Teodora Krsmanović sa sestrom Jelenom
Privatna arhiva
Teodora Krsmanović sa sestrom Jelenom

Privatna arhiva

Teodora Krsmanović sa sestrom Jelenom, Foto: Privatna arhiva

U izjavi u koju je "Alo!" imao uvid, Jelenina sestra od strica otkriva da je Jelena trpela psihičko nasilje u kući Marjanovića i da su se njih dve dva meseca pre ubistva čak i posvađale jer joj je rekla da ne treba da trpi!

Zorana poznavala od 14. godine

Jelenina sestra od strica detaljno je opisala kada je Jelena upoznala Zorana i kada je njihovo poznanstvo preraslo prvo u ljubavnu vezu, a potom u brak. - Jelena je poznavala Zorana od svoje 14. godine. Njihova veza je počela kada je Jelena imala 18 godina. Za Zorana se udala 2010, a Jana se rodila 5. februara 2011. godine - rekla je Teodora Krsmanović.

- Jelena se nikada nije žalila dok je bila u kući Marjanovića, ali bi se žalila kad izađe napolje.

Poslednji put kad smo se vide-le čak smo se i posvađale zbog toga. Rekla sam joj: "Ne treba to više da trpiš!" Međutim, Jelena je uvek branila Zorana - izjavila je Teodora Krsmanović na svedočenju i ispričala kada su počeli Jelenini problemi u braku.

- Jelena se u početku braka uopšte nije žalila. Počela je tek 2015. Tada je umro moj tata, a njen stric. Sa njim je bila veoma bliska i poveravala mu se posle smrti njenog oca Duleta.

Jelenin tata je umro 2007. ili 2008, ne znam tačno, i od tada joj je moj otac bio jedina uzdanica. Posle njene udaje, isključivo smo moj pokojni otac i ja, od cele porodice, išli u posetu u kuću Marjanovića - rekla je Teodora i ispričala šta je Jelenu najviše opterećivalo.

Zazirao od bolnice jer je ozračena!

Teodora je izjavila da Zoran nije puštao Jelenu samu čak ni kada je išla kod majke u bolničke posete!

- Uvek je Jelena vozila kada je išla kod majke u bolnicu, ali je Zoran išao s njom. Ostajao je u automobilu govoreći: "Zgrada je ozračena", a kad god smo izlazili iz auta, opominjao nas je: "Požurite sa posetom!".

- Jelena se mom ocu žalila govoreći „da ne može više da izdrži”. Uglavnom se žalila na "matore", na Zoranove roditelje, jer su se stalno svađali. Još gore je bilo kada joj se majka razbolela.

Zoran ju je, recimo, i noću terao da vežba, govoreći joj:

„Debela si! Idi, trči, vozi bicikl i rolere”. Poslednji put sam u njihovoj kući bila posle Janinog rođendana 5. februara 2016, tačnije dva meseca pre Jeleninog ubistva. Tada sam lično čula kada je Zoran kritikovao Jelenu. U studiju smo Jelena, Zoran, pevačica Milica i ja gledali neku emisiju u kojoj je nastupala Jelena. Zoran je pred nama kritikovao Jelenu, govoreći joj: „Pogledaj na šta ličiš! Debela si! Izgledaš kao neka tetka!”- rekla je sestra svedočeći o Zoranovom odnosu prema Jeleni i navela od kada je posećivala Marjanoviće.

- Često sam bila u kući Marjanovića. Išla sam kod njih od svoje šeste godine, pre nego što su se Jelena i Zoran venčali.

Kada sam dolazila u Beograd, zapravo sam boravila kod Jelenine majke, jer su oni u komšiluku, ali se događalo da spavam kod Marjanovića. To je bilo uglavnom kada je Jelenina mama radila treću smenu, da ne budem sama u kući. Spavala sam u muzičkom studiju.

Zoran, Jelena, Jana i Zoranov sin iz prvog braka spavali su u jednoj sobi, Vladimir i Zorica u drugoj, a Miloš i njegova devojka u trećoj - ispričala je Teodora, koja je saslušana kao prvi svedok u istrazi protiv Zorana Marjanovića, osumnjičenog za ubistvo supruge. Ona nije dobila status oštećene u postupku, već je saslušana kao običan svedok.

Komentari (35)

Magda

19.10.2017 12:21

Jadna zena ko zna sta je sve pretrpela a sutila je..Zasto je sutila, da je reagovala na vreme mozda bi se sprecila tragedija?!

