Jelena Krunić
Facebook / Jelena Krunic
Jelena Krunić

Facebook / Jelena Krunic

Jelena Krunić, Foto: Facebook / Jelena Krunic

Naime, ona je na društvenoj mreži Fejsbuk objavila status kako je našla kesicu iskorišćenog kondoma u kesi za đubre, nakon čega je dečku polomila telefon koji mu je poklonila.

- Niste zajedno 3 dana... Nije proveo sa vama Novu godinu.... Nalazite kesicu iskorišćenog kondoma SASVIM SLUČAJNO U KESI ZA ĐUBRE.... reakcija?! Lomim mu telelefon S7 koji sam mu poklonila uz reči "E NEĆEŠ MOJIM TELEFONOM DA ZIVKAŠ I DOGOVARAŠ KRES, DRUŽE," pa pljas pet puta o zid... jbg.. vežbam toleranciju na predmetima ha ha ha! O Nova godino, ti meni obeća sve novo lepo ispočetka?! Lažljivice stara. Odoh za drugovima za Beč... možda i ostanem... Samo znam da sam srećna... jer znam da sam život svoj ponovo krenula u pravom smeru! Hvala ti Bože što si sad na mene ipak ranije pomislio da se to završi na početku. Šta biste vi uradili? - otkrila je Jelena Krunić na svom profilu.

Komentari (3)

Anja

03.01.2018 18:28

izmislila pricu..da je zovnu u Parove

Tatjana

03.01.2018 18:30

Ja ovu zenu toliko zalim,da ne mogu opisati to,32 godine ona ima,a i dalje je na nivou i u nekom tripu tinejzerke od 16,17 godina...Mislim da joj treba strucna pomoc,nikakav hejt ovo nije,ali ja sam sa svojih 19 godina dosta zrelija od nje.Ona u svojih 32 godine i dalje samo juri za izlascima,opijanjem,momcima...Zeno opameti se,dozovi se pameti,nadji dobrog decka,a ne neke bezveze,i udaj se,rodi dete,bioloski sat otkucava polako...U tvojim godinama vec ispracaju decu u prvi razred...

nedjo

03.01.2018 19:01

imaju li ove osobe bar gram urodjenog stida,sramote,ponosa od svojih ličnih gluposti i frustracija. sta se ovo dešava sa ljudima?