Jelena u suzama
Screenshot YouTube
Jelena u suzama

Screenshot YouTube

Jelena u suzama, Foto: Screenshot YouTube

Kakvu predstavu je Jelena Golubović izvela za gledaoce! U monologu, sama sa kamerom, dobro se izjadala i isplakala.

Kaže, uželela se kuće i svog kreveta, ali dok joj je glas drhtao, nije zaboravila da tu ubaci i reklamu.

Posebno se obratila baki. Veli, žao joj je što je sama dok su ona i mama na Farmi.

Suze su pokuljale kada se setila sestrića:

"Neće znati da sam im tetka, viđaju me samo između rijalitija", jadala se kroz suze Jelena.

 

 

Komentari (10)

nina

24.05.2016 08:09

Folirant,blizi se kraj farme, pa treba malo dramiti. Jedino do cega je njoj stalo je pobeda.

Sanja

24.05.2016 08:57

@nina - Folirant nego sta je.......vidi se da žena ima psihičkih problema previše se unela u sve ovo zvano Farma.Neznam samo ko glasa za nju koji sloj naroda

marija

24.05.2016 08:50

Kakva gluma!!!!!! Priprema gledaoce na plan, da mama izadje, izabere nju za gazdu, ona na kraju dobije imunitet i pobedi. Niko njoj ne nedostaje, a pogotovo sestrici. Voli ta lovu vise od bilo koga, a sada je uvela i mamu, da imaju duplu zaradu. U svome jadnom zivotu usredsredila se samo na Farmu i nicim se drugim ne bavi. Sta ce sutra kada ne bude Farme, a bude zelela da se necim bavi? Toliko je vec omrazena u narodu da ce joj buducnost biti veoma teska.

Djura

24.05.2016 09:36

Ona ima trajni nervni slom. Neizlečivi. Bolesno....

Данко Б. Марин

24.05.2016 10:50

А један хаику? Онај сос што мученица..... :-) Колико кошта свака суза?

mimi

24.05.2016 15:23

Težak foliritis, zaljubljene "dive". Nikoga se ona nije uželela, da jeste ne bi šetala po rijalitijima i kukala za babom koja ima devet banki i u tim godinama sve je neizvesno. Zaljubila se u Mećavu, a on se poslednjih dana malkice koprca jer vidi u šta se uvalio. Odatle potiču suze razmažene žene koja sa svojih 37 godina ne može da dobaci dalje od rijalitija. Da je čovek samo žali, zajedno s onom majkom. Iver i klada!

Marinela

24.05.2016 15:49

Folirantkinja i loša glumica! Ne ide sve po njenom planu, pa je besna i luduje! A i oseća da je Mikiju Mećavi do nje stalo kao do žulja na maliću! Plače zbog svog besmislenog vucaranja po rijalitijima i pustih para, za koje će moći da kupuje samo lekove zbog poremećene psihe i da plaća prijatelje! Uzaludan trud po rijalitijima, nije to vredno zdravlja! A i Lepi Mića je gazda pa se zna ko će u štalu! Zato i roni krokodilske suze, aljkavuša jedna!

@#@

24.05.2016 16:59

Nevidjeno perfidna, zla i manipulativna osoba. Za lovu ce sve da radi, pa i da proda majku i babu. A i majka nije nista bolja.

BOKI

25.05.2016 07:10

@@#@ - bar nije makro,ratni profiter koji je uz pomoć zadruge uveo diktaturu.ima bar .m--- da mu se suprotstavi.

bojana

25.05.2016 03:31

Shvatila je da je Mića zadruga čim je voditeljka posle njego vog urlanja na nju u emisiji pitanja , na kraju mu prišla i izljubila ga a i po ponaš-Proke koji ga moli da ide s njim da mu pokaže zadatke.čak i brine da ne isprlja patike. a i povratak Crnog kao pomoći .ne glasajte nema smisla Mića diktira sve