Jelena Marjanović
Alo!
Jelena Marjanović

Alo!

Jelena Marjanović, Foto: Alo!

Do ovih saznanja forenzičari su došli detaljnom obdukcijom Jeleninog tela, ali i pažljivom pretragom mesta zločina, u čijoj široj okolini nije pronađen ni jedan kamen!

Najnovija saznanja do kojih je policija došla, prema rečima sagovornika "Informera", mogla bi da suze krug mogućih ubica i otkriju motiv zločina.

 - Na osnovu povreda na Jeleninoj glavi nepobitno je utvrđeno da je ona ubijena povećim kamenom nepravilnog oblika, koji je u prečniku širok oko dvadesetak centimetara. Pretragom terena na nasipu u Borči, gde je zločin izvšen, utvrđeno je da takvo kamenje ne postoji. To jasno govori da je ubistvo unapred planirano, da je ubica ceo zločin do tančina osmislio i da ga je praktično ritualno obavio. Najpre je pronašao odgovarajući kamen, doneo ga na nasip, sačekao žrtvu i svirepo je ubio. Činjenica da je odabrao da ubije kamenom Jelenu govori o tome da se radi o veoma inteligentnoj osobi, koja je znala da će tako najlakše da se otarasi oruđa kojim je izvršen zločin - otkriva jedan od iskusnijih inspektora koji do početka radi na ovom slučaju.

Prema njegovim rečima "sada je potpuno jasno da je Jelenu usmrtio neko njoj blizak, ko je dugo i veoma deteljno planirao zločin i da ubistvo čak ima i neke ritualne odlike".

Komentari (31)

kanti

25.05.2016 00:21

Tek sada su utvrdili da je kamen?! Kako do sad nisu?Ja sam to odmah pomislila...kakve motke i cekic..Ovo bas traje..nadam se da ce naci ubicu! Kome se ova zena zamerila toliko da jeneko ubije?!

juka

25.05.2016 22:24

@kanti - kada imaš nameru da pobegnes iz dugogodisnjeg braka/jer se ne osecas dobro)zameras se partneru i komplet njegovoj familiji(kod mene slucaj)i to im se ma smrt zameriš.iz svog iskustva govorim da sam jedva zivu glavu sacuvao(a musko sam).posto je u pitanju ubistvo iz totalne mrznje i osvete radi se o emotivo ubistvu osobe koja je pocinila taj zločin i imala komplet podrsku cele svoje i uze i sire ekipe.

ddd

25.05.2016 00:27

Nadam se da postoje inteligentnije osobe od UBICE koje ce ga pronaci.

Ceca

25.05.2016 00:27

ovo je najveca glupost koji sam do sada procitala? Doneo kamen ejjj? Da nije zalosno bilo bi smesno! Bruka!

djenka

25.05.2016 06:27

@Ceca - Dokle bre vise!? Sa ovakvim nebulozama imate sansu da niko vise ne cita vas list! Neozbiljne novine sa neozbiljnim testovima. Imate li vi Urednika ili je i on na nivou ispod svakog kriterijuma? Strasno bre.

Gordana

25.05.2016 00:27

Mislim da i previše laži bilo ostavite mrtvu ženu više na miru, baš bezobrazluk

kobasica srbije

25.05.2016 00:34

Jaaaaoooo izvor Informer pa taj urednik ni samom sebi neveruje uh.

vladimir

25.05.2016 00:42

Preteraste, jos samo treba da napravite glasanje: ko je,kada i cime je ubijena. Pustite da pociva u miru.

Luka

25.05.2016 03:33

Ajde vise nebuloza!! Na kraju ce ispasti,da je kamen radjen u privatnoj radionici,kao unikat...jedino,ako je ubica,narucio kamen u nekoj kamenorezackoj radnji,ili je i sam kamenorezac,i mozda pravi spomenike...ili.,ako...mozda....

IZVOR

25.05.2016 07:11

Ako pogledate sve tekstove kojima vise puta dnevno taj isti izvor tlaci citaoce,shvaticete da autora ne treba da osudjujete ,nego da mu pomognete.On je opsednut Jelenom i zbog te opsesije je dosada mnoge ljude unesrecio,prokazao i javnost uznamirio.

Zoran - Tico - Tico

25.05.2016 07:45

Sad su svi protiv kamena iako se on (kamen), pominje već petnaestak dana. Ulazak kamena u igru nije nikakvo iznenađenje. To samo dokazuje da su neke ekipe policajaca i inspektora loše radile svoj posao, da su neki smenjeni, te da sada, nove ekipe, iznose verziju koja se više uklapa u obdukcioni nalaz. Isplivaće i ti koji su, možda, i uništili dokaze. Šta!? Jel' treba slučajni prolaznici da im pronalaze izvesnu tašnu i još neke predmete kao moguće dokaze. Zašto su uzeli tu tašnu ako nije bitna???

