Jelena Krsmanović Marjanović
Facebook / Jelena Jeca Krsmanovi
Jelena Marjanović

screenshot Youtube

Na groblju Zbeg, gde je Jelena sahranjena, biće isklesana otvorena knjiga, Foto: screenshot Youtube

Kamenorezac s kojim se Zoran dogovarao o spomeniku je jedno određeno vreme morao da čeka da mu stigne kamen od kog treba da izradi spomenik.

- Materijal je stigao i majstor je počeo s radom. Zoran je nedavno bio kod njega i, koliko znam, spomenik bi uskoro trebalo da bude gotov. Po Zoranovoj želji, na spomeniku će biti uklesani stihovi namenjeni njegovoj ubijenoj supruzi - kaže izvor i dodaje da Zoran još uvek nije odlučio koji će stih biti na spomeniku ali da će svakako zauzimati posebno mesto.

- Instrukcije za spomenik kamenorescu daje Zoran. On ima ideju da taj stih sastavi neko od tekstopisaca sa kojima su on i pokojna Jelena srađivali i da budu ispisani na jednom delu koji će biti, kako je objasnio, u obliku knjige - objašnjava izvor,

Pevačica je ubijena pre više od tri meseca dok je trčala na nasipu u naselju Crvenka u Borči. Iza sebe ostavila je petogodišnju ćerkicu Janu, supruga Zorana i teško bolesnu majku Zoricu.

Komentari (13)

citateljka

26.07.2016 08:24

Zasto treba neko od tekstopisaca da sastavlja stihove??? Ja mislim da tekst treba da bude izvoran iz maste i misli "ucveljenog" muza a ne neke trece osobe. Nije bitno rimovanje nego iskrena misao u vidu teksta. Da li treba drugi da preuzmu njegovu ulogu, da li je toliko nesposoban da iskaze svoja osecanja recima ili mu savest ne dozvoljava da sam nesto iskomponuje za spomenik a da to ne odgovara istini?

MM

26.07.2016 12:37

@citateljka - On je nesposobna kukavica koja je navikla da živi u roditeljskom gnezdu. Kada je video da ne može sve da bude po njegovom, pukao je i uradio to što je uradio. Takvi su najgori! PRAVDA ZA JELENU!

Andja

26.07.2016 16:55

A ubica je jos uvek na slobodi ...

Andja

26.07.2016 22:56

@Andja - Dobih 2 minusa za komentar koji nije za komentarisanje ...jer logicno da ubica treba da odgovara za svoje zlodelo ? Ili je monstrum procitao komentar , pa mu nije odgovarao smisao ...

(F)Andjo

26.07.2016 23:07

@Andja - Ma jok, Anđo, nisi dobila minuse zbog toga, već zbog pismenosti. Nepravilno je "još uvek". Ili je "još" ili je "uvek". S tim što u ovakvoj konstrukciji nema mesta za "uvek". Dakle, samo "još". A osim "još" može "i dalje", na primer. Proveri pravopis. :D

MM

26.07.2016 23:33

@Andja - Ti si dobio/la minus jer ne shvataš suštinu. Ko čita komentare i brani dotičnog na portalima? Profesori ili porodica Marjanović? Pozdrav za tebe i za vernike koji su providni. PRAVDA ZA JELENU!

GLUMICA

26.07.2016 19:02

da je vreme Tita ti bi Zorane na Golom otoku klesao kamen a ne pucio usta i skidao se zenama za podrsku ...tj.ubijanje....zlotvore jedan

Stela

27.07.2016 14:35

Oni koji su izvršili ovakav surov zločin definitivno neće srećno okončati, ma ko to bio? U ovom zločinu se sabralo svo zlo današnice srpskog društva i države.Na žalost, bolesni umovi uništavaju sve što je dobro.Lepa i talentovana Jelena iza sebe je ostavila mnogo toga, a najveće njeno bogastvo je njena ćerkica Jana.Ugašena jedna mladost, uništen jedan život. Tuga.

Bubana

29.07.2016 12:20

@Stela - Ko je lupio minus?Javi de junaci o i reci argumentovano zašto se ne slažeš

IVA

27.07.2016 14:40

Ne mogu zaboraviti komentar na sajtu:"nemojte je tražiti, ona je sada sasvim slobodna, ovo je bio jedini način", koji se pojavio pre pronalaska tela Jelene.Niko me ne može ubediti da ubica nije ovo prosledio.IP adresa komentara se može otkriti, ali na žalost, kao i sve drugo i ona se može lažirati. Da li su nadležni organi vršili proveru ovog vrlo bitnot detalja? Šta je uradjeno po tom pitanju?

MM

27.07.2016 15:00

@IVA - Da je zakon drugačiji odmah bi oni bili uhapšeni. Ne bi čekali materijalni dokaz kojeg su se otarasili. Njihova priča ne pije vodu. Pogledajte klipove na YT, snimak iz dvorišta Marjanovića. Deda ućutkava babu govoreći joj "Neee, neemoj" kada je počela da jeca. Prošao je pored kamere i za sebe rekao "Gotovi smo".

OSKAR

27.07.2016 14:43

Da li potoji jželja i jvolja da se ovaj užasanzločiun reši? Ubicu i da privedete, jtužilaštvo da ga optuži, Sud da gaosudi, mislim da takav tip ubice nikada neće sebi dozvoliti da prizna istinu.On je od ove istine pobegao i drži se za one koji misle da on nije ubio, a ima ih.On beži u svet fiks ideja ili mašte.Ovde se ne radi o sektama već o porodičnim odnosima, stim što u ovom slučaju su vrlo spremni da obmanjuju sve. O čemu se ovde radi, procenite sami?

Stiv

28.07.2016 15:56

Gospodo Marjanovići prestanite da izigravate korektore tekstova, jer niste kompententni za to.Tu je REDAKCIJA, koja će valjano odraditi svoj deo posla ukoliko postoji propust. Nepotrebo se ubacujete i skrećete pažnju sa teme, apsolutno nepotrebno.