Borča, mesto zločina
Vesna Lalić
Borča, mesto zločina

Vesna Lalić

Borča, mesto zločina, Foto: Vesna Lalić

Dosta činjenica i dokaza ide u prilog tezi da Jelena nije ubijena u kanalu na nasipu, već da je tamo naknadno doneta i bačena, a najnoviji dokaz koji upućuje na to da je mesto ubistva neka druga lokacija jesu Jelenine čarape!

Prema rečima našeg dobro obaveštenog izvora, otkriveno je da čarape koje je Jelena nosila u trenutku kada je leš nađen nisu bile ukaljane blatom.

- Da je Jelena ubijena u kanalu na nasipu, njene čarape bi morale biti blatnjave. Pošto je njena patika nađena van vode, na suvom, logično bi bilo da ona u čarapi zgazi na muljevito dno kanala. Da se Jelena tu borila sa napadačem, morala bi da zgazi u blato - ilovaču, koje se nalazi u kanalu i da umaže noge. Kada je njeno telo izvučeno, ustanovljeno je da je njena čarapa samo mokra, ne i kaljava - objašnjava naš izvor i dodaje da je ranije utvrđeno da Jelenina odeća nije umazana krvlju, te da su joj prsti čišćeni abrazivnim sredstvom i da sve to ukazuje da nije usmrćena na mestu na kojem je nađena.  

Pročitajte i:

Komentari (9)

Pera Detlic

14.10.2017 13:20

Tesko se nama sa ovakvom policijom.........

nada

14.10.2017 13:46

Hajde bre sada vise - pa od prvog dana je jasno da ona nije ubijena na nasipu vec tamo bacena !!!!!!!!! Ubica ili ubice su se na njoj izivljavali u zatvorenom prostoru a onda je svukli i preobukli !!!!!!!!!!!!!! Koliko samo morbidnosti ima u ovom zlocinu da svi zasluzuju smrtnu kaznu !!!!!!!!!!!!!!!

Andja

14.10.2017 14:22

@nada - Nadam se da ce saslusavanje svedoka doneti rezultat .. za nas laike procitana vest nema tu tezinu kao kod tuzioca , strucnjaka .. Ja sam isto ubedjena da je bilo nemoguce izvrsiti taj zlocin na nasipu ..

WYW

14.10.2017 15:13

Samo da mi je znati ko ih tako stiti i da su bili uvek na korak ispred istrage.Svi ti treba da odgovaraju kao i Marjanovici-koji su zasticeni kao beli medvedi.Ne mogu da verujem da ti monstrumi glume sve vreme,pogotovo Zoran,a imao ljubavnicu jos za Jecinog zivota.Marjanovici trunucete dozivotno.Janu skloniti iz tog legla okultizma.

kaktus

15.10.2017 18:51

@WYW - Taj ko je zasticen ne pominje se u novinama i u javnosti. Do sada je bilo milion optuzbi na racun Marjanovica, kamiondzija,narko klana i slicnih gluposti.

zagondzija

14.10.2017 17:29

pa oprala se carapa u vodi

Ja

14.10.2017 17:40

A tata ne pomenu nijednu ljubavnicu od sina.Koji su ovo egoisti i narcisi

Azra

14.10.2017 19:41

Koliko se secam,pisalo se da je patika bila na jednoj strani kanala,tacnije na oranici,a duks,tel i gumica za kosu na strani gde je staza,odkud patika na drugoj strani kanala

Caca

15.10.2017 13:39

Masakriranje je moglo mnogo sati pre prestanka rada srca da se desi ako istrazitelji misle da je to isto mesto gde je zrtva i definitivno preminula to je totalni fijasko.