Jelena Golubović
Dejan Briza
Jelena Golubović

Goran Srdanov

Jelena Golubović, Foto: Goran Srdanov

Kada je situacija izmakla kontroli, u haos koji se dešavao na imanju uključila se i voditeljka Dušica Jakovljević, koja je apelovala na njih da se lepo ponašaju, s obzirom na to da ih gledaju milioni ljudi i da je u pitanju direktan prenos iz kuće. Ipak, njima to nije smetalo.

Naime, Lepi Mića je optužio Jelenu Golubović da u životu ništa nije stekla sama, te da živi na grbači njene majke Svetlane.

- Sram te, bre, bilo, ti si moralna ku*va. Ti se, bre, niko i ništa. Nemoj da mi upadaš u reč - urlao je Mića na rediteljku, koja ga je sve vreme prekidala u izlaganju.

Kada je shvatio da Jelena neće prestati da mu upada u reč, nekoliko puta joj je prišao i pljunuo joj direktno u lice, a onda se popeo na sto.

- Evo, sad ću ja da šetam po stolu i da vičem i sigurni budite, niko neće moći da dođe do reči od mene - govorio je Mića, dok je voditeljka Dušica Jakovljević imala opasku.

- Mićo, molim te, ponašaj se lepo. Svako ima pravo da kaže šta misli, iako bih ja volela da možemo sve da vas čujemo i da ne upadate jedni drugima u reč. A ako želiš da budeš najglasniji i da sledeće godine sediš pored mene na voditeljskoj stolici, ovo nije dobar način da se dokazuješ - rekla je Dušica uz osmeh.

Jelena Golubović

Printscreen

Jelena Golubović, Foto: Printscreen

Ipak, situacija se nije smirila, već se stanje u kući pogoršalo. Lepi Mića je nastavio da vređa Jelenu, kojoj nije bilo svejedno zbog stvari koje čuje.

- Ti nemaš svoju kuću. Nemaš svoj dom. Nemaš svoju sijalicu. Ti si, bre, prostitutka, moralna ku*va. Ti nemaš gde da živiš. Na tvom interfonu piše: „Baka Caka i majka Svetlana”. Sram te bilo, klošarko jedna. Samo ideš po rijaliti programima, jer kuće nemaš. Prodala si tatin stan - urlao je Mića, a u tom trenutku Jelena je šokirala TV publiku i ukućane.

Viktorija htela da bije Jelenu

Jelena Golubović ispričala je da je Žiža Stojanović nazvala Viktoriju alkoholičarkom i da ona to svima priča po ćoškovima. U tom trenutku, Viktorija je skočila, brutalno izvređala Jelenu i povukla je za maramu koju je nosila oko vrata.

- Slušaj me, vrećo g*vana, jadna tvoja majka što te šalje po rijaltijima. Šta si ti?! Štalarko - urlala je Viktorija, a onda se ubacila i Žiža, koja je rediteljku nazvala stokom.

- Šta me briga. Moja adresa je pozorište, a moja kuća je rijaliti. Ja idem gde mi odgovara. Morala sam sve da prodam kako bih uspela da napravim svoju predstavu. Digla sam i kredit da bih uložila u pozorište. Nisam imala para, jer je Đilas u to vreme ulagao novac ko zna gde i gradio mostove. Nije hteo da uplati ni deset odsto tog novca za kulturu. Ja sam zato ostala bez ičega - rekla je Jelena i dodala:

- To što me psuješ samo govori o tebi, a to što me pljuješ dokaz je tvoje nemoći. Ti si niko i ništa - rekla je Jelena.

Komentari (8)

LUPAS

11.11.2017 12:39

TI DA TI PRODJE DAN.

SRPKINJA

11.11.2017 13:00

SUVIŠE SI JEFTINA DA BI TI NEKOG NAPADALA. VISOK JE DJILAS, NISI MU NI DO KOLJENA.

milicabozic

11.11.2017 13:31

@SRPKINJA - rpl. Nebi rekla da je veliki jer devojce balavce kosarkasica bese vece od ,,mladjanog,, momka po profesiji predsednik Beogrda!ne moze bivsi predsednik mladost da vrati tetoviranjem belog meda na ,,mladjane,, grudi.nazalost sto upropasti Beograd secom lipa tako je usao u legendu gradu da se nikad ne zaboravi.

Wlad

11.11.2017 13:24

Kad vidim da laka zenska pocne da optužuje, iznerviram se odmah!!!

Griffin

11.11.2017 17:14

@Wlad - Ona nije laka,ona je nista sa deset dijagnoza. Sto je samo po sebi fenomen.

cccc

11.11.2017 13:35

E sad od botovi kreću plusevi za ovu recimo da je nazovem osobu.A meni minusi

MAČIĆ

11.11.2017 13:59

OD ovih 5 komentara ni jedan nema veze sa tekstom.JELENA JESTE U PRAVU KAD KAŽE DA JE ŽIŽA ZA VIKTORIJU REKLA DA JE NARKOMANKA. ALI VIKTORIJA JE OSULA PALJBU PO JELENI DA SE NE BI DOKAZALO DA JE TO ISTINA. A MIĆA PLJUVAČ JE SRAMOTA OVOG SVETA. ŠTA SE NJEGA TIČE DA LI JELENA IMA ADRESU. BILJE NEK DOKAŽE OD KUD IZBEGLICI IZ SARAJEVA STAN U KNEZU. OD KUD PARE PROPALOM PEVAČU . AKO NISU UKRADEQNE U PORUŠENOM SARAJEVU. KO ZNA KOGA JE ON POKRAO. TREBA MU ZAŠITI POKVARENA USTA A PRE TOGA ODSEĆI JEZIK.

LEO

11.11.2017 14:03

Djilas nije lud da priucenoj psihopati sa kursom da novac za predstavu,koja ce trajati 1- slovima jedan put,kao i ostalih 4 za koje se hvali i za koje su glumili studenti mucenici za DZ-to sama izjavila.Ona je mukica sa sifrom,ali tezak manipulator i prevarant,kao i porodica.