Umrla u najgorim mukama: Jelena Marjanović (33)
Facebook
Umrla u najgorim mukama: Jelena Marjanović (33)

Facebook

Jelena Marjanović, Foto: Facebook

Nenad Šipka iz Centra za forenzička istraživanja kaže za alo.rs da su odlazni pozivi sa Jeleninog telefona izuzetno važan detalj za rešavanje misterioznog ubistva.

- Listing je važan jer jednostavnim pozivom broja sa liste poziva može da se utvrdi da li je Jelena razgovarala lično sa određenom osobom ili nije.Ako nije bilo odlaznih poziva u subotu, 2. aprila 2016. može se iskazati opravdana sumnja da Jelena u to vreme nije bila živa - ističe forenzičar Šipka.

Tim stručnjaka

Forenzičar Nenad Šipka iz Centra za forenzička istraživanja kaže da je delimičnu rekonstrukciju Jeleninog ubistva obavio tim stručnjaka.

- U timu su bila dva doktora sudske medicine, koji rade kao sudski veštaci, jedan doktor anesteziolog, jedan veštak trasolog, koji je ujedno i sudski veštak, vodič pasa, koji je pripadnik Vojske Republike Srbije i dva stručnjaka za forenzičku 3D rekonstrukciju - objasnio je Šipka.

Jelenini rođaci, sa majčine strane, kažu za alo.rs da je ona poslednji put viđena živa 1. aprila 2016. posle podne. 

- Jelena je bila u društvu jednog prijatelja, a razišli su se 1. aprila u 17. 30 sati. Imala je mali broj prijatelja, koji su se mogli nabrojati na prste jedne ruke, ali se sa njima redovno čula telefonom. Svakodnevno je razgovarala sa majkom i sestrama. Interesuje nas da li je tog dana bilo odlaznih poziva sa njenog telefona, koga je zvala i da li je lično razgovarala ili je možda neko drugi zvao sa njenog mobilnog telefona - kaže jedna rođaka, koja nije želela da joj navodimo ime.

Neimenovani izvor ukazuje da je jako čudno da se niko od Jelenin prijatelja ni rođaka nije čuo sa njom 1. aprila posle 17.30 sati!
- Pitala sam Jeleninu majku Zoricu da li je sigurna da je zvala Jelenu u subotu 2. aprila u 15.35 sati, i da je razgovarala sa njom dok je trčala na nasipu, ali mi je ona rekla "da nije sigurna". To je jedan od razloga zašto treba proveriti listing Jeleninog telefona - kaže njena rođaka.

Podsetimo, adokat Predrag Savić, koga je porodica Krsamnović zajedno sa Centrom za forenzička istraživanja iz Novog Sada angažovala da utvrde gde je i kako ubijena Jelena, tražio je od Višeg javnog tužilaštva u Beogradu uvid u spise, ali su ga odbili.
Advokat Savić je 30. avgusta dostavio Višem javnom tužilaštvu nove detalje koji su utvrđeni forenzičkom 3D rekonstrukcijom i predložio sprovođenje dodatnih istražnih radnji o čemu tužilaštvo treba da se izjasni.

Komentari (25)

Mila

06.09.2017 22:07

Dace Bog da se otkrije i uhapsi monstrum koji je ubio. Jeco pocivaj u miru, pravda za tebe. Podrska porodici Krsmanovic da istraje do kraja u otkrivanju ubice.

Violeta

06.09.2017 23:25

U kakvoj bolesnoj zemlji mi zivimo!Ovo vise prelazi sve granice tolerancije.

BORČA@jocaaa

09.09.2017 19:27

@Violeta - To je gospodine tvoja hipoteza....ali te molim, ne trabunjaj, kakvi švaleri, treba poznavati nekoga da bi davao sud o nečemu. Odgovorno tvrdim da nikada nije ni pomislila na drugog muškarca u svom životu. Pravda za Jelenu! Pravda za Zoricu! Pravda za devojčicu!Očekujemo da se konačno ubica i saučesnici nadju tamo gde im je mesto.

jocaaa

07.09.2017 02:25

A sta..kao nije proveren listing godinu i po dana skoro?ja sam odma reko da je to kljucna stvar u slucaju..jel se cula sa majkom ili nije..ako nije muzevljeva prica je pala u vodu ...ako jestw stvarno je trcala.svaler je ubica

Me

07.09.2017 11:16

@jocaaa - Kad mu je ona novinarka u interviju rekla da se Jeca cula u subotu sa majkom onaj samo sto nije umro i kao ajd da menjamo temu. Sve bilo jasno.

jocaaa me

07.09.2017 13:58

@jocaaa - Ma njegov interviju i ovakav i onakav..sve sto je nama cudno je nama cudno..al ja nisam inspektor..ne gledam ja svaki dan u ljude ubice nego oni..ne mogu ja da poverukem da je njih dve skupa sup saslusavao tolko puta i da tu niko nije puko..da su oni tolko savrseno naucili pricu i da lazu..a seti ae skoro je bilo negd edole muz ubio zenu pa prijavio pljacku jos i sebi naneo povrede..i sutra dan vec ga u supu procitali da laze i sve pruznao....ja verujem samo da je ljubavnik nju cekao i ubio.

