Ljubavni horoskop
Profimedia.rs
Ljubavni horoskop

Profimedia.rs

Ljubavni horoskop, Foto: Profimedia.rs

OVAN

U ovoj nedelji će se, što se tiče ljubavi, mnogi Ovnovi osećati sputano, samim tim nezadovoljno i svakako pod velikim i nepotrebnim stresom, koji nikako neće moći izbeći, pogotovo ukoliko imaju neki poludefinisan status u ljubavi. Ovde se radi o poremećenim odnosima i o gubljenju međusobnog poverenja. Ovo je period iskušenja, jer shvatate i greške partnera, ali i te kako postajete spremni i voljni da sebi priznate i svoje propuste koji nisu mali. To jeste korak ka boljitku, ali ne mora nužno da znači i da treba da ostanete zajedno. U ljubavi je ovo povoljan period za to da hrabro presečete i završite sa stvarima i ljudima koji vas predugo opterećuju! Ukoliko imate tajnu paralelnu vezu, trebalo bi da je što pre okončate, jer ćete se u suprotnom uvaliti u još veće probleme. Slobodni Ovnovi žele što pre da uđu u ozbiljnu vezu, ali što se više trude sve su dalji od željenog rešenja.

BIK

Ovo je vrlo aktivna nedelja sa strane ljubavi, pogotovo za sve slobodne Bikove. Gledajte da nijedan poziv za izlazak ni slučajno ne propustite, pa makar vam bilo nekad i mrsko da izlazite iz kuće! Ako ste zauzeti, povedite računa da ne dođe do “fatalne privlačnosti” sa kolegom, jer bilo kakav ulazak u bilo kakvu emotivnu priču sa prefiksom “tajna” u ovoj nedelji nije nikako dobar korak za vas! Gledajte da se posvetite partneru i da, ukoliko ste u prilici, planirate ove nedelje kraći put, odlazak na zajednički odmor, na kojem ćete se opet spojiti. U poslednje vreme ste imali dosta obaveza i na neki način ste se međusobno zapostavili. Imaćete priliku da se ponovo zaljubite jedno u drugo. Pred vama je period u kojem ćete cvetati od sreće, zadovoljstva i ljubavnog zanosa ili makar slatkih, a bliskih očekivanja od ljubavnih relacija. Naravno, dajte i vi svoj doprinos svemu tome! Budite romantični, trudite se da partnera obasipate pažnjom, poklonima i iznenađenjima, zaslužio/la je.

BLIZANCI

Blizanci koji su slobodni u ovoj nedelji će živeti punim plućima. Dolazi do realizacije avanture ili odnosa sa osobom koja će od samog starta biti vrlo specifična. Mogli biste steći potpuno pogrešan utisak i, zapravo, ne očekivati bilo šta u početku. Ali već nakon vrlo kratkog vremena ćete shvatiti koliko je taj neko specifičan, poseban i, što je najvažnije, vama vrlo odgovarajuć po senzibilitetu! Blizanci koji su u braku imaće zajedničke aktivnosti i dogovore sa kojima se u početku neće slagati, ali zato će na kraju sve ispasti onako kako ste oboje zamišljali. Može to biti gradnja ili renoviranje stambenog prostora, ili pak kupovina stana. Razmislite, ipak, pre nego donesete krupne odlukle i obavezno konsultujte svog partnera. Nikad i ništa ne radite na svoju ruku. U vama je dobar osećaj, koji okolina primećuje. Ipak, potrudite se da izbegnete aroganciju.

RAK

Vama je ljubav potrebna skoro kao i parče hleba. Ali u zadnje vreme ste skoro u potpunosti izgubili interes za bilo koja dešavanja na polju ljubavi, pali ste u stanje samo vama poznate depresije ili očajanja, koje je dostiglo maksimalni autodestruktivni nivo. Trgnite se, izađite među ljude i ne očajavajte! Probajte da budete veseli, vedri, opušteni, srdačni i tolerantni. Samo je to put kojim ukoliko budete išli, puno toga lepog će vam se otvoriti i pokrenuti, i to već od ove nedelje! Zauzeti Rakovi imaju mogućnost da provedu veoma lep period sa partnerom. Pa čak i da ponovo utvrde ljubav i da konačno spoznaju šta je to što su zavoleli na drugoj strani! Možete otići na lepo putovanje, ali samo pod uslovom da budete sami i da budete maksimalno posvećeni jedno drugom kako biste zajedno mogli da isplanirate svoj budući život. Proširenje porodice vam je u planu već neko vreme, a sad je odličan trenutak za to. Partner vam sprema predivno iznenađenje.

