Spremaju se za slavlje: Marko,  Snežana i Jelena
Zoran Lončarević
Spremaju se za slavlje: Marko,  Snežana i Jelena

Zoran Lončarević

Spremaju se za slavlje: Marko, Snežana i Jelena, Foto: Zoran Lončarević

Kako „Alo!” saznaje, Marko će na ludi kamen stati sa manekenkom Isidorom Stančić, koja već godinama osvaja svetske modne piste.

- Ljubav između Marka i Isidore traje već dugo, ali javnost sa tim nije bila upoznata. Njih dvoje su povučeni i ne žele da se njihova imena provlače po medijima. Međutim, svesni su da će se i to dogoditi jer je Markova rođena sestra teniserka Jelena Janković. Tako se već pisalo o svadbi, ali niko još nije otkrio ko će biti Jelenina snajka. Jelena i njena mama Snežana početkom leta su počele da organizuju svadbu, jer žele da sve bude savršeno. Pregovaraju sa raznim pevačima, a trenutno se dogovaraju sa Adilom Muskatovićem i Sergejom Ćetkovićem. Isidora je svoju karijeru počela sa 18 godina, a pre šest godina je pobedila na izboru za „Mis fešn TV“ - kaže naš izvor blizak porodici Janković.

Kako dalje saznajemo, Isidori se život potpuno promenio otkako je dobila pomenuto priznanje, pa joj je karijera krenula uzlaznom putanjom.

Isidora Stančić

Miss Supranational

Isidora Stančić, Foto: Miss Supranational

- Za mene nema boljeg osećaja od osećaja kada izađem na pistu, kada su sva svetla uperena u mene i kada sam u centru pažnje, jer me sve to ispunjava i čini moćnom. Nikad nisam imala tremu, od prvog dana bila sam svesna toga šta želim i znala sam to i da pokažem na sceni. Jednostavno uživam u ovom poslu, u tome da nekoliko hiljada ljudi gleda u mene dok sam na pisti i uvek se trudim da iznesem kreaciju na najbolji način i tako oduševim publiku.

Mislim da je jako bitno da imate osećaj za ovaj posao. Nije suština samo u tome izaći i prošetati se pistom. Inače, na pisti najviše volim da nosim dugačke večernje haljine, koje mi lepo stoje zbog visine. Poseban osećaj sam imala kada sam na jednoj reviji nosila haljinu od milion dolara, urađenu od zlata i brilijanata, a koju je kreirao poznati turski dizajner Caglar Kacar. Inače, ovaj kreator je i veliki prijatelj Paris Hilton, koja se jednom prilikom u ovoj haljini pojavila na crvenom tepihu - pričala je svojevremeno Isidora za jedan magazin i dodala kakvog muškarca želi:

- Svaka uspešna žena ima problem da nađe muškarca koji će da joj veruje i da je prati u svemu. Inače, nisam od onih devojaka koje samo čekaju da im momci priđu, često i ja napravim prvi korak, volim da budem lovac u ljubavi i da preuzmem inicijativu, jer se super osećam kada i ja osvojim nekoga. Veoma sam uporna i kada imam neki cilj, uvek idem do kraja. A moje glavno oružje u zavođenju su osmeh i oči - pričala je manekenka.

Mlada je već probala venčanicu: Isidora

instagram

Mlada je već probala venčanicu: Isidora, Foto: instagram

Komentari (2)

VRAČARAC

28.08.2016 00:54

I MOJ BRATANAC ZANATLIJA SE ŽENI SA BUDUĆOM DOKTORKOM I TO JE LJUBAV A OVO JE SAMO INTERES ....VOLEĆE GA DO POSLEDNJEG EVRA...

momazver

28.08.2016 06:25

Iščitah sve što reče buduća mlada..i..ono...znači...mladi Janković ljubitelj *domine*..