Horoskop
Profimedia.rs
Horoskop

Profimedia.rs

Horoskop, Foto: Profimedia.rs

OVAN

POSAO: Sada je momenat da usavršite neke talente i znanja koja će vam kasnije koristiti u životu. Treba da radite na nekim poslovnim i finansijskim znanjima da bi ste mogli bolje da unovčite znanje i kreativnost. Ipak, ne krivite sebe previše ako budite imali utisak da niste iskoristili pravu priliku.

LJUBAV: Fokusirajte se na emocije i na osobu koja ih budi i u čijem društvu se osećate lepo. Ako ste sami, nova ljubav je na pomolu. Nešto burno, zanimljivo vam se može dogoditi, a od čega se nećete lako oporaviti.

ZDRAVLJE: Moguća je pojava povišenog krvnog pritiska, pa je neohodna određena terapija. Ukoliko se na vreme obratite lekaru, ne bi ste trebali imati većih problema zbog toga.

BIK

POSAO: Početak dana bi mogao da bude težak i naporan. Imate mnogo planova i želja, kombinujte i očekujte da se neki dogovori realizuju, ali to nikako da se desi. Ne donosite odluke na brzinu, pogotovo ne pod pritiskom drugih ljudi, jer to može skupo da vas košta.

LJUBAV: Iako ste samo prijatelji, počinjete da osećate jaku privlačnost. Ovde će se izroditi jedna iskrena ljubavna veza i stoga nemojte razmišljati, već se prepustite čarima romantične veze.

ZDRAVLJE: Skloni ste da umišljate , a hipohondrija vam ništa dobro neće doneti. Budite spokojni, šetajte, bavite se sportom i moći ćete da zaboravite na zabrinutost.

BLIZANCI

POSAO: Radite rutinske stvari, ali da bi ste dobili bolji posao, morate se odgovornije ponašati prema ovom koji radite. Odgovornost je prvi korak ka uspehu. Neki od vas bi mogli započeti sređivanje papira u vezi nasleđa, nekretnina u svrhu prodaje i poboljšanja uslova života.

LJUBAV: Ukoliko ste sami, nemojte očajavati, jer vam se pokreće polje ljubavi, tako da možete očekivati lepa dešavanja. Budite uporni i istrajni u odnosima sa osobama sa kojima stupate u kontakt, jer čas razmišljate da to nije „ono pravo“, a onda ubrzo smatrate da ste upravo naišli na osobu svog života.

ZDRAVLJE: Osetite male nelagodnosti koje ćete uspešno otkloniti. Razmišljajte o zdravijem načinu života, jer umete da dignete ruke od svega. Podsvesno želite sve da uradite, ali nemate dovoljno snage da se izborite sa sobom.

RAK

POSAO: Ovaj dan je sa manje dinamike, a vi ćete moći da nađete više vremena za sebe i stvari koje volite. Deo nekih poslova i obaveza koje ste radili bi moglo da pređe u nadležnost nekog vašeg kolege. Smanjenje obima posla i odgovornosti će vam izuzetno prijati.

LJUBAV: Prepustite se ljubavnoj magiji i uživajte u svakom trenutku sa voljenom osobom. Neki pripadnici vašeg znaka će odustati, a oni koji budu ostali pri ovoj vezi imaće lepu zajedničku budućnost.

ZDRAVLJE: Vaša preosetljivost može da vam donese prehladu, grip ili neki virus. Ukoliko vam se to desi, osećaćete bolove u zglobovima i kostima.

LAV

POSAO: Ukoliko vam ponude usavršavanje u poslu kojim se bavite, obavezno prihvatite. Ono što vas koči je teškoća da vladate sobom i svojim emocijama. Uvredljiviji ste no obično i emotivno veoma burno reagujete zbog sitnica. Ukoliko ovu svoju osobinu uspete da umanjite ili neutrališete, ovaj dan bi mogao biti i dobar i uspešan.

LJUBAV: Ponekad imate želju da pronađete odgovarajućeg partnera, a ponekad ste nezainteresovani da bilo šta promenite u svom životu. Pošto ste u takvom raspoloženju, ništa vam se neće dešavati na ljubavnom planu.

ZDRAVLJE: Naglašeni su problemi sa zubima, pa je neophodno da posetite zubara, pre no što se upalni procesi ne prošire i da to ne postane hroničan problem. Budite svesni da odlaganjem možete napraviti sebi samo još veći problem.

DEVICA

POSAO: Šta god da radite, previše se emotivno unosite u to i tu se krije potencijalni problem. Ono što ne bi ste smeli da praktikujete i što vam ne donosi korist jeste da se nervirate zbog drugih i da isterujete pravdu. Fokusirajte se na sebe i svoje ciljeve, budite kreativni i neopterećujte se nepotrebnim sitnicama.

LJUBAV: Ne volite da budete sami. Zbog toga ste mrzovoljni, a ne shvatate šta je u pitanju. Pokrenite se! Device koje su u braku imaju mogućnost da provedu lep dan sa partnerom. Ali samo pod uslovom da budete sami i da budete maksimalno posvećeni jedno drugom i da isplanirate svoj budući život.

ZDRAVLJE: Pogrenom ishranom ste došli do ove tačke i sada je potrebno da promenite navike u ishrani. To vam neće pasti teško, čak naprotiv – mnogo bolje ćete se osećati. Bićete zadovoljni što ste uspeli da prevaziđete ovaj problem.

