Mala Jana sa mamom Jelenom
Emisija Pod sjajem zvezda
Mala Jana sa mamom Jelenom

Emisija Pod sjajem zvezda

Mala Jana sa mamom Jelenom, Foto: Emisija Pod sjajem zvezda

Rođaci svirepo ubijene pevačice Jelene Krsmanović Marjanović (33) neće da idu na sedmi rođendan njene ćerke Jane, zbog toga što Jelenino ubistvo nije rešeno, saznaje „Alo!“.

Oni nisu u kontaktu sa porodicom Marjanović iz Borče, a jedinu komunikaciju imali su sa Jeleninim mužem Zoranom (39), dok nije uhapšen i osumnjičen za ubistvo.

- Jelenina rodbina čeka da se vidi koga će da optuže za njeno ubistvo, pa će onda videti šta će da radi. Dosad su jedino pričali sa Zoranom, ali otkad je on u zatvoru, nemaju nikakav kontakt sa Marjanovićima i ne viđaju Janu. Kažu da su dugo čekali i da će čekati još mesec dana dok se ne vidi hoće li Zoran biti optužen za Jelenino ubistvo. Do tada njihova noga neće kročiti u kuću Marjanovića! - kaže prijatelj Jelenine rodbine za „Alo!“.

Jana sa tatom Zoranom

Emisija Pod sjajem zvezda

Jana sa tatom Zoranom, Foto: Emisija Pod sjajem zvezda

Iz njihovog ponašanja, dodaje izvor „Alo!“, vidi se da ne mirišu Marjanoviće, a jedinu naklonost pokazuju prema uhapšenom Zoranu.

- On je bio korektan prema njima, a Jelenine tetke i drugi rođaci su jedino preko njega mogli da čuju i vide Janu. Sada se neki od njih dovijaju na druge načine da čuju vesti o devojčici. Neki se preko poznanika raspituju o Jani i ne pada im napamet da zovu Marjanoviće. Kažu da nemaju ni njihov broj, ali su i rezervisani u komentarima o njima - navodi naš sagovornik.

Mala Jana, ćerka svirepo ubijene Jelene, dočekaće danas svoj sedmi rođendan, drugi put bez majke, ali i bez oca Zorana koji je u pritvoru od 15. septembra prošle godine. Ona je samo jednom posetila oca u Centralnom zatvoru u Beogradu. Tamo su je 6. novembra prošle godine odveli deda Vladimir i stric Miloš, koji ima privremeno starateljstvo nad njom.

Jelena u emisiji

Emisija Pod sjajem zvezda

Jelena u emisiji "Pod sjajem zvezda", Foto: Emisija Pod sjajem zvezda

Prošle godine na rođendan male Jane u Borču je došla Jelenina tetka Ljubica Manojlović iz Kruševca sa svojom decom i unukom. Jana je tada rođendan provela u društvu oca, u igraonici u tržnom centru u Borči, gde se zabavljala sa decom iz vrtića.

Advokat: Otvara se Pandorina kutija

Advokat Nebojša Milosavljević ističe da će se posle podizanja optužnice otvoriti Pandorina kutija.

- Pretpostavljam da će Zoran tada da pukne i da progovori, pa se očekuje još hapšenja. Važno je utvrditi motiv zločina, na osnovu čega će onda on biti lako rasvetljen - ističe Milosavljević.

- Sa drugovima i drugaricama ugasila je svećice na torti koju smo poručili po njenoj želji. Pre nego što je ugasila svećice svi zajedno su otpevali rođendansku pesmu. Jana je ovu pesmu prvi put otpevala bez mame i na trenutak se videlo da joj nedostaje, ali je to sakrila od drugih. Srce mi se kidalo - rekao je Zoran prošle godine novinarima.

On je tada naveo da je ćerka bila vesela i da je na poklon dobila haljinu koja joj se sviđala, kao i da joj je ispunio želju da joj frizer napravi frizeru.

- Za nju su specijalno napravljene i dve torte u obliku mede i lutke. Dobila je poklone koje je sama birala. Tražila je drveni štafelaj za slikanje i pribor - rekao je Zoran posle proslave Janinog rođendana.

Jelena je ubijena 2. aprila 2016. na nasipu u Borči. Zoran Marjanović negira vezu sa ubistvom i tvrdi da je ona je ubijena dok je trčala nasipom, a on čuvao ćerku.

Komentari (10)

Andja

05.02.2018 14:18

A zar mislite da bi ih Marjanovici pozvali ?!.. Ostatak Jelenine porodice je kontaktirao samo sa Zoranom .. to sve govori .,

Колпортер

05.02.2018 16:01

@Andja - Немој да лупеташ без везе!

ivan

05.02.2018 15:56

I meni nebi trebali za nikad .Mala Jana jos ne razume ,doci ce vreme kada ce ih prezirati.Zapamtice kako su joj majku maltretirali,i na kraju ubili.....

marko

05.02.2018 17:24

Ni ja ne bih isao ali bi preko centra za socijalni rad trazio da vidim dete. Nije mi jasno kako su pomagacu dali dete da je cuva.

ruzaa

05.02.2018 17:52

Maloj Jani " SRECAN RODJENDAN " !! Zelim ti sve naj-bolje u tvom zivotu ,i da te dragi Bog izvede na pravi put !!!!

Bezuslovna ljubav

05.02.2018 18:26

Ne razumem kakve veze ima to sto ubica nije pronadjen i osudjen sa odlukom rodbine da Jani ne idu na rodjendan?! Ljubav i briga prema detetu trebalo bi da su primarna osecanja i bezuslovna.Neka Marjanovici jesu cudni,ali Krsmanovici su za ozbiljno promatranje.Kako bre da tako eliminisu dete jer su ljuti na sve ostale?

NENA

05.02.2018 22:08

@Bezuslovna ljubav - ZASTO TAKO LOSE PISETE ZA PORODICU KRSMANOVIC? DA SU ZA OZBILJNO PROMATRANJE PA TA PORODICA NIKOME NIJE UCINILA NISTA LOSE NISU UBICE, TRAZE PRAVDU ZA JECU I NISTA VISE.

ivan

05.02.2018 23:56

@Bezuslovna ljubav - Ti stvarno ne znas sta pise .Sta su Krsmanovici skrivili da se o njima tako pise?Oni I ako bi isli Jani na rodjendan mozda nisu dobro dosli.

Zoran

06.02.2018 11:52

@Bezuslovna ljubav - Marjanovići koji su na slobodi ne priznaju da Jana ima familiju u Krsmanovićima. Jel treba na silu da učine krivično delo?

Pravda

05.02.2018 19:29

Sretan rodjendan Jano! Zelim ti ljepsu buducnost i mnogo srece!