Teodora Krsmanović sa sestrom Jelenom
Privatna arhiva
Teodora Krsmanović sa sestrom Jelenom

Privatna arhiva

Teodora Krsmanović sa sestrom Jelenom i malom Janom, Foto: Privatna arhiva

Teodora Krsmanović, sestra od strica brutalno ubijene pevačice, tvrdi u ispovesti za „Alo!” da u životu Jelene Krsmanović Marjanović nije postojao drugi muškarac osim Zorana Marjanovića!

Ona kaže da su priče o Jeleninoj vezi sa izvesnim tajkunom Aleksandrom nemoguće i da će uvek braniti njen ugled, jer je do smrti bila poštena i časna!

- Izjava da je Jelenu, navodno, ubio njen ljubavnik potpuno me je šokirala! Posle njene smrti ništa me teže nije pogodilo od tvrdnje da je bila neverna supruga. Zoran joj je bio prvi i poslednji muškarac u životu! Poznavala sam je u dušu i znam da za nju nije postojao nijedan drugi muškarac. Branim Jelenino ime i ne želim da Jana pročita takve natpise za godinu ili dve, kada nauči da čita - kaže na početku svoje ispovesti Teodora Krsmanović, koja je bila inicijator da porodica angažuje advokata Predraga Savića i forenzičara Nenada Šipku samo da bi ubistvo njene sestre bilo što pre rasvetljeno.

Teodora kaže da je bila veoma bliska sa Jelenom i da bi primetila promene u njenom ponašanju da je imala drugog muškarca.

- Jelena mi je sestra od strica i ja sam joj od cele rodbina bila najbliža. Iskreno, koliko god mi je bila draga, posle ovakve izjave moram da kažem da je bila dosadna žena, naravno u pozitivnom smislu. Kretala se isključivo na relaciji kuća-vrtić-bolnica. Imala je toliko obaveza da nije stizala da posećuje prijatelje, već ih je pozivla da oni dođu kod nje. Ja sa svojom rođenom majkom nisam bliska koliko sam bila sa Jelenom i svakako bih primetila da je bila u vezi sa drugim muškarcem. Uostalom, ona bi mi se kao sestra sama poverila - otvoreno priča Teodora i opisuje kako je izgledao jedan Jelenin dan.

- Živim u Kraljevu, ali sam često boravila kod Jelene u Borči. Svaki letnji raspust sam provodila u Borči. Spavala sam kod Jelene i Zorana u kući i čuvala Janu dok je još bila beba. Osim čestih poseta, svakodnevno smo se čule telefonom. Za vreme boravka u Borči sa Jelenom sambila nerazdvojna, a Zoran se nikada nije protivio kada bismo poželele da budemo same. Jelena je bila neverovatno vezana za Zorana. Dešavalo se da bude sa njim na telefonskoj vezi čak kada bismo nakratko izlazile iz kuće i išle u obližnju prodavnicu. Zato znam da je priča o neverstvu nemoguća! - navodi Teodora i dodaje da je njen pokojni otac obožavao Jelenu.

Majčina poslednja želja

Jelenina majka Zorica Krsmanović je do same smrti govorila da živi za dan kada će ubica njene ćerke biti uhapšen, makar joj to bilo poslednje u životu.

- Želim da ga vidim i posle toga ne bih žalila da umrem. Ne znam kakva je to osoba koja je mogla tako zverski da ubije moju Jelenu. Imam želju da ga pogledam u oči i samo da ga pitam: „Zašto?!“ - govorila je Zorica Krsmanović, ali nije doživela da sazna ko je ubica. Njoj je nedugo pre pevačicine smrti dijagnostikovan rak grlića materice, a stanje joj se sve više pogoršavalo. Smrt ćerke, veliki stresovi i nerazjašnjene okolnosti ubistva uticali su na razvoj bolesti, pa se rak proširio i na druge organe.

- Naši očevi su bili rođena braća. Moj tata Srećko je obožavao Jelenu. Bila je njegova mezimica - kaže Teodora Krsmanović na kraju bolne ispovesti.

Komentari (17)

marko

16.09.2017 23:35

jadna ova devojka zena Jelena sta se radi sa njenim imenom... Vidi se po ocima da je bila divna pitoma i ljupka osoba. Ne zasluzuje nikako da se ovako sa njom poigrava drzava i mediji. Ako je stvarno Zoran ubica ja ne znam koja bi bila adekvatna kazna. Mnogo mi je tesko kada pomislim na nju i ako je nisam poznavao. Voleo bih da cujem pravi razlog zasto je ubijena jedna lepa, uspesna, dobra i hrabra zena, majka koju zivot nikad nije mazio. Stvarno velika tuga!!!

Igor

17.09.2017 10:31

@marko - Evo ti odgovor ubijena je zato sto je bila neverna ! E sada ko je taj koji ju je ubio neznamo ali duboko mislim da nije suprug, verovatno ljubavnik ili neko treci.

MI @Igor @marko

17.09.2017 15:57

@marko - Providan si ...totalno... bolesna porodica... to je pravi odgovor.