Mira

19.10.2017 12:25

Oni su to mučki odradili ,nisu joj dali do znanja šta joj spremaju i moguce je da su se pred samo ubistvo ophodili "lepo" prema njoj da ona ne bi nista posumnjala, ali jedno je sigurno ona u toj kuci nije bila srecna

Ljiljana

20.10.2017 08:51

@Mira - Taj period pred ubistvo kada su se lepo ophodili prema njoj trajao je vise od 13 godina. Zoranov brat se skoro ozenio devojkom sa kojom je bio u dugogodisnjoj vezi i taj par je ranije ziveo a i sada su u kuci Marjanovica.Da li mislite da je ta mlada zena pacenica i da je prisilno u toj kuci.Nekome odgovara zivot u zajednici i tu slobodu im vi nadobudni kriticari i zvocala ne mozete uskratiti.

PravdazaJelenu

19.10.2017 12:29

Ne znam da li je njen muz ubio ali iz ovog slucaja koji narod prati od pocetka moze se zakljuciti da je ubijena iz tolike mrznje i gneva a to moze uciniti samo neko s kim se odlicno poznavala..da li je neko iz porodice to ne mogu da tvrdim ali ovo je evidentno i upravo zbog tog se najvise sumnja na muza i uzu familiju

svetlana bozic

19.10.2017 15:26

@PravdazaJelenu - danasnja prica o grubosti maltetiranju a tolike godine u braku.ako je sve to tacno znaci pokojnica se nije bunila zalila bezala itd.stice se utisak da joj je sve to prijalo na neki njen nacin.ne nisam zajedljiva vec zakljucite sami realno.kako o tom maltetiranju javnost nikad nije saznala a pokojnica nikad se zuutoj stampi nije zalila.a to sto se narod voza oko istrage i pocinioca gnusnog zlocina pa to nema nigde.ili mi se samo cini.

Svetlana

19.10.2017 18:47

@PravdazaJelenu - @Bozic .. Gospodjo ,Jelenin otac je Jelenu par puta vracao .. nije joj dozvoljavao da ode u tu kucu .. verovatno je imao razlog za to .. sta reci za mladu zaljubljenu osobu .. bila zaslepljena kad je shvatila sta je i kako je .. bilo je vec kasno .. verovatno je ne bi ni pustili da ode sa detetom .. mislim i prvoj snaji su oduzeli dete .. zar ne ?..

WYW

19.10.2017 13:04

Slusajuci danas Marica i goste,a i jucerasnji slucaj da su neki emiteri iskljucili ton dok je advokat Delibasic govorio,stice se utisak da neko ne zeli da se ovo bestijalno ubistvo razresi i ubica kazni,ma ko to bio.Zalosno je da neko jako mocan zeli sve to da zataska i zastiti Marjanovice,a da do pravde za Jecu ne dodje.Mnogo smo se nadali,ali tako od prvih saslusanja proizilazi.Ne da je zalosno,vec je velika sramota.

Lala

20.10.2017 08:33

@WYW - Kako si glup! NEKOG ŠTITE! Da Zorana štite ne bi bio u zatvoru! Sve ovo nije bez razloga, bilo je ubistava ali nije se ni 10% pisalo kao ovo! Ovo je NEKO NA VISOKOM!

MM

19.10.2017 13:37

Njegov sin iz prvog braka, momak od 17, sada 18 godina da spava u sobi sa ocem, maćehom i malom sestrom!!!!

Jovanaaa

19.10.2017 17:35

@MM - I meni je taj detalj najcudniji u ovoj prici,koja logika?Svasta

Luna Lu

19.10.2017 18:30

@MM - Videla sam u novinama sliku kuce Marjanovica u Borci. Ogromno dvoriste, u kome ima tri spojene kuce, tri ulaza i jedna zasebna kuca u istom dvoristu. Mozda nisam u pravu, ali prema onome sto sam uspela da sagledam izgledalo je da tu ima dovoljno mesta za sve. Mislim da je ovo malo preuvelicano.

MM

19.10.2017 20:35

@MM - @Luna Lu Izgleda da nije, ovo su potvrdili i Šipka i Zoranov advokat Delibašić.