VASIONA

07.09.2017 17:22

@jocaaa - Ne balavi više, molim te... Ne bacaj prašinu narodu u oči, niko nije toliko naivan, da poveruje u tvoje prazne priče..kakav švaler. Jeca je bila carica, žena visokomoralnih kvaliteta. Spolja osmeh, unutra patnja i bol.... Ko bi izdržao u "ovoj kući punoj ludaka". Sve se zna. Svima je apsolutno sve jasno.Šta je i gde inspektor koji je vodio taj slučaj......Nisu samo Jecu svirepčo ubili, već su dokrajčili i njenu bolesnu majku, izgurala bi Zorica sa svojom bolešću da se njoj to nije desilo....

joca-škljoca

07.09.2017 18:03

@jocaaa - Iz policije je nezvanično potvrđeno medijima da su proverili Jelenin listing i da su čak iz njenog i Zoranovog imenika zvali sve ljude u potrazi za nekom informacijom, ali naravno posle toga ništa nisu saopštili - ni dža niti bu... Elena je u pravu da je istina jasna posle Zoranovog ulaska u Zadrugu!

jocaaaa vasiona

07.09.2017 19:59

@jocaaa - E pusti te lrice carica ovo ono..ja nju nisam znao a ni njega..u borci nikad nisam bio.mpotpuno nepristrasno pricam..pa i carice imaju svalere..nisam je ja doveo kod marjanovica..niti su je njeni prodali za miraz..sama se udala za ozenjenog coveka ...samo akonse stvarno cula sa majkom..ako muz nije pustio tastu neki poziv kao na zeuafonu ..tipa mama trcim sa zoranom sam cujemo se zurim..jedino tako al to moze da se utvrdi ..onda je svaler cekao...zato niko nista nije cuo..samanje sisla

Kure

07.09.2017 06:50

Samo lagano ali sigurno. Zoki predaj se!

Pero

07.09.2017 10:21

@Kure - To BRAVO

milisav

07.09.2017 07:25

Da li je moguće da vi još uvek "žvaćete"ovu grozotu a posebno ovakva "otkrića" posle toliko vremena ...

STELA

09.09.2017 20:10

@milisav - Pod jedan krivično delo ne zastarevaNniko ne "žvaće", već iznosi činjenično stanje.... naime ono što se u startu znalo... a zbog čega nije objavljeno... to nije ni moj ni tvoj posao, zna se čiji je. Ekspertni tim iz Novog Sada na čelu sa advokatom Simićem doći će do istine...Ubica i saučesnici se moraju pohapsiti...Srbija neće mirovati..dok se istina ne sazna...Puna podrška porodici Krsmenović i sestri Teodori na posebnom angažovanju. Samo napred, odustati se ne sme...Svi to dugujemo Jeleni.

comi

07.09.2017 08:26

Kakve fanaticne manipulacije! Ovi do sada se takvih stvari nisu setili, je li?! Gajis dete trideset i neku,cujes ga i vidis svaki dan i kao "nisi siguran"!! Ma idi!!

Nije ti lako

07.09.2017 09:15

@comi - Gle znam da ti nije lako lutko al vreme je da puknes jer si vec odavno ogrezla u zlu

krim tehnika

07.09.2017 09:33

Sad i ova sarena ekipa zgrce lovu i stice popularnost. Reklama za brzu zaradu. Sve moj do moga.

SIMA

09.09.2017 20:15

@krim tehnika - Dal će biti da je tako? Ne lupetaj...Krsmanovićima puna podrška u otkrivanju krvavog pira.

Andja

07.09.2017 09:42

U to vreme ste pisali o "raznim " svedocima .. a ha se secam jednog koji je ispricao da je video Jelenu i Zorana negde na zemunskom keju ili sl . u zucnoj raspravi .. i to 1 Aprila ..

Martina bozinosma

08.09.2017 10:58

@Andja - Ma da ocevidac je to izjavio da se mnogu karAle i ocevidac podzaustao mislecu da ne je udari i da ona pocela da bjezi i na covekom mu dala nekav znak da vidi al muskarac idi a onda i zoranom potrcao pokraj isti covekom

Elena

07.09.2017 10:19

Istina je odavno jasna, u prvi mah nisam verovao da je muž ubica, sad posle priče o ulasku u rijaliti i ulasku, više nego jasno, Mitrović - Vučić-Zoran ko razume razume... I naravno da se nikada "ubica" neće naći, eventualno nekog bota možda uhvate da leži ni kriv ni dužan, ali za novac I obezbeđenje čukununučića, eto dno smo odavno dotakli, koja banana država, šljiva ljudi, koščica skrcana smo mi i nazovi "država"!!!

MM

07.09.2017 10:43

Izgubiće živce ovaj u rijalitiju...

Andja

08.09.2017 14:11

@MM - Daj Boze da izgubi .. posle toliko vremena bi bio red .. mada sumnjam saziveo se sa tom pricom ..

GLUMICA

07.09.2017 11:25

Jelenu su ubili oni s kojima je zivela. i bacili je ko psa u jarak.. kome nije jasno da nije ubijena na nasipu i kome nije jasno da je ubijena ranije jer po majku u bolnicu nije otisla...a majka je imala zadatak od policije da kaze da se cule.

DUŠKA

07.09.2017 17:13

@GLUMICA - Od starta se znalo da je ubijena u zatvorenom prostoru, da je bačena u kanal. Da su tragovi očišćeni varikinom i dr. i dr. Sve se zna .Porodici Krsmanović puna podrška, uz vas smo. Bila je deo vas, bili ste njen život, radost i sreća pored malene. Surovo ubijena žena, umetnik u usponu, lepa , izuzetna majka, čovek iznad svega, humanitarac. Istina je kao voda i uvek nadje svoj put.Zšto je Više javno tužilaštvo odbilo uvid u spise advokatu Simiću.... zašto nema saradnje na svim nivoim? ?!...

Jovana

07.09.2017 13:04

Sokantno ce biti samo ako se resi ovo i nesposobna i stranacki opredeljena, korumpirana policija, ostalo je sve prica koju vetar nosi...jadna zena