Jelena Golubović
Promo
Jelena Golubović

Promo

Jelena Golubović, Foto: Promo

- Moja ćerka do sada nije naišla na partnera sa kojim je želela da ima dete. Ona bi htela da ukoliko rodi dete to isto dete raste uz oba roditelja, a ne na primer samo sa majkom - otkrila je Jelenina majka Svetlana za "Hit" i dodala:

- Zbog toga se do sada nije odlučila tako lako na taj korak jer čeka pravu osobu.

Golubovićeva ima 38 godina i očigledno mašta da se ostvari u ulozi majke, a ovu njenu slabost naslućuju iskusniji rijaliti igrači, pa je u konfliktnim situacijama nazivaju baba-devojkom, aludirajući na to da nema ni kučeta ni mačeta.

 

Komentari (8)

Ana

10.11.2017 11:42

Mama I baba sada daju izjave u novinama za koje ce Jelena da demantuje kasnije I da prozivaj novinare da ismisljaju.Dosta vise sa Jelenom.Dosadna je.Napolje!

WYW

10.11.2017 11:47

Ko ovde laze?Majka ili JG? Slusamo vise od godinu dana da se "seli na Kipar i pravi bebu sa svojom prvom i najvecom ljubavi",ali njega niko nije VIDEO!Laz i patetika u svakom rijalitiju.Nju niko nece,jer se vidi i zna da je psihopata i nemoralna perfidna nakaza koja gazi preko leseva.Ta ista majka glumi i aktivni je spoljni rijaliti igrac.Dosta vise laznih prica o Stalarki.

MAČIČ

10.11.2017 12:26

@WYW - ZA RAZLIKU OD "SOBARICA" jJelena je samo jednom imala seks u spavaćoj sobi pod krovom štale, a danšnje "SOBARICE" imaju seks svakodnevno na očigled svih zadrugara. PA SE SAD PITAM IMA LI SMISLA VIŠE ZAMERATI JOJ ONO ŠTO JE RADIILA U OSAMI U ODNOSU NA DANAŠNJE SEXI PERFORMANSE VAJNIH DOBRIH DEVOJAKA I MOMAKA NARAVNO. NEMAJU STIDA NI SRAMA, BOLJE BI IM BILO DA SE I ONI ZAVUKU U NEKU RUPU DA SE NE BLANIRAJU,

WYW

10.11.2017 13:00

@WYW - Tacno.Ona je PRVA promovisalaVISE PUTA STALA VARIJANTU i GOLE GRUDI ZA STOLOM i pokazala da se sve sme na TV-u i da je to USLOV ZA POBEDU.I POBEDILA JE! Lazna rediteljka im je bila jak UZOR.Jedna psihopata i manipulator svojih glasaca.

Manja@MACIC

10.11.2017 13:18

@WYW - Stalarka je Sobaricama bila PROFESORKA i pokazala da TREBA SEKS i GOLOTINJU PROMOVISATI radi pobede.Lazna je rediteljka,ali perfidni manipulator,pa im pokazuje svoje umece kako se zivi od uloge zrtve,rijalitija,izazivanje tuca i silnih vucaranja po sudovima i kako organizovati glasanje i vuci sve konce,kao i da treba mame i babe da budu aktivni spoljni igraci.SLJAM!

Mirjana

10.11.2017 11:59

Mogu da joj zamere njeno ponasanje i to samo ljudi koji se vladaju pristojno ali nije korektno a da ne pricamo o tome koliko trebas da budes primitivan da bilo koga nazoves baba devojkom. Ta ista Savka mozda nikad nece udati svoju cerku i mozda njeno dete nikad nece imati svoju decu. Ali zato konstantno vredja ljude koji nemaju decu. Sve se vraca u zivotu.

miki

10.11.2017 12:08

Kakvo crno dete, ova osoba je neuravnotezena...

Načekaće se

11.11.2017 11:10

Jel se mama možda nekad zapita koji bi normalan čovek stvarao porodicu sa njenom ćerkom.