Janic

20.10.2017 03:04

@MM - Lazovi .manipulatori nemoguce je da dete od 7godina da bude u toj kuci.Jelena je bila sluskinja ,morala I pastorka da sluzi.On je punoletan ne mora niko da ga izdrzava

SPONZORUSA

19.10.2017 14:06

Ovoj curi je nastrado generalni sponzor i zato ona ovako rije. Nezaposlena,neudata,jedva punoletna trazi starateljstvo.Pa ne bi ga dobila da ne znam ko intervenise.Neko je preko nje i blumente od jos deset clanova porodice hteo da kontrolise tok predmeta. Ovo je vise od igre.

Andja

19.10.2017 18:43

@SPONZORUSA - Koliko se ja secam Urosu je deda bio staratelj sto znaci da je Zoran sa svojih 38 god .. bio totalno nezreo .. vukao je tatu kao prilepak gde god je maknuo a vi pricate o 19-oj devojci .. Smesni ste .. Ne pokusavajte da skrecete paznju na Jeleninu porodicu bez razloga .. necete uspeti da se operete iako pokusavate na prljav nacin.. nosicete pesat dok ste zivi ..Sram da vas bude ..

Ana

19.10.2017 19:32

@SPONZORUSA - Deda je verovatno bio staratelj u periodu kada se Uros rodio a Zoran tada nije imao 38 godina.Za pohvalu je da su deda i baka pomogli u podizanju Urosa mladim roditeljima. Zbog progona Marjanovica i stalnog pracenja oni idu zajedno da bi se lakse odbranili od mogucih provokatora i nasilnika.To je moja realna procena onoga sto se navodi bez potrebe da se stvari izvrcu i u svemu trazi neko zlo.

nn

19.10.2017 20:39

@SPONZORUSA - Kao da ti pamtis sve datume .Ne lupetaj I ne pravi se pametan-pametna.Bolje ti je.

NE VREDE VAM MINUSI

19.10.2017 23:44

@SPONZORUSA - Zoka i ekipa sa fejsa,informaticki magovi:kuma Vera,baba Zorka i kum Ivica ,staratelj -mracni roker sa morbidnim i skoro "bezazlenim" recitacijama Milos i Milka,deda Vladimir tj. organizovana ekipa na lupanju minusa.Ali ne vredi vam nista,isuvise ste se zaglibili.Ne govorite istinu.Jeste,ovo je vise od igre.Igre u kojoj cete sigurno biti matirani jer ste se upleli u sopstvenoj lazi.Vi nemate alibi i vasa prica je suvise providna.Ako niste krivi i to dokazete. javno cemo vam se izvinuti.

Andja

20.10.2017 01:38

@SPONZORUSA - @ Ana..Bogami deda je ostao staratelj dok unuk nije napunio 18 g.. sto se tice provokatora i nasilnika niste u pravu .. niko ih nije uznemiravao .. ljudi su ih svuda samo gledali , niko ih nije verbalno ili cak nasilno uznemiravao .. ne izmisljajte .. a prilepak je isao sa njim da se labilni decko ne bi izlanuo i rekao ..nesto sto ne bi trebao.. Alo ,pa on je isao kod Jelenine mame dok je bila ziva sa tatom . msm .. krajnje cudno , budalasto ..

Ana

20.10.2017 08:02

@SPONZORUSA - Andjo, skrabuckas iste komentare od kako su osvanuli prvi naslovi o ovoj tragediji.Ako je deda Urosu bio staratelj u vreme kada su mu i otac i majka bili mladi i podmetnuo ledja kada je to bilo najpotrebnije, treba li nesto samo fiktivno menjati ako i dalje zive pod istim krovom. Cudi me zasto si osula paljbu samo po Marjanovicima jer Uros ima i majku, zar ne. Prostakluk je komentarisati stvari koje su u domenu porodice Marjanovic,brini bre svoju brigu

Сале

19.10.2017 14:23

Аман докле више о овоме,има ли краја овој теми?!

Alejandro

19.10.2017 20:34

@Сале - Ako ti se ne svidja tema ne citaj idi cuvaj ovce.

Do god krivci ne zavrse u zatvoru

19.10.2017 23:16

@Сале - Citiram Marinu:Ne mogu da verujem da postoji ovako glup komentar.Kako da pociva u miru zena koja je zverski ubijena?Kad se otkrije prava istina i pocinioci ovog monstruoznog zlocina kazne, onda ce Jelena pocivati u miru.Da li treba slucaj da se zataska, da se ne prica i ne pise o tome i da ubica i pomagaci setaju slobodno i uzivaju u zivotu.Ako vam se tema ne dopada Vi je preskocite i nemojte da citate.-Sta bi bilo da su nekog vaseg ubili?Da li biste se i onda zalagali za isto?

