Smrskana joj je glava:  Jelena Marjanović
Facebook
Smrskana joj je glava:  Jelena Marjanović

Facebook

Jelena Marjanović, Foto: Facebook

Zoranu Marjanoviću, osumnjičenom za ubistvo supruge Jelene Krsmanović Marjanović, po drugi put je produžen pritvor, a kako „Alo!” saznaje, među svedocima u tužilaštvu mogao bi da se pojavi i njegov kum Ivica Ajdarević.

Upravo je Ajdarević u svojstvu građanina saslušan u policiji, gde je izneo nekoliko novih detalja o poslednjim satima ubijene pevačice „Granda”. 

- Jelenu sam poslednji put video u subotu ujutru, 2. aprila 2016, kada je trebalo da ode kod majke da joj odnese hranu. Bili su skladan par, lepo su se slagali, zajedno su radili. Imali su i zajednički studio. On je pet godina bio stariji od nje - ovo je deo iskaza koji je Ajdarević dao u beogradskoj policiji.

Ono što je svakako sumnjivo jeste to da je Ajdarević davao izjave za novinare sve do trenutka dok Jelena nije nađena mrtva. Nakon toga nijednom nije hteo da se oglasi javno, a što je još čudnije, svog velikog prijatelja i kuma nije posetio u zatvoru, niti je bio u kući Marjanovića.

Ispitivan u policiji

Ivica Ajdarević, kum ubijene pevačice i njenog supruga, prvih dana bio je na spisku sumnjivih osoba.

Nekoliko puta je bio u policiji na ispitivanju.

- Nerealno je da tako jaku ženu kakva je bila Jelena zadesi takva sudbina. Bila je snažna, redovno je vežbala, a trenirala je i karate - poslednja je izjava u medijima Ivice Ajdarevića. 

S druge strane, Centar za forenzička istraživanja (CFI) sa Nenadom Šipkom na čelu uputio je Višem tužilaštvu u Beogradu zahtev da ispita sedam ključnih dokaza koji vode do ubice pevačice Jelene Marjanović, a jedan od zahteva je da se sasluša I. A, vlasnik kombija koji je dan pre i u noći nestanka njen prijatelj video u dvorištu kuće Marjanovića, kao i na nasipu u Crvenki.

- Svedok je zvao policiju i rekao da zna detalje koji mogu da reše Jelenino misteriozno ubistvo. Inspektorima je otkrio da je video kombi svetle boje između kanala i glavnog puta u naselju Crvenka. Bio je izričit da je kombi video u noći između 1. i 2. aprila 2016. na kolskom putu koji vodi od kanala u kojem je nađeno Jelenino telo do glavne saobraćajnice u naselju Crvenka - navodi naš izvor blizak istrazi koji je insistirao na anonimnosti.

Isti kombi je, prema rečima našeg sagovornika, viđen i 1. aprila 2016. u dvorištu Marjanovića.

- Očevidac zna tačan model i tablice kombija, ali je bio izričit da će to saopštiti ukoliko bude pozvan da svedoči. Osoba čiji se identitet drži u tajnosti samoinicijativno se javila policiji i izrazila spremnost da otkrije nove detalje. Svedok je rekao da zna ko je, navodno, video Jelenu u subotu, 2. aprila 2016, nekoliko sati pre nego što je prijavljen njen navodni nestanak. Svedok tvrdi da zna ko je izjavio da je pio kafu u subotu ujutru sa Jelenom i Zoranom u njihovoj porodičnoj kući u Borči. Naveo je samo da je reč o njihovom bliskom prijatelju, koji je često boravio kod njih. Ako se izuzmu članovi porodice Marjanović, prijatelj je, navodno, poslednji video Jelenu živu - otkriva naš sagovornik.

Komentari (22)

Jelena

18.11.2017 06:56

Kuma kaze da je Jelena spavala do 13h a kum kaze da je ujutru nosila majci dorucak. Ne secam se da je Jelenina majka to ikada pomenula. Rekla bih da kumovi ne govore istinu.

Ja

18.11.2017 21:30

@Jelena - Onda neka ih suopce, pa nek se posle medjusobno dogovore ko ce na robiju zbog laganja i ometanja istrage i opstrukcije sudskog postupka1

Pandur

18.11.2017 07:16

Kum laze definitivno!

PINOKIO i BARONICA MIN HAUZEN

19.11.2017 00:49

@Pandur - Mrtva trka .I kuma Verakina je isto šampionka.

Ja

18.11.2017 09:05

Kume kume video si je ujutru da majci nosi rucak, a kuma Verakina kaze da je ustala u pola dva popodne. A Zoran da je majci rucak trebala da odnese posle trcanja?? Ko vise laze od vas, i dokle cete biti na slobodi??

bane

18.11.2017 17:32

@Ja - da dodamo i najveći biser:zoran kaže da je jelena nestala oko 15.30-16h a kuma se sa njom čula u 16.40???? p. s. slučajno,davno sam upoznao Zorana, brata Miloša i kuma...horor ekipa...

