Jelena Nađ
RAS
Jelena Nađ

RAS

Jelena Nađ, Foto: RAS

- Priložila sam tužilaštvu sve izvode iz banke, po kojima se vidi da uplata nije bilo poslednjih 30 meseci! U nastavku istrage, koja je pokrenuta posle smanjenja alimentacije, predložila sam svedoke, koji mogu da potvrde moje izjave. Oni će izaći na salušanje čim ga tužilaštvo zakaže. Posle saslušanja Alberta Nađa, 8. decembra, tužilac je naredio da veštak finansijske struke utvrdi koliki su njegovi prihodi i da li ima mogućnosti da deci daje više od 6.000 dinara mesečno, koliko je utvrđeno poslednjom odlukom suda. Evidentno je da Albert čak ni posle ovog drastičnog smanjenja ne plaća alimentaciju - tvrdi za „Alo!” supruga proslavljenog fudbalera.

Albert Nađ

Aleksandar Dimitrijević

Albert Nađ, Foto: Aleksandar Dimitrijević

Jelena Nađ je na poslednjem saslušanju u Trećem osnovnom tužilaštvu optužila bivšeg supruga da lažima pokušava da izbegne plaćanje alimentacije, dok je on tvrdio da je socijalni slučaj i da navodno nema ni dinara! Ona je u tužilaštvo donela podeblju fasciklu sa fotokopijama ugovora koje je njen suprug svojevremeno potpisivao sa fudbalskim klubovima, tvrdeći da su basnoslovni.

-Ugovori sa klubovima za koje je igrao bili su vredni milione evra. Kada bih pokazala koliko je svaki od tih ugovora bio vredan, mnogi bi popadali u nesvest! Ako je uspeo da potroši sve te milione evra, onda stvarno treba da se ubije - ogorčeno kaže Jelena Nađ.

Sudskom odlukom određeno je da bivši fudbaler mesečno plaća 12.000 dinara za njihovo dvoje maloletne dece. 

Komentari (7)

fuzbal

09.01.2017 06:48

Kakvi bre vestaci. On je devizni milioner i to je tacno. Zasto se javnost bavi tudjim nemoralom i posrnulim ljudima. On muci svoju decu. Otac pored ljubavi prema deci mora imati i savest. Tom coveku je neophodan kvalitetan Dr jer tone sve dublje. Dok je pikao loptu bio odlican, a van terena tone u nepovrat ne snalazi se i ima problem ponasanja u drustvu. Treba mu pomoci.

pera

09.01.2017 07:22

Sramota. Umesto da daje dinare on daje evre.

Mile

09.01.2017 07:22

To si ti rospijo uspela da potrosis...na posao i zaradi za decu....

IVAN

09.01.2017 07:24

Oprt ova pa hoce daje covek izdzava dok je živa navikla na lagodan zivot a varalaga na svakom koraku dosta više sa tom ženom pa nisu deca u obdaništu pada ih izdžava i decu je odvratila od oca pa etoim samo oce njegove pare nedaj ALBERTE.

Kvazimodo Sorabius

09.01.2017 07:52

Profuknjaca je prodala basnoslovno skupu kucu, procerdala milione, napunila telo silikonima, izdrzavala svalere - okrenula decu protiv Nađa, i 'tela bi jos? Zasto da izdrzava tudju decu, od kojih nece imati koristi, ni na samrti? Nek se obrati Loli, Marku, Janku - onima s kojima je pravila orgije Nadju iza ledja!!!

Milo

09.01.2017 09:15

Fuj kako smrdi ovaj prljav veš. Kome je njihov život bitan. Ljudi nemaju za hleb. Prizemljaci.

XXL

09.01.2017 10:25

Nije problem alimentacija već što joj NE uplaćuje 2000 eura kao što je to činio - neverovatna je.