoju nije rekao oni su to uradili.koji oni demoni u njemu ili neka sekta.

Danijela

06.03.2018 19:01

Od samog pocetka sam govorila da je majka umesana u zlocin, nazvase me ludom...njeno ponasanje nije bilo ponasanje nesrecne majke koja je izgubila dete.