Favorit:  Jelena  Golubović
Facebook
Favorit:  Jelena  Golubović

Facebook

Favorit: Jelena Golubović, Foto: Facebook

O farmerima ne razmišlja, ali za naš list govori ko će, prema njegovom mišljenju, biti ovogodišnji pobednik.
- Ja mislim da će to biti Žika ili Jelena Golubović. Žika je pametan, obrazovan, talentovan. Bio je vredan, obavljao je farmerske poslove. Interesantan je u raspravi za stolom. Zaslužio je da pobedi. Sa druge strane, može i Jelena.

Iako smo Jelena i ja dosta puta ulazili u sukobe, svađali se i vređali, ja sam realan čovek i uvek iskreno govorim o svemu. Pomoći će joj stara slava, a plus sam joj dao pažnje poslednjih 10-15 dana, što mislim da bi moglo da je dovede do prvog mesta. Pričao sam o njenom odnosu sa Mikijem. Oni su se zaigrali, to je očigledno. Nema šanse da je sve bila igra. Primili su se oni jedno na drugo, a u kom smislu - oni to najbolje znaju. Možda prijateljski, možda seksualno, možda ljubavno - započinje Mića priču o Jeleni i Mikiju i nastavlja:

- Ipak mislim da nije bilo seksa. Ma ne mogu to ni da zamislim. Zamislite dve strvine imaju seks, fuj - govori Mića. On smatra da maneken Filip i ostala omladina koja je imala seks nije kandidat za prvo mesto u seoskom rijalitiju.

Zakopao ratnu  sekiru: Lepi Mića

Dušan Milenković

Zakopao ratnu sekiru: Lepi Mića, Foto: Dušan Milenković

- Ti što su se je*ali po štalama, po WC-ima, što su pu*ili ku*čeve, oni ne mogu da pobede. Nije valjda nacija poludela, pa da Filip ili neka od onih njegovih trijumfuje. U svakom slučaju, je*e mi se ko će da pobedi. Nisam više u rijalitiju, rijaliti me ne zanima, uživam sa porodicom i prijateljima - završava pevač. 

Komentari (5)

sale

28.06.2016 14:01

Pasta vam je tu cudno bracni par Mitrovic je odavno poznat kao neko ko vec duzi niz farmi pobedu dodeljuje onom ko je nije zasluzio tako ce biti i ove godine ko bi ga znao zasto su takvi valjda za njih ponavljam samo za njih takve osobe imaju te vrednosti i ljudske i moralne da bi bili pobednici farme tako da ako pobedi JG tu nema niceg novog jer oni koji su iole vredeli i bili dobri su skoro svi vec poispadali.

Zoran

28.06.2016 14:38

Ne mogu da Vam opišem koliko me je ovaj Pržulj nervirao. On je jedna velika nula od čoveka jer se ponašao veoma nevaspitano i bezobrazno. Na prošloj Farmi nije smeo glas da pusti ( u strahu od Kristijana ) a na ovoj farmi nije imao neko ko bi ga doveo u red da se ne ponaša kao mongoloidni idiot. Ponašanje u studiju posle njegovog izbacivanja sve govori o njemu. Jedino u čemu se slažem sa njim je da Žika treba da pobedi jer je on vredan , kulturan i vaspitan čovek za rayliku od proste Jelene G.

GLUMICA

28.06.2016 14:41

RUINA OD ZENE,UMOBOLNICA I HOSTAPLERKA..........JEDNA NULA,ali i niko od ostalih nije daleko od nje,sem sto ona glumi intelektualca-zato je GLUMICA

Farma

28.06.2016 18:01

Zika je bio micin pijun losi igraci zato j.g.nema tu konkurenciju...

MIMI

28.06.2016 23:53

Golubovićeva ima svoju "vojsku" koja glasa za nju, a zašto je to tako...?! Ona je zaista ljudski odron i bilo bi sramno da joj i ovog puta poklone pobedu. Uostalom šta će joj novac koji troši po Kubi, Maldivima... Neka pobedi onaj koji će novac potrošiti u Srbiji.