Jelena Krunić
Screenshoot Youtube
Jelena Krunić

Screenshoot Youtube

Jelena Krunić, Foto: Screenshoot Youtube

Ona je u svom snimku videla fotografije iz detinjstva, sa tatom, sa prijateljima, sa bivšim momcima. Kija Kockar je krenula za njom kako bi je utešila i upitala je da li je pogodilo to što je videla dečka:

- Sve me je pogodilo. Koliko je ovo jeb*no teško - rekla je Jelena.

Jeleni je trebalo vremena da se smiri, a čak je i Lepi Mića prišao da joj pruži utehu. Ona se nakon nekoliko minuta vratila u Belu kuću i pridružila ostalima:

- Dobro sam. Iskreno da vam kažem, koliko god delovala kao neka karakondžula, ja sam hipersenzitivna i neke stvari odavde nisam trebala da vidim, tatu sam videla, to me prvo pogodilo, onda ona pesma, prvi bivši, pa ste me dotukli sa drugim bivšim. Ne osećam ja prema njima ništa, nego sam se prebacila u to vreme kada je to bilo - rekla je Jelena i izletela napolje.

 

Komentari (2)

Maki

04.02.2018 21:40

U svakom rijalitiju ista priča: Krunićka se guši u suzama... Videla od Dalile, koja može da pusti suzu bilo kada i bilo kojim povodom! Umislile da to pali kod publike, a ustvari, plače nad sobom i svojim upropašćenim životom propalice, narkomanke i lake žene. Nikako da složi kockice svog rasutog života, a tridesete naviru i biološki satići kuckaju li kuckaju... Sada im je žao roditelja?! Hmmm.....

mari

06.02.2018 12:17

@Maki - proslo je vreme kada je jdina funkcije zene biloski satic i da se razmnozi... ne vidim da neko ko je izabrao zivot da zivi kako zeli treba tebi da se pravda sto ne zivi tvoj zivot sa dvoje dece, praznim dzepovima, prljavim sudovima, kreditima i sl. aj zdravo.