Jelena Golubović
Printscreen
Jelena Golubović

Alo/Rajko Ristić

Jelena Golubović, Foto: Alo/Rajko Ristić

Jelena je zbog hitne operacije polipa na glasnim žicama napustila "Zadrugu", ali se ta intervencija još nije dogodila. Spekulisalo se o njenom povratku u rijaliti, međutim, kada se uzme u obzir da je ona trenutno zaista daleko, teško da će do toga doći. Lekari su Jeleni naredili da strogo čuva glasne žice, pa je ona rešila da ode iz Srbije kako bi odmorila.

Jelenina objava

Printscreen

Jelenina objava, Foto: Printscreen

Ona se trenutno nalazi na Baliju, odakle fanove pozdravlja na sebi sovjstven način poljupcima i srcima koje pravi rukama, ali jedan selfi je sve iznenadio. Na njenom zvaničnom Instagramu osvanula je golišava fotka iz spavaće sobe, koja kao da je tu zalutala, jer više liči na seksi fotke koje rijaliti zvezda verovatno šalje vereniku.

Jelenine butine i grudi su u prvom planu, a kako bi bila još izazovnija ona je stavila i prst u usta.

 

Komentari (6)

Rada lambada

17.02.2018 21:37

Moze da ide na Bali, jer zaradjuje pare na zajebanciji. Nigde ne radi, nista ne radi pametno, a putuje po svetu i lepo zivi. E , sada penzioneri sa minimalnim penzijama glodjite ....i , dalje glasajte za ovog foliranta da moze jos vise da putuje do egzoticnih destinacija. Dok je ovaca za sisanje, za nju sve vise novaca !

nada

17.02.2018 22:04

@Rada lambada - Volela bi i ti da si na njenom mestu ? Dok ima ovaca treba ih sisati-sto da ne ( niko nikoga ne tera za koga ce glasati ) . Vise kosta 15 dana na Hrvatskom ili Crnogorskom primorju nego 15 dana na Baliju tako da nevidim sto ti imas zbog toga problem i sto si ljubomorna !!!!!!!!!!!!!!

Marija

18.02.2018 06:34

@Rada lambada - Na kraju ce dobiti i nacionalnu penziju. A ne verujem da penzioneri glasaju, mislim da glasa omladina koja bi leba bez motike, kao i ova hobotnica neradnica Jelena.

Rada lambada

18.02.2018 08:19

@Rada lambada - Nado, prvo naucite da pisete. Ne pise se "nevidim " , vec se pise ne vidim. Elem, ni za zivu glavu ne bih pozelela da sam na njenom mestu. Zena nema zaposlenje, nema supruga , nema decu.Za pare, vukla se po stali i sexsala sa onim polupismenim jadnikom, Saska joj mazala glavu fekalijama, Mica je pljuvao, svadjala se sa ljudima...Ha, ha. Nijedan normalan covek, pogotovo ne normalan akademski gradjanin , ni za kakve pare to ne bi radio sto je ona radila . Moze samo primitivac, budala! THE END

Maki

18.02.2018 00:01

Napravi ova prevarantkinja dramu oko polipa na glasnim žicama! To je hirurški zahvat koji se radi ambulantno i 24 h moraš ćutati! Uobičajeno se radi, a čak je i operacija umnjaka - komplikovanija! Ali, kako da se "fanovi" drže u napetosti, nego zabludama i lažima?! Ona laže, maže i manipuliše čim otvori usta, a jadan je taj koji je sa ovom spodobom! Kod nje je sve laž i prevara, od toga živi...

Manja

18.02.2018 18:21

JG je prvorazredna hohstaplerka,koja sa uigranim timom-majkom,babom i adminima zaradjuje na taj nacin i folira nazalost zatucane ljude.Zato narode i dalje glasajte i jedite klot pasulj,a ona ce vas veslati samo tako.