DILA

18.09.2017 16:41

@marko - Ubijena je zbog patološke ljubomore i nekontrolisanog besa, zbog žute minute, prihopate.To samo monstrum može da uradi, bez obzira ko je. Smrskati jednoj takvojjženi lobanju, baciti je u kanal i smisliti uklanjanje tragova, to može samo nadprosecno inteligntan čovek, uz saučesnike. Sam niko to ne može da uradi. Svi su u krvi do kolena. Glavni inspektor smenjen, vodila Interna kontrola postujpak protiv njega, aon navodno kako su u to vreme mediji preneli,otišao u Nemačku. Svega tu ima očigledno.

mira mira

17.09.2017 00:01

sigurno rodjaka sasela nosila i drzala svecu pevaljki po kafanama.

maksa

17.09.2017 07:46

@mira mira - ...ko god da si... ...niko ne zasluzuje takvu smrt ,pa daje bila i na stalgi...covek nije licna svojina pa da je podedujes....tako da ti komentar nije na mestu ,a ti imas ozbiljnih problema...nije sramota po nekad svratiti kod pslihologa...

steva

17.09.2017 08:32

@mira mira - svecu joj je drzao muz Zoran...i po kafanama u kojim je pevala ...i na snimanjima emisija...snimanju pesama itd . taj se nije odvajao od nje nigde i nikad .

Bm

17.09.2017 19:35

@mira mira - mira mira .... da nije vracara ... sumnjiva si miro ... icices i ti u aps ...

VIKTORIJA

18.09.2017 16:34

@mira mira - Nije sa sela, a i da jeste inteligentnija je od tebe, jer dobro procenjuje stvari., A što se tiče, sveće pazi da se tvoja ne ugasi....pošto je očigledno često pališ.

Tako treba

17.09.2017 00:19

Teodora prava si sestra! Sigurna sam da ćeš se pobrinuti da Jani bude dobro! I tebi i njoj mnogo sreće zelim!

Noa

19.09.2017 12:12

@Tako treba - Teodora Jecina sestra...Janu nam cuvaj i pazi...znamo da ces to uciniti za dusu Jece andjela naseg...koja je zaista bila posebno andjeosko bice...Jana je kopija Jecina....a o mosrumima bolesnicima se i nema sta vise...Pravda je tu za JELENU I JANU

Andja

17.09.2017 01:15

Eto...opet su uspeli da ubace 'buvu' kao sto su uvek do sad radili i da odvedu istragu na pogresan trag...e pa necete vise moci...vreme je da oni koji su krivi za smrt ove malde zene .majke...odgovaraju...

Jasmina

17.09.2017 09:29

Kako su divne ove dve devojke, zene i ova malena devojcica. Svaka cast sestri, koliko je jaka. Dete sto pre izvuci iz one lude porodice, a pocinioc ili vise njih na robijanje, 40 god.

WYW

17.09.2017 09:30

Klupko se konacno pokrenulo.Sad ce i otac u zatvor sto je prikrivao ubistvo,a i ostali clanovi..Cak i da ga je varala,nije zasluzila takvu smrt.Takvo glumatanje cele porodice o ljubavi prema njoj,a onda ljubavnik.Sad ces ti matori prvi da pevas.Pored takvih mracnih ljudi,Jelena je bila mrav za gazenje.Dete oduzeti,mada to sledi,jer ce svi biti pohapseni,kao i nedodirljiva vracara.

TARA

17.09.2017 12:00

@WYW - Bravo Krsmanovići, bravo Teodora na hrabrosti i beskonačnoj ljubavi prema sestri, tako se to radi, pravi potezi uvek donose pozitivan ishod. Pohvale,Centru za forenzička istraživanja iz Novog Sada kao i advokatu Saviću na izuzetnom zalaganju itd. , pohvale i za državne nadležne institucije koje su pružile saradnju. Iako zavisi od mnogo faktora, želela bih da ti dobiješ starateljstvo nad malenom, jer njena budućnost zavisi od sredine njenog odrastanja.čuvaj je kao zenicu oka svog.Srećno!

BM

17.09.2017 09:53

Svaka cast .... zasto muz nije angazovao privatne detektive da otkrije istinu ... trebao je da kopa rukama i nogama da nadje ubicu , ako ne zbog sebe bar zbog njihove cerke . A koko se on ponasao ovih godinu dana ... napravio farsu kao da je on zrtva i koristi dete da ga mi zalimo . Podrska za Teodoru i zelim da dobije starateljstvo nad Janom da dete raste uz tetku koja je voli .

RIJA

17.09.2017 11:10

@BM - Pa naravno da nije"kopao i nogamai rukama" jer bi iskopao sebe , porodicu i još ponekog.... Tip je očigledno bolestan...to je nesporno...i verovatno će se u zadnjem trenutku vaditi i na ludilo, a sada na "šok".Bilo kako bilo, najteža kazna za ubicu i saučesnike. To je najteže krivično delo, svirepo i životinjsko ubistvo.