Pucnjava Novi Sad
R. Getel
Pucnjava Novi Sad

R. Getel

Uviđaj je u toku, Foto: R. Getel

B. B. (49) ranjen je danas oko 11.30 časova u Novom Sadu u ulici Pavla Papa kod broja 27. Povređeni je sa prostrelnom ranom glave i u teškom stanju hitno prevez u Urgentni centar Vojvodine. Kako saznajemo, u pitanju je osuđenik za kojim je raspisana centralna poternica Osnovnog suda u Novom Sadu.

B.B. je ranjen u neuspelom pokušaju hapšenja koji se odigrao u blizini zgrade policije!

Prema saoštenju policije, inspektor kriminalističke policije pokušao je da uhapsi B.B. Posle neuspelog pokušaja da pobegne, osuđenik je napao inspektora i pokušao da mu otme pištolj. Tom prilikom, ispaljen je hitac koji je pogodio B. B.

Pucnjava Novi Sad

R. Getel

Foto: R. Getel

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu intenzivno rade na rasvetljavanju svih okolnosti ovog slučaja, navodi se u saopštenju novosadske Policijske uprave.

Komentari (5)

Paja

13.04.2017 13:12

Kad policija nekoga rokne, uvek imaju izgovor i to niko zivi ne moze da proveri. Ovo je vec ko zna koji slucaj unazad godinu dana i nikom nista.

goca gocic

13.04.2017 13:44

@Paja - Cesto se slazem sa tobom,ali sada mislim da gresis. Mislis li da je ovaj upucani uzorni gradjanin koji je isao u prodavnicu da kupi hleb i jogurt? Uvek cu dati podrsku policiji zbog teskog, odgovornog i ne placenog posla. Naravno, dajem podrsku policiji, a ne lazovima,galamdjijama,falsifikatorima doktorata...

P.T.

13.04.2017 15:35

Prvo ga upucaju u glavu a posle: "Rizlu imaš a ličnu kartu nemaš, možda ćeš večeras ti u stanici da dremaš"! Šalu na stranu ima li u Srbiji bilo koje kriminalne aktivnosti a da neko iz Policije nije umešan? N E M A !

P.T.

13.04.2017 16:16

@P.T. - Evo sad bilo u vestima, dva policajca sa severa Kosova pokušali šverc 2kg žive. Sramota.

OOUR

13.04.2017 16:39

@P.T. - Lepo napisano, "pokusao da OTME pistolj INSPEKTORU prilikom HAPSENJA". Prilikom hapsenja jedino policija sme da se "mesa" i nosi (koristi) oruzje, ne i civili. "Kriminalna aktivnost", kako Vi kazete, bi bila, da ga je prepoznao, a nije reagovao. Za tu rupu u glavi "investitor" je sam kriv, inspektor cist k'o suza.