GLUMICA

19.10.2017 15:40

kada je rekla Ne..Z je ubio u besu.Jeco..mirno spavaj..cuvaj Janu sa neba i nas koji smo tvoja OSVETA.

zora vukasinovic

19.10.2017 17:31

@GLUMICA - Nas.mene ne petljaj jer moja malenkost nikom nece da se sveti a i zasto bi se svetila nekom.ponajmanje nekom sto mi zlo nije naneo.ako je sve to trpila sto se pise pa ne bese gluvo-nema da se ne pozali nekom bliznjem npr. svojoj majci.bese jedinica u majke i sticem utisak da neko zeli da se okoristi ovim strasnim zlocinom.

GLUMICA

19.10.2017 18:59

@GLUMICA - Zoro...idi pajaj zeno..nebotna si u ovoj prici...

Ja @Zora Vukasinovic

19.10.2017 20:05

@GLUMICA - Zoro, niste podobni ako mislite svojom glavom, morate da mislite kao vecina jer vas onda proglase za glupu ili ludu. Sta da vam kazem, mislim da nas je ubila ona izreka 'Pametniji popusta' i dovela nas do toga da su se obrazovani, pametni i mudri ljudi povukli, a da su zavladali ovi sa supljim glavama i jezikom od metar. Nema nista gore nego baciti ljagu na nevinog, ni ja necu da sudim dok se ne dokaze suprotno!

Andja

20.10.2017 11:27

@GLUMICA - @zora vukasinovic .. a odakle znate da se nije pozalila majci ?!.. Nadjite na netu izjave Zorice Krsmanovic o Jeleninon i Zoranovom braku i zapitajte se da li je to normalno ?! .. A ovom @ Ja .. moram da odgovorim ..po cemu ste zakljucili da ste obrazovanji od ostalih komentatora ...znate onu izreku" usta moja hvalite me "?!.. upravo se odnosi na vas..

vu

19.10.2017 17:12

Tako bliska, a nezna tacnu godinu striceve smrti. To su sitnice, koje dosta govore.

Alejandro

19.10.2017 20:25

@vu - Cuda mi cuda kao da ti svaki datum pamtis

Adel

20.10.2017 07:50

@vu - Ma nebitna, naivna i glupa. Zar ne vidi da je koriste, a utuvili joj u glavu da će dobiti veliku oštetu! Pa juče se javila neka rodjaka iz Novog Pazara kod Marića nisu se videle 20 god. a isto su godište! Jedina sestra koja je živela najbliže tj. u Beogradu je kreatorka Maja Krsmanović. A s majčine strane ima puno bliske familije od rodjene tetke, njene dece koji žive u Borči!

Dino

20.10.2017 08:23

@vu - Jelena je bila zlatna koka! Sad pričaju stvari koje su nevažne za sud. Pa Zoranov sin je živeo kod majke. Dolazio je kod njih! Zadnjih dve godine je skoro stalno u Borči. Majka mu je divna žena. Ona i Jelena su se lepo slagale. One su se upoznale i Jelena je počela da dlazi kod njih. Jedno vreme je Jelena čuvala Uroša, ali to je nevažno za ovo sudjenje! Greota je ubiti onako mladu ženu. Nadam se da će pravog ubicu naći?!

Bravo ljudi

19.10.2017 17:42

Svaka cast novinarima koji potenciraju pricu o ovom ubistvu,da nije njih ko zna bi li i priveli zorana ovo bi bilo jos jedno u nizu zaboravljenih slucajeva ,tako da samo naprijed

Sestre

19.10.2017 19:54

Šta je ova devojka uopste htela da kaze? Muz joj je rekao da je debela i da treba da se fizicki aktivira?! A onda je ubio! Zasto se nije oglasavala do sada?Zoran ih je posvadjao?A u kakvim je ona odnodima sa druge dve poznate sestre Krsmanovic?Pa nije valjda nju posvadjao i sa njima?One se ne oglasavaju.Zasto?

Lane

20.10.2017 03:16

@Sestre - Pa ti ne znas sta pricas . Zasto da zena trci nocu I vozi rolere strasno!!zasto da joj on naredjuje sta ce da radi to je njena volja da li ce da trci ili ne.Da li je Jelena mogla da njemu tako naredjuje sta ce da radi Samo se moze reci da je bila rob kod njih .Sve sto niko ne vidi ima ko vidi sve a to je Bog on neka plati kako je ko zasluzio.