Horoskop
Profimedia
Horoskop

Profimedia

Horoskop, Foto: Profimedia

OVAN

Dobro funkcionišete pod pritiskom! Vaša podsvest se može igrati vama tokom dana. Imaćete dosta novih saznanja koja su u vezi sa dragim osobama. Zdravstveni problemi mogu biti uzrokovani stresom.

BIK

Imate utisak da se oko vas dešavaju stvari na koje nemate uticaja, što dodatno uzburkava vaše strasti i tera vas na neke neobične poteze. Videćete jasnije na koga treba da obratite pažnju. Iz ovoga bi trebalo izvući pouku.

BLIZANCI

Postoji mogućnost nekog novog poznanstva sa osobom koja ne živi u vašem gradu, a možda dolazi i iz inostranstva. Od tog poznanstva biste mogli da izvučete i neku korist, kada je u pitanju vaše novo poslovno angažovanje.

RAK

Moguća je ponuda za usavršavanje ili ćete sami za svoju dušu tragati za odgovorima koji vam nedostaju da biste imali kompletnu sliku onoga ka čemu stremite. Budite oprezni kada je novac u pitanju. Teško vam je da očuvate emotivnu stabilnost.

LAV

Dosta toga se ne uklapa u ono što očekujete, želite da promenite, ali ne prihvatate neuspeh. Pošto ne možete sami sve da promenite, čuvajte životnu energiju i ne rasipajte je na stvari na koje nemate uticaja. Očekuju vas naporni pregovori.

DEVICA

Očekujte zaradu ili napredak u poslu od stranaca ili posla sa stranom robom. Ukoliko ne budete zadovoljni zaradom, ne brinite, jer pravi uspeh tek treba da stigne. Budi se vaša kreativnost, koja vam je jača strana. Vi ste najbolji kada je najteže.

VAGA

Bićete nagrađeni za ono što sada radite. Budite strpljivi i uporni. Pokušajte da budete maksimalno vredni, jer ovo što ste započeli treba da vam donese korist na duže staze. Trudite se da ono što vam se dešavalo u prošlosti ne utiče bitnije na vaše odluke.

ŠKORPIJA

Do kraja dana treba da postignete sve ono što ste planirali na privatnom i poslovnom planu, bez obzira na neke eventualne prepreke, ukoliko ih bude. One mogu da budu samo takve da vi možete da ih prevaziđete.

STRELAC

Ukoliko tražite posao, pokušajte to upravo danas, a ukoliko niste zadovoljni onim što trenutno radite, tražite bolje i uspeh je siguran. Imali ste značajan sastanak sa osobom koja vam je bitna, sve je OK.

JARAC

Oni koji su bili ravnodušni prema vama i nekim vašim idejama uskoro će početi da vas zovu i da se sa uvažavanjem ophode prema vama. Bićete vredniji i odgovorniji nego do sada, a to je ono što vam je nedostajalo.

VODOLIJA

Imate pojačanu potrebu za slobodom i bilo kakve obaveze doživljavate kao teret. Skloni ste da idealizujete odnose i da od voljene osobe, ali i nekih drugih ljudi očekujete više nego što vam je uopšte potrebno.

RIBE

Zvezde vam stavljaju osmeh na lice i daju neobičan šarm i mladalački izgled. Ovo je oruđe kojim treba da se služite u postizanju ciljeva. Diplomatija i umetnost postizanja kompromisa će doneti rezulatate, posebno u novim izazovima.