Jelena Tomašević
Promo/Radio S
Jelena Tomašević

Promo/Radio S

Jelena Tomašević medju Pet veličanstvenih, Foto: Promo/Radio S

Nove hitove, koji će učiniti da leto, a i život bolje zvuče otpevale su Jelena Tomašević, Nataša Bekvalac, Aleksandra Radović, Marija Šerifović i Emina Jahović.

I dok ceo projekat ulazi u finalne pripreme, a zvanični start zakazan je za 8. jun, prva diva Jelena Tomašević danas je probila led i snimila spot za pesmu “Život u koferima”.

Jelena je spot snimala na nekoliko lokacija u prestonici, a najduže se zadržala na glavnoj železničkoj stanici. Glavni scenski rekvizit bio je ogromni retro kofer koji pevačica nije ispuštala iz ruke.

Jelena za svoju pesmu kaže da joj se dopala na prvo slušanje i da u potpunosti odgovara njenom senzibilitetu.

- Nakon projekta “Zvezde pevaju zvezde” i odličnog kotiranja legendarnog hita grupe Bjelo dugme “Bitanga i princeza” bilo je sasvim prirodno da se lepa saradnja sa Radijom S nastavi. Pesma “Život u koferima” ima smisla jer svi živimo brzo, jurimo nekuda, samo što ja nosim kofer ljubavi – rekla je Jelena.

Jelena Tomašević

Promo/Radio S

Jelena Tomašević na snimanju, Foto: Promo/Radio S

Premijera prve pesme i spota zakazana je za 8. jun tačno u podne na Radiju S, a prva veličanstvena koja će imati tu čast da otvori projekat je Nataša Bekvalac sa pesmom “Žeton”.

Nakon toga, Radio S će jednom nedeljno predstavljati po jednu pesmu i spot, koji će biti premijerno emitovan na oficijalnom "Jutjub" kanalu Radija S.