Sabina

18.11.2017 20:34

@Ja - Bravo za komentar,otkad se rucak nosi ujutro svasta, sve lazov do lazova,nece bit i nje i lako ni policiji ovima uhvatiti za kraj. To sve treba u zatvor i muciti dok ne priznaju sve sto znaju i sta je cija uloga bila !

Vanda

18.11.2017 11:19

Lažovčine ,uskladite priče. Bar da je Jelenina majka živa ,pa da posvedoči kad se videla i čula sa ćerkom.

Mirko

18.11.2017 19:14

@Vanda - Naravno da je majka nije videla, jer nije stigla do nje, pitanje da li je bila ziva tad, a kum debelo laze, ili saucesnij ili je sam ubio, pa zna gde je trebala tog dana.

YYYY

19.11.2017 06:46

@Vanda - To sve znaju njene sestre jer one su bile kod nje u kući i negovale je po izlasku iz bolnice. Kada su one otišle kod nje je bila žena koja joj je pomagala, a njen suprug je konstantno vozio Zoricu na preglede i kontrole u bolnicu, oni su komšije. proverite , sve se zna u Borči...Ova informacija je sto posto tačna.

Astralni polusvet

18.11.2017 12:30

Nadam se da ce najvece hitove svi zajedno snimati u Zabeli.

milos

18.11.2017 15:15

Samo me zanima zasto je Jelenina majka bila totalno neupucena u to kako je zivela njena cerka jedinica.

Andja

18.11.2017 19:34

@milos - Ko kaze da je bila neupucena?... To sto ona nije davala izjave za novine ne znaci da nije znala kako je Jelena zivela...Sama cinjenica da nikoga od njih,osim Zorana , nije zelela da vidi pored svoje bolnicke postelje ti valda sve govori...

Meda

19.11.2017 03:21

@milos - Andjo, nemoj da izokreces. Znala je ona sa kim joj cerka zivi ali nije smela da im se zameri. I nije da oni nisu dolazili sto ona nije htela, nego sto njih nije bilo briga. Hvalila je i Zorana i njih do kraja, na zalost. Jedino ostaje nada da je makar u policiji rekla sta stvarno misli.

ivan

18.11.2017 17:55

Pa kumovima mozak je ispran ne smeju protiv Marjanovica,kao I svima ostalima ukucanima. Matori to zna najbolje da radi!!!.

nn

18.11.2017 18:13

Pritisnite malo onu pevacicu sa inicijalima I.A ,jer mi se cini da je to bio njen kombi.Dosta toga ona zna ..sigurno.

KUMOVI MIN HAUZEN

18.11.2017 19:11

Kum na fejsbuku samo objavljuje slike rostilja i pecenja.Da li sluti nesto.A Jelenu za godinu i po samo jednom spomene.Nadam se da ce kumovima hrana odgovarati ,a ako im se ne bude svidela ima tamo i kantina.

Kuma VERIKINA

18.11.2017 19:15

Tužno je što ce kuma ostati upamćena kao sektaška čistačica i zaglaviti robiju kao saučesnik zbog svoje pogrešne procene, odanosti i prijateljstva prema ljudima koji ne samo da to ne zaslužuju nego su je i uvukli u krvavi zločin. I sada mora da se rasteže po sudovima, laže pred Bogom i ljudima, bruka se i ponižava da bi zaštitila ljude koje je smatrala bliskim prijateljima . Krv nedužne žrtve i njen vapaj ne može da izbriše varikina bez obzira koliko čistacica bila pedantna i predana svom poslu.

Godfathers Verakina and Krivica

18.11.2017 19:45

Koliko ljudi radi na ovom slucaju? Zar je moguce da 300 njih nisu u stanju da od ovih polupismenih lazova,kumova Verakine i Krivice izvuku neke cinjenice i dokaze ?

VUDU MAGIJA

18.11.2017 22:13

Skidačica žuljeva,sekretarica Vudu magije,alibi velemajstor,čistačica tragova i telefonski operator kuma Verakina ne govori istinu.

PINOKIO i NOŽIĆ ZA ŽULJEVE

18.11.2017 22:31

I kuma Vera je u 10 sekundi uspela da objasni Jeci da je zove da je pita gde se tacno nalazi nozic za skidanje zuljeva i da ce sad ona umesto Jece da babi Zorki skida zuljeve.Kad su se najzad dogovorile,onda je navodno njoj Jeca rekla da trenutno trci ali da u isto vreme i priprema sarmu i da nema vremena vec da kuma doda meso,kupus,biber i ostale zacine i da uvije sarme.Pa ko ce da poveruje u ove lazi?Za lazno svedocenje tacno je propisan lek .E moja Srbijo,ko te vuce za nos vec godinu i po.

Ella

19.11.2017 01:05

Teodora je rekla da je od 1.4. od 17.30 niko od porodice ( ni majka) nije video. Tako da...