jelena marjanovic
privatna arhiva
Smrskana joj je glava:  Jelena Marjanović

Facebook

Smrskana joj je glava: Jelena Marjanović, Foto: Facebook

Njeni prijatelji otkrivaju da je Jelena godišnjicu iščekivala sa strepnjom, jer se sedma godina u braku i vezi smatra kobnom! 

- Godišnjica im je padala 31. oktobra ove godine. Bila je svesna da su ona i Zoran s godinama izloženi fizičkim i psihičkim promenama i da te promene brak čine nestabilnijim i mogu da povećaju mogućnost za razvod. Međutim, čak i kada je imala neki problem, izbegavala je da priča o tome i trudila se da radi što više i tako ga prevaziđe - kaže Jelenin prijatelj i poslovni saradnik.

On navodi da se Jeca nikada nije odvajala od ćerkice i da je odlučila da se vrati na scenu kada je Jana imala četiri godine.

- Pozvala me je i rekla da želi sa mnom da sarađuje. Prihvatio sam da se vidimo, ali ne da bismo sarađivali, već da bih joj objasnio da od toga nema vajde i da estrada nije ista kao u vreme kada se ona pojavila. Ona i Zoran su me zvali u njihov studio u Borči, ali sam ja predložio da se nađemo u gradu. Čekao sam ih u jednom kafiću na Obilićevom vencu. Na vratima se pojavila Jeca sa malom Janom i Zoranom. Tu sliku nikada neću zaboraviti. Tog momenta u meni više nije postojalo ono „ne“ u vezi sa saradnjom koje sam hteo da joj kažem. Rekao sam sebi: „Moram pomoći ovoj devojci!” - kaže Jelenin prijatelj.

Komentari (6)

Zanima me

08.11.2017 16:37

Prijatelju, zbog cega si imao taj osecaj da joj treba pomoci kada si je video na vratima kafica ?. Da li je takav osecaj bio zato sto je dobro izgledala ili iz nekog drugog razloga ?.

Andja

08.11.2017 17:07

Bracna kriza moze da nastupi uvek pre ili kasnije .. a ne samo posle 7 g.braka ..

jackline

08.11.2017 21:41

cuj 31 octobar godisnjica, sacuvaj Boze to je noc vestica ko se jos tad zeni i udaje ??? i to bas na taj dan, u daleko bilo pa ovi su izgleda bas satanisti or what???

rralni

09.11.2017 07:57

@jackline - Jesu!,Baba imala ikone!

nada

08.11.2017 22:04

Kod Jelene je svaki datum predstavljao opasnost tako da je uvek strepela - najgore od svega je to sto je cutala i nije se vise poveravala nekome u koga je verovala !!!!!!!!!!!

Lena

09.11.2017 15:00

E sad da se udari kontra.Sad i mi konja za trku imamo?.Tako se nalaze svedoci posle godinu i po dana.Pa kad covek ima za pare za 5 advokata sad ce biti i za petoricu karatista.Posto je Jelena trenirala karate mozda se ona srela na nasipu sa njima pa ko veli da se oproba sta zna.Strasno i zalosno!I sad ti karatisti kao sedeli u kola i gledali ubistvo i niko nije krenuo da to spreci ili ako videli kraj ubistva sto ne pozvase policiju.Znaci opet laz.Kakvi crni svedoci lupaju kojesta!!!