LAV

Ove nedelje vas u ljubavi hvataju vaše bubice. Osećate se željno provoda i avanture. Imate problem sa prihvatanjem realnosti, jer ipak niste vi neko ko sa velikim uspehom može sedeti na dve stolice. Znate i vi to, makar podsvesno, i zato je na svakom vašem koraku u ovoj nedelji prisutan strah od otkrivanja i gubitka. Rastrzani ste, pa vas samim tim hvata osećaj nemoći, a iza njega sledi i bes, koji ćete, kao i uvek, pokušati istresti na nekom ko to najmanje zaslužuje. Prihvatite partnera da ne padnete dublje u svojoj negativnosti, koja vas ove nedelje drži. Nemojte da se prepuštate negativnim i crnim mislima, već ovu nedelju pregurajte kako god znate i umete, sa što manje gluposti! Slobodni pripadnici ovog znaka imaju pomake na ljubavnom planu jer u njihov život ulazi na sasvim neobičan način nesvakidašnja osoba sa kojom ćete vrlo brzo početi da pravite konkretnije planove! Konačno ćete biti sigurni da ste našli onog/ onu pravu.

DEVICA

Ovo nije dobra nedelja za bilo kakva dešavanja što se ljubavi tiče, jer sve što preduzmete i poželite, a u vezi je sa ljubavi, imaće vrlo nezgodnu tendenciju da se vrlo brzo i protivno svim očekivanjima i željama izjalovi! U narednom periodu ne srljajte i ne potencirajte nikakva obećanja ili dogovore u ljubavi. Ostavite sve aktuelne relacije takve kakve su. Ne tražite od partnera, ili osobe do koje vam je stalo, odgovore ni na kakva pitanja. Da se ne biste razočarali u ljubav, strpite se da dođe povoljniji period za ostvarenje vaših želja i snova. Emocije bi vas mnogo koštale i sve bi bilo uzalud. Ukoliko ste stupili odskora u ljubavnu vezu, ovo je period kada ćete stalno kontrolisati partnera, gledati i pitati se da li ste na pravom putu i da li ste pogrešili. Partner to s punim pravom može da doživi na vrlo loš način, kao da pokušavate da ga kontrolišete i da vršite preveliki pritisak na njega, što i nije daleko od istine!

VAGA

Čini se kao da ste u bliskoj prošlosti prilično zapostavili partnera i sad to sve počinje polako da vam se vraća. Partner počinje da reaguje malo burnije, ali s punim pravom, i vi počinjete da se osećate malo gore. Ipak, sami ste krivi za trenutnu situaciju i najbolje bi bilo po vas da to sve sebi priznate što pre, jer je to jedini način i put na kojem će vam se otvoriti mogućnost za sreću i napredak u ljubavi. Istina je da se u ovoj nedelji posebno morate čuvati i ne ulaziti u bilo kakve rasprave niti pokušavati da bilo šta radikalnije menjate. Pospite se pepelom i ćutite. Ukoliko ste slobodan pripadnik ovog znaka, kod vas može doći do kraćih avanturica koje neće imati budućnost, ali i one će vam značiti i u njima ćete, ne samo telom, uživati maksimalno. Vama je sujeta vrlo naglašena i veoma vam je važno da vas neko hoće i želi, makar i samo na fizičkom planu, i da ste nekom potrebni!

ŠKORPIJA

Ova nedelja počinje sve otvorenijim netrpeljivostima, a kulminira svađama i sukobima koji će poprilično sniziti kvalitet vašeg ljubavnog života koji planirate da vodite u budućnosti. Nažalost, za veliku većinu problema u ljubavnom smeru uzrok ste vi i vaša sujeta! Pokušajte da smirujete situaciju jer će i te teškoće na ljubavnom planu proći. Budite strpljivi i trudite se da razumete partnera, koji trenutno ispoljava svoje nezadovoljstvo. Bitno je da znate da vam partner omogućava sve ono što Škorpije vole, a to su udobnost, ljubav i pažnja. Cenite to i samo se malo strpite da negativan uticaj planeta prođe. Slobodni pripadnici ovog znaka će biti šarmantni i privlačni osobama suprotnog pola i to će uspeti da iskoriste ili da materijalizuju, na svoje veliko zadovoljstvo! Biće tu svega, samo naučite da napravite ključnu razliku između avanture i prave ljubavne ponude!