VAGA

POSAO: Želja da budete bolji od drugih i u centru pažnje odvlači vašu energiju, koju bi ste mogli mnogo korisnije da iskoristite. Početkom dana bi moglo doći do susreta sa osobom do koje pokušavate da dođete već neko vreme. Stvari se menjaju u vašu korist, pa bi ste sada mogli konačno da dobijete ono što želite.

LJUBAV: Ovaj dan bi ste trebali da posvetite partneru i negovanju partnerskih odnosa. Partner je jako nervozan, a vi bi sada trebalo da pokažete koliko vam je stalo, kako ne bi ste poremetili vaš odnos.

ZDRAVLJE: Moguća je prehlada, pa pokušajte da se sačuvate od virusne, plućne infekcije. Imunitet vam može pasti, pa je zato potreban dodatak u vidu vitamina , a ishranu možete pojačati i unosom svežeg voća i povrća.

ŠKORPIJA

POSAO: Volite laskanje, pohvale drugih su vam duševna hrana, a upravo ti što vas hvale, na neki način manipulišu vama. Odnosi sa osobama koje su vam drage su više nego dobri. Ne radite ništa na brzinu i ne prihvatajte tempo koji vam drugi nameću.

LJUBAV: I sami znate da ste skloni flertovanju, zbog čega je neophodno da shvatite koliko ste pogrešili i da istrpite sve ono za šta vas partner optužuje.

ZDRAVLJE: Osetljivost u donjem delu stomaka je posledica nelečenih infekcija, pa je neophodan odlazak kod urologa. Imunitet vam je oslabio, ali kako ste jaki, ubrzo ćete biti spremni za nove životne poduhvate.

STRELAC

POSAO: Samo strpljivo, staloženo i studiozno u svim okolnostima možete da dođete do kraja i izađete kao pobednik. Već ste platili cenu svoje brzopletosti i verovatno ste pretrpeli neku štetu. Ne žalite za onim što ste izgubili, već to shvatite kao investiciju, jer ste iz svega toga nešto naučili.

LJUBAV: Imate veliko razumevanje od strane partnera. Shvatili ste sve i svesni ste šta vam je flert doneo u partnerskim odnosima – samo lošu i zategnut situaciju. Očekuje vas stabilizacija odnosa, ali postoji mogućnost da krenete ispočetka i da napokon izgradite temelje bračnih odnosa kako treba.

ZDRAVLJE: Zbog osetljivosti su moguće virusne infekcije, što će se manifestovati kroz grip. Obavezan je dodatak vitamina C, naročito zbog pada imuniteta, a i vaše podložnosti prehladama.

JARAC

POSAO: Mogući su zanimljivi susreti sa ljudima koji utiču na vaš poslovni status i karijeru. Vremenom ćete saznatii naučiti sve što vam je neophodno da zablistate u nekom novom poslovnom izazovu.

LJUBAV: Na ljubavnom planu se dosta toga menja, a ukoliko ste u braku, shvatite da je došlo vreme da se okrene drugi list u smislu drugačijih planova za budućnost. Došlo je vreme da donesete ključne odluke koje do sada niste smeli ni da pomenete. Ne radi se o prekidu braka, već o nekim velikim dogovorima za budućnost.

ZDRAVLJE: Posvetite se svom zdravlju. Idite u šetnje, bavite se fizičkom aktivnošću i radite na poboljšanju svog imuniteta. Dobro će vam doći odlazak na čist vazduh kako bi ste ojačali pluća.

VODOLIJA

POSAO: Budite vredni i ono što možete danas ne ostavljajte za sutra. Precenili ste svoju poziciju. Upleli ste se u mrežu koju ste sami postavili. Mogući su nesporazumi sa osobama sa kojima ste do skoro bili u izuzetno dobrim odnosima.

LJUBAV: Moguće da ste upoznali neku osobu koja može biti uzrok vaše nesanice. Na svu sreću, ovog dana niste previše opterećeni poslom i efektima koje postižete, tako da imate dovoljno vremena da se posvetite sebi i stvarima koje vam ulepšavaju život.

ZDRAVLJE: Nema razloga za zabrinutost, jer umete sve da odradite kako bi ste se doveli u odličnu fizičku formu. Sve što radite iz zadovoljstva može vam pomoći da se osećate ponovo srećni i zadovoljni, a pri tom i zdravi.

RIBE

POSAO: Trudite se da budete ono što se od vas očekuje. Verovatno vam nije jasno zbog čega vam drugi ne uzvraćaju na adekvatan način. E, upravo ti drugi vas mnogo bolje vide nego što vi vidite sami sebe.

LJUBAV: Moguće preseljenje zbog loše komunikacije sa familijom, bližom ili daljom. Vi ćete biti pokretač svih velikih promena, pa zbog toga povedite računa šta predlažete i u šta se upuštate. Najvažnije da i kod partnera a i kod vas, postoji pozitivna energija i volja da se sve situacije reše na obostrano zadovoljstvo.

ZDRAVLJE: Imate dosta obaveza, naporno radite i jako ste nervozni. To će rezultirati osetljivošću , mogućom pojavom ekcema, kome ste podložni. Bitno je da odete na vreme kod lekara, da ne bi došlo do ozbiljnijih komplikacija.