Zoran Marjanović
Milan Ilić
Zoran Marjanović

Milan Ilić

Zoran Marjanović, Foto: Milan Ilić

Kako „Alo!“ saznaje, mala Jana je na Uskrs bila jako tužna, odvojila je jedno uskršnje jaje za svoju mamu i neprekidno je ponavljala: „Čekam moju mamu da dođe, ofarbala sam jaje samo za nju!“

- Ćerkica pokojne Jelene slavi Uskrs u krugu porodice Marjanović. Svi je obasipaju ljubalju i pokušavaju na sve moguće načine da je zabave i zaokupe joj pažnju raznim igrama, ali je ona jako utučena i pati za majkom. Obraduje se, samo na kratko, poseti Jelenine majke Zorice, ali onda ponovo pita kada će joj se mama vratiti. Tužno je gledati kako dete pati. Svima se srce cepa kada pita oca ili dedu: „Kada će moja mama da se vrati?“, i sa velikom pažnjom sluša njihov odgovor - kaže naš sagovornik blizak porodici Marjanović.
Život porodice Marjanović pretvorio se prema rečima našeg sagovornika u pakao posle Jeleninog ubistva.

- Svima je mala Jana najveća briga. Slušaju savete psihologa kako da postupaju sa njom i kako da je zaštite od stresnih situacija kojima je cela porodica svakodnevno izložena. Smrt roditelja je najrazorniji životni stres koji dete može da doživi. Mala Jana najviše trči za tatom, samo ga grli i ljubi. Dete strepi da joj i tata, posle gubitka majke, negde ne ode. Zoran se trudi da što više bude uz ćerku, da joj odgovori na svako pitanje i da je bar na neko vreme poštedi bolne istine - navodi prijatelj Marjanovića i otkriva da ga je najviše potreslo kada je video da Jana nosi majčinu sliku u naručju.

Jelena Marjanović

Facebook

Jelena Marjanović, Foto: Facebook

- Ne znam da li je Jana videla oca Zorana kako oplakuje Jelenu, držeći njenu sliku, ali ništa bolnije nisam video nego kad je devojčica uzela njenu sliku i grleći je i ljubeći ponavljala: „Moja mama je najlepša, volim je najviše na svetu! Vratiće se moja mama!“ - kaže blizak prijatelj porodice ubijene pevačice.

Podsećamo, pevačica Jelena Krsmanović je nestala 2. aprila u Borči. Policija je njeno telo pronašla 3. aprila u kanalu pored nasipa u naselju Crvenka u Borči. Intenzivna istraga traje već mesec dana i uskoro se očekuje da ceo zločin bude rasvetljen.

Inače, četiri nedelje policijske istrage ubistva pevačice Jelene Krsmanović iznedrile su malo konkretnih dokaza, ali zato najmanje šest potencijalnih scenarija brutalnog usmrćivanja ove mlade žene. Nijedan od pomenutih scenarija, međutim, nije dovoljno potkrepljen svedočenjima i forenzičkim nalazima da bi postao baza neke buduće optužnice. Više tužilaštvo je zato na mukama - s jedne strane, pritisnuto je od javnosti da „rodi“ suvislu optužnicu i naredi hapšenje, dok je s druge strane svesno da ako istraga ne bude temeljna, a optužnica jasna - ubica verovatno nikada neće dobiti zasluženu kaznu.

Otkazivala nastupe

Kako „Alo!“ saznaje, Jelena Marjanović je kraći period pre smrti naprasno odlučila da napusti karijeru pevačice zbog čega je i otkazala veliki broj nastupa, pravdajući se obavezama u vezi sa ćerkom, dok se njen suprug tome izričito protivio. - Jelena je htela da napusti karijeru, ali je Zoran insistirao da ostane na muzičkoj sceni. Ona se nikome nije poveravala niti otkrivala prave raloge, a kao razlog je navodila da hoće da se posveti isključivo detetu. Ima indicija da je pod pritiskom muža bila primorana da peva i da je zbog toga htela da ga ostavi, kao i da su se često svađali zbog toga. Zoran bi zbog ovih indicija, kao i sumnji koje ukazuju da je Jelenu ubio neko od njegovih poznanika ili poslovnih saradnika iz osvete, mogao ponovo da bude priveden na informativni razgovor u policiju - navodi izvor blizak istrazi.

Komentari (13)

milan

03.05.2016 07:21

dosta gluposti ne lazite vise

dasa

03.05.2016 07:33

umesani su na bilo koji nacin.sreca njihova sto je nasa policija takva kakva jeste pa se jos setkaju na slobodi.

jeca

03.05.2016 11:12

@dasa - Znači ipak nisu satanisti,naravno da šetkaju jer nije dokazana njihova umešanost,bar nije njegova.Najbolje da dete odvoje i od oca pa da ostane potpuno siroče,Bože kakvi ste ljudi.

Master

03.05.2016 11:15

@dasa - A ti to znaš kako? Oprobana tehnika gatanja u pasulj ili u šolju od kafe

Bibi

03.05.2016 08:04

Joj boze :( Da ti srce pukne..Kamen bi proplako dusa draga .:(

Sneza

03.05.2016 08:21

Zašto država ili policija ne plate kolege iz drugih država? Koji su u ovim poslovima i ovakvim slučajevima bolje obučeni? Imaju neki fondovi valjda? Ovome treba stati u kraj. Ovu temu treba zatvoriti. I za teška ubistva uvesti smrtnu kaznu. Onaj ko je to uradio zaslužuje je glatko. A ovako česti naslovi su ne potrebni.

laz

03.05.2016 08:47

A Paparace su Marijanovici pustili u kucu,da bas ovo snime. Odvratni ste sa obmanama na tudu smtr, SRAMOTA.

sanja

03.05.2016 09:37

Tuzno sve ovo..zao mi devojcice mnogo. Cudno mi da psiholozi kriju istinu od nje, dete se nada da ce joj mama ponovo doći..strasno. Milo sunce tezak krst nosi. Da joj Bog pomogne. Pisete htela da napusti karijeru a zadnji post na fb od nje: uskoro nova pesma i cini mi se smajlić, znaci radovala se. Mozda nije zelela da peva po kafanama..

rada

03.05.2016 10:48

Da li je moguce da im je jos stalo da daju izjave za medije?

ddd

03.05.2016 11:23

Pustite ovaj cvetic neka raste. NADJITE UBICU NJENE MAME. Ne bavte se recima deteta kojem su ubili mamu.

GLUMICA

03.05.2016 11:41

POD HITNO !!!!!! ISPITATI DA LI JE PORODICA NA BILO KOJI NACIN UMESANA U UBISTVO....( po mom nisljenju jeste) AKO JESTE ODUZETI IM OVO DETENCE I SKLONITI OD MONSTRUMA,AKO NIJE ZASTITITI I JANU OD NEKE OSVETE ILI BRATSTVA,SEKTE,MANIJAKA,PSIHOPATE??!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lala

03.05.2016 14:05

@GLUMICA - tako je ,Mala,u pravu si 100 posto.i ja isto mislim.

ja

03.05.2016 15:57

Stvarno nema smisla vise...otkazivala nastupe jer joj je mama bolesna. SRAMOTA VISE.OSTAVITE PORODICU NA MIRU.