STRELAC

Da se razumemo i da budemo totalno iskreni, vi i ne težite, u osnovi, nekoj ozbiljnijoj vezi i nekakvom konkretnijem vezivanju! Vama je važno da se opustite i da živite život slobodno kako mislite da vam prija i kako osećate da zaslužujete i da vam je potrebno! Partner gaji velika očekivanja od vaše zajedničke priče, ili pokušaja takve priče, i biće vrlo razočaran, pa je bolje sve prekinuti u začetku nego pustiti da se priča razvije i ode na mnogo ozbiljniji nivo! Ljubavne prilike i ponude se maksimalno intenziviraju u ovoj nedelji, tako da će oni koji su u braku imati veliki problem jer će se u njima probuditi želja za slobodom! Osećaćete se posebno razuzdano, više nego što ste ikada bili. Ipak, već duže vreme ste pod prismotrom. Predmet ste obožavanja na neki način. Jedna osoba koja gaji vrlo jaka osećanja prema vama će pokušati da vam se približi sledeći pravila koja vama odgovaraju.

JARAC

Odlučni ste da mnogo toga što nije valjalo u ljubavnim relacijama sada promenite, da počnete da razmišljate na neki potpuno novi način i da zaista svoje emocije utvrdite. To važi pogotovo za one Jarčeve koji su u fazi koja se najbolje opisuje izrazom “niti tamo, niti ovamo”. Nalet odlučnosti i samopouzdanja osećate i to je ona ključna stvar koja može da vam pomogne da se konačno stabilizujete i da uhvatite pravac u ljubavi koji vam je predugo falio. Kako vreme prolazi, sve ste sigurniji u sebe, a u ovoj nedelji vaše ljubavne želje i aspiracije će konačno naći plodno tlo. Slobodnim Jarčevima stoji poznanstvo sa nekim o kome su samo maštali. To poznanstvo se dešava putem virtuelnog druženja. Vrlo je verovatno da ćete se uživo u ovoj nedelji upoznati sa nekim sa društvenih mreža. Sve u svemu, dragi moji Jarčevi, pred vama je vrlo burna nedelja u emotivnom smislu!

VODOLIJA

Ove nedelje, bez obzira na to da li ste u braku ili ozbiljnoj vezi, imate jak, gotovo nezadrživi nalet seksualne energije, koja po pravilu podrazumeva i neodoljivu potrebu za promenom. Obuzdajte strasti jer postoji mogućnost da to zbuni partnera i da vas pogrešno protumači. Razgovarajte i dogovarajte se jer vaš partner nema tolike potrebe za bliskošću, pa nađite neku meru. Same Vodolije će doživeti izuzetno lepu avanturu ove nedelje i dobro će razmišljati da li da nastave tu vezu ili ne. Preplašiće ih strastvenost partnera jer obično vole da dominiraju. Vremenom će se ta veza pretvoriti u pravu ljubav, koja će obeležiti vaš život kao nešto najlepše što vam se desilo. Ukoliko budete imali imalo sumnje u partnera, savetujemo da je ne produbljujete, već da sve u korenu da sasečete. Privlačnost će vam pomoći da donesete veliku i važnu odluku. Sreća će vas pratiti, tako da možete biti zadovoljni ovim periodom.

RIBE

Ribe nikad nisu volele da budu same, ali eto, naiđe i period usamljeničkog života, pa poželite da što pre uđete u ozbiljnu vezu, međutim, to vam ide teško. Želju imate, ali realnost je sasvim drugačija. Najvažnije je da pokažete partneru koliko ste ozbiljni i koliko ste spremni na kompromis. Razgovarajte i dogovarajte se sa partnerom i polako mu ulivajte veru u vašu sposobnost i stamenost po pitanju partnerskih odnosa. Tek tada možete krenuti u neku ozbiljniju priču. Ribe koje su u braku osećaju se zapostavljeno jer im nedostaje voljena osoba u smislu - tu je, a kao da nije tu. Osećate nezainteresovanost i to vam smeta. Ova situacija vas čini nervoznim i mislite da se odnosi neće popraviti, međutim, kako bude vreme prolazilo, proleće će polako ulaziti u vaš zajednički život. Pravićete zajedničke planove i oboje ćete biti na istom putu, a razmišljaćete i o proširenju porodice. Nemojte brinuti, uskoro će sve biti kako ste sanjali.