Agata

25.05.2016 08:13

Materijalni dokaz postoji i policiji je na dohvat ruke. Zoran drhti u fazonu "joj samo da se ne sete". Zato i odvlači pažnji medijskim nastupima-zagovara policiju kao medicinska sestra dete kad treba da mu da injekciju. Vruće, vruće...Očigledno predmet ili trag pored koga je policija prošla, a nije primetila (jer previše "bode oči"), je još uvek na istom mestu..Ili im svedok šeta pred nosom ( Jelenina drugarica, možda je imao ljubavnicu,kuma,... ) Ne znam zašto krije-zbog sebe ili nekog drugog

Dema

25.05.2016 08:35

Da je ubijena kamenom,morao bi da bude veći kamen.A da je tako,ubica bi ga držao sa obe ruke i Jelena bi mogla da ga ogrebe,šutne,(pogotovo što je trenirala karate),da vrišti,doziva u pomoć...A,pokušajte samo da zamislite kako bi tek ubici bilo nezgodno da 30 puta Jelenu udara kamenom po glavi.Treba podizati toliki kamen i udarati s njim.Ta priča nema logike

GLUMICA

25.05.2016 13:17

@Dema - glupost totalna....pa nije ona orah pa da je tako udara,a muz tu na 300 m od nje koji nista ne cuje i ne vidi a ona kao ne vice i ne brani se.... ...........a da nije svecnjak iz tamo njihove molitvene i prijemne prostorije za PACIJENTE...????

Baja

25.05.2016 09:23

Zamolio bih ubicu da se sam javi,ne vidim drugo rešenje.Istraga je očigledno loše obavljena i oslonila se na poligraf ,koji je vlast digla do simbola zaluđivanja naroda.

Pitam se

25.05.2016 09:42

A jel' pretresena cukova kućica? Žale se Marjanovići da im samo PAS nije osumnjičen.

GLUMICA

25.05.2016 09:56

Zlocin nije dugo pripreman jer se desio u nastupu besa ali zato mrznja i netrpeljivost u porodici je trajala dugo Ubijena u kuci a svi Marjanovici znaju ko je od njih a ostali su pomagaci u prikrivanju zlocina i zlocinca. Sve u israzni pa psihicka tortura dok sve ne ispricaju. Zena ne sme biti nezasticena i laka mete umobolnika. DRZAVO ZASTITI SVE ZENE OVE DRZAVE !!!!

Master

25.05.2016 16:26

@GLUMICA - Idi leči se više!!!! Što se mene tiče, ti koja najviše vičeš ON JE, ON JE si mi najsumnjivija od svih csi fotelja likova!!!!!

juka

25.05.2016 22:31

@GLUMICA - A KO CE MUSKO DA ZASTITI?????MENE BIVSA TASTA trovala.usula mi u kafu nesto jedva preziveh.a ja mlad naivan...reko posten pa ce i oni posteno...kako da ne...nikad ne znas odkuda mrznja i od koga izvire i ko ti sprema smrt...99% familija uzrok smrti ili problema...ja se pasam sve rodbine ...daleko im lepa kuča...i bližeg komsiluka...sikter stoko...izvinite na izrazu...

micko

25.05.2016 10:01

jedno je sigurno a to je da zoran zna ko je ubio jelenu samo zbog sigurnosti svog deteta ne sme nista korisno da kaze. cak verujem da je zbog njega i ubijena i on to zna. zato je vise uplasen nego tuzan.

djura

25.05.2016 10:36

policija kao uvodi nove načine rada, ali bez "starih" metoda nikada neće naći izvršioca ovog krivičnog dela. Kompletan rad novonastale policije posle milicije je totalno pogrešan ne zbog toga što nevelja nego oni koji rade nevaljaju, nemaju znanje za primenu novotarija.

