Jelena Krunić udara Miljanu Kulić
Printskrin TV Hepi
Jelena Krunić udara Miljanu Kulić

Printskrin TV Hepi

Jelena Krunić udara Miljanu Kulić, Foto: Printskrin TV Hepi

- Džaba ti silikoni, svakako izgledaš kao kurv**tina - uvredila je Kulićeva Jelenu, a ova ju je udarila po glavi i počela da se smeje.

Ni Anđela Lakićević, koja se našla u ulozi voditeljke, ni ostali takmičari nisu reagovali na ovo.

- Anđela, udarila me je! Da li to znači da i ja nju mogu da udarim? - ponavljala je Miljana, ali je Anđela nastavila da vodi program kao da se ništa nije desilo.

 

POVEZANE VESTI:

 

Komentari (4)

Kvaziodo Sorabius

03.01.2017 14:01

Miljana je evidentno neuroloski bolesna osoba, s izrazenim pisihickim smetnjama - sama se izjasnjavala. Koristi dosta "tesku" medikamentoznu terapiju. Alije nesumnjivo psihicki bolesnija osoba koja nju poziva u zverinjak. Nema "drzave", zauzeta je atentatima, drzavnim udarima i negovanjem kulta Nj.V. Abu bin Aleksandra, inace bi ukinula sve slicne septicke na zakupljenim "nacionalnim frekvencijama", a ideologe pohapsila!

zix

03.01.2017 14:33

Kakva starleta od Lakićevićeva, iritantan glas do bola.

GORAN

03.01.2017 15:48

Sve su nasilnike vratili, pitam se ko li uopšte ovo gleda

Bzzzzz

03.01.2017 19:58

Ja ne znam na koju foru je ovaj ruzicasti, cvornovato- silikonski striperski skelet uspeo da smuva onog Dakija Savica- momka za primer. Narkoman do srzi sa konstantnim kriziranjima. Obratite paznju na njen govor, gestikulaciju.. Miljana nema nista komplikovaniju dijagnozu od ovog sizofrenog skeleta. Ko bre ovo drzi pusteno? Ovo je za institucije. Zdravstvene.