Horoskop
Profimedia
Horoskop

Profimedia

Horoskop, Foto: Profimedia

 

OVAN 21. III - 20. IV

Slobodni Ovnovi žele da ostanu slobodni, pa su dosta neaktivni po pitanju pronalaženja srodne osobe. Ponekad imate želju da pronađete odgovarajućeg partnera, a ponekad ste nezainteresovani da bilo šta promenite u svom životu. Zdravlje je dobro!

BIK 21. IV - 21. V

Ne volite da budete sami. Zbog toga ste mrzovoljni, a ne shvatate šta je u pitanju. Pokrenite se! Bikovi koji su u braku imaju mogućnost da provedu lep dan sa partnerom. Ali samo pod uslovom da budete sami.

BLIZANCI 22. V - 22. VI

Ovaj dan biste trebali da posvetite partneru i negovanju partnerskih odnosa. Partner je jako nervozan, a vi bi sada trebalo da pokažete koliko vam je stalo kako ne biste poremetili vaš odnos. Skloni ste flertu.

RAK 23. VI - 23. VII

Imate veliko razumevanje od strane partnera. Shvatili ste sve i svesni ste šta vam je flert doneo u partnerskim odnosima - samo lošu i zategnutu situaciju. Očekuje vas stabilizacija odnosa, ali postoji mogućnost da krenete ispočetka.

LAV 24. VII - 23. VIII

Slobodni Lavovi biće skloni flertu, iz kojeg se ništa neće izroditi, jer se ponašate površno, nezainteresovano, a u stvari samo privlačite pažnju suprotnog pola. Pokušajte da se uozbiljite i da shvatite da je krajnje vreme da pronađete mir.

DEVICA 24. VIII - 23. IX

Imate krizu u braku ili vezi. Ukoliko ne shvatite da je potrebno mnogo više tolerancije u ljubavnim odnosima, vaša veza biće u mogućnosti da se prekine. Naravno, nije to konačan prekid, već trenutno zahlađenje odnosa, jer nema kompromisa.

VAGA 24. IX - 23. X

Shvatite da sa partnerom morate više da se družite, pričate i da rešavate konfliktne situacije. Vremenom, oboje ćete emotivno da ojačate i da shvatite da su među vama prave vrednosti koje bi trebalo da negujete. Slobodne Vage nemaju sreće u ljubavi.

ŠKORPIJA 24. X - 22. XI

Iznenadni susret će u vama pokrenuti lavinu osećanja. Povedite računa da vezu ne shvatite olako, jer vam se to može vratiti nerazumevanjem i netolerancijom partnera, koji vas neće shvatiti ozbiljno. Morate promisliti o svakom postupku.

STRELAC 23. XI - 21. XII

Na ljubavnom planu niste racionalni, ne razmišljate trezveno i sve to će se odraziti na vašu vezu ili brak. Bićete melanholični, ali pored sebe ipak imate partnera koji će vam u svakoj prilici pružiti podršku i pomoć. Blago vama!

JARAC 22. XII - 20. I

Nemojte da se prepuštate neizbežnosti, već ovaj dan pregurajte kako god znate i umete. Slobodni pripadnici ovog znaka imaju pomake na ljubavnom planu, jer u vaš svet ulazi zanimljiva osoba. Ona će biti kao magnet za vas.

VODOLIJA 21. I - 19. II

Povedite računa o svom psihofizičkom zdravlju, jer imate teškoća, pa bi bilo neophodno da posetite psihologa ili da razgovarate sa bliskom osobom, koja bi vam mogla pomoći da se izvučete iz začaranog kruga.

RIBE 20. II - 20. III

Zaboravite negativne misli i dešavanja. Osetljivi ste i sve vidite crno. Posvetite se hobiju, šetnji, druženju sa prijateljima - počnite da se bavite fizičkim aktivnostima, koje će vam poboljšati zdravlje. Važno je da se bavite sportom.

Save