Zoran - Tico - Tico

25.05.2016 10:45

Pošto se ionako ništa ne zna, a sve je pomenuto, pade mi napamet i ovo da pitam policiju: Da li je Jelena, kojim slučajem, imala životno osiguranje, pogotovu u inostranstvu, na jednom ili više mesta? Da li su malo i kladionice pročešljali sobzirom da se, danas, na sve klade? Šta bi sa bivšom ženom s obzirom da je pretstavljena kao super pitom lik, jer posle toliko života u toj porodici teže je da zadržiš pređašnju pitomost? Kako to da su ispitivani žitelji odmah puštani kao nevini? I slično.

iuka

25.05.2016 14:50

@Zoran - Tico - Tico - stojim iza ovo glavom i bradom.kada sam se razveo od bivse zene preziveo sam 3 podmukla napada od njene ekipe jer nije htela da deli imovinu i plus imao sam zivotno osiguranje(nije mi ni palo na pamet da ga imam dok nisam umalo ubijen)Kadjedna strana oce daode iz braka druga hoce da ga iskoristi na sve nacine pa i ubistvom.Ako urednistvo zeli moje iskustvo javite se mejlom.Vrlo moguce daje pokojna u inostranstvu imala zivotno osiguranje a druga ekipa u dugovima.Nije šala ovo.

LAKRDIJA

25.05.2016 11:30

Vas portal ce procvetati,ako ne koristite ovaj izvor koji poslednja dva meseca zivi na konto tragicno stradale zene i toboznjih saznanja iz policije. Do sada je inkriminisao sve clanove porodice sem majke i mnoge koji su tuda prolazili,ziveli,radili ,kupovali a orudje izvrsenja menjao od cekica,palice,letve do kamena. Srbija je izmrcvarena stihijskom istagom i njegovim pisanjem koje mu se moze jer je zasticen time sto je poltron i spreman ns sve .

juka

25.05.2016 14:54

ljudi za pare ce da urade sve u zivotu cak i bracni drugovi.Ne bi se kladio ni na koga.Jos ako su u velikim dugovima ili im prete dugovi plate bre nekog i nema te.Cas posla.Mada ovde u slucaju marijanovic je bila opasna mrznja usled necega.30 udarca u glavu???mrznjabrate i to zestoka.uzrok te mrznje moze biti i preljuba,beg iz braka,neuzvracena ljubav...

juka

25.05.2016 15:03

UBISTVO IZ BESA I MRŽNJE ZBOG NEUZVRACENE LJUBAVI,PRELJUBE,OSNOVANE SUMNJE DA ODE IZ BRAKA(JELENA), UBISTVO JE IPAK NASTALO USLED LJUBAVNOG ZIVOTNOG PORAZA OSEBE KOJA JE UBILA JELENU.PORAŽENI ČOVEK JE LICNO PRESUDIO POKOJNOJ JELENI.IPAK NIJE PLACENO UBISTVO.I NIJE SE DESILO NARAVNO NA NASIPU.I DESILO SE KOJI DAN RANIJE OD DANA KADA JE PRIJAVLJENO POLICIJI,DA SE DOBIJE NA VREMENU.NEZNAM STO OVO PISEM KAD POLICIJA ZNA TO.ALI MI NIJE JASNO STA CEKA?

Vronski

25.05.2016 15:21

Koja je ovo teorija po redu ? Da li su sve mogučnosti iscrpljene ili, eventualno, postoji još neka, koja bi se mogla postaviti za koji dan ? Ako je i od kriminalističke istrage, postaje, već, degutantno ! Mislim da je mudrije raditi u tišini i ne davati priliku narodu da se smeje......

mitzy

25.05.2016 16:40

zena je ubijena u kuci .tragovi izbaceni u crnim vrecama ,kuca oprana varikinom .moguce je da su je kamenom udarili kad je bacena tamo gde jeste da se zavaraju tragovi .ovo je toliko jasno da jasnije nemoze biti. marjanovici su dobri glumci i drze se zajedno .po meni trece nema .

ja

25.05.2016 17:40

@mitzy - i da su sprali varikinom ,tragovi krvi mogu se videti za ultraljubicastim zracima,tako da ne lupaj, molim te

Monada

25.05.2016 23:07

@mitzy - To sa varikinom je najjaca izjava i totalna nebuloza.Moguce je da je kuca oprana nekim dr sredstvom...varikina je slucna izbeljivacu ona skida boju sa obojenih stvari...npr ako je tepih crven ili plav na mestu gde je prosuta pobeli.Naravno ovo ne vazi za sve vrste materijala.

uzas

25.05.2016 19:26

gde god da procitate komentare, svi drvlje i kamenje na marjanovice. te ovakvi su, te onakvi su a naspram toga o pokojniku sve u superlativu i sve najbolje. po fazonu: jeca je bila andjeo a zoran zlo! ma nemoj? pa mislim ne glasi ona nasa stara poslovica za dzabe: skim si, takav si! mislim marjanovici su se orodili sa krsmanovicima dakle ista su kategorija i tu nema sta dalje da se prica. jelena je zivela u toj porodici, rodila dete tom coveku, to je bio njen izbor...d