Horoskop
Profimedia.rs
Horoskop

Profimedia.rs

Horoskop, Foto: Profimedia.rs

OVAN

POSAO: Tokom današnjeg dana ćete pristati na pozajmicu koju od vas može zatražiti neko od bliskih kolega. Ne treba da brinete jer će vam novac biti vraćen u dogovorenom i predviđenom roku. Rado pomažete drugima.

LJUBAV: Na emotivnom planu vam se dešavaju promene koje niste očekivali. Ipak, na kraju će sve ispasti pozitivno po vas. Ne treba da brinete jer ćete uspeti da razrešite sve nesporazume sa voljenom osobom.

ZDRAVLJE: Problemi vezani za krvotok su mogući kod vas. Možda je vreme da posetite kardiologa radi redovnog pregleda. Kod vas su slabe tačke sve ono što je vezano za krvne sudove i srce.

BIK

POSAO: Rešili ste većinu važnih poslova i sada se vraćate slobodnom vremenu kog imate na pretek. Pred vama je mogućnost da se opustite i da likujete nad dobro obavljenim poslom! Uživajte u pozitivnom danu!

LJUBAV: Voljena osoba vam je maksimalno posvećena, uživate u pažnji koju dobijate. Vreme je i da uzvratite istom merom. Pokažite joj da ćete biti tu za nju i da ćete joj pružiti ljubav i sigurnost.

ZDRAVLJE: Osetljivi bubrezi vam mogu stvarati manje probleme. Povedite računa o unosu tečnosti. Naglašena je moguća pojava peska ili kamena u mokraćnim putevima. Takođe, povedite računa o šećeru.

BLIZANCI

POSAO: Funkcionišete pod pritiskom ali i bez obzira na to uspevate da ostvarite pozitivne poslovne rezultate. Umete da se organizujete na pravi način čak i onda kada poslovne okolnosti nisu idealne.

LJUBAV: Ako ste i dalje slobodni možete upoznati zanimljivu osobu na nekom mestu na kom to najmanje očekujete. Pred vama je veoma povoljan dan za flert. Ostavljate generalno dobar utisak na osobe suprotnog pola.

ZDRAVLJE: Pad imuniteta je moguć. Povedite računa o svom zdravlju, u narednom periodu proverite krvnu sliku. Potrudite se da povećate unos namirnica koje sadrže gvožđe, ali i unos vitamina kroz sveže voće i povrće.

RAK

POSAO: Došlo je vreme da neke poslovne projekte konačno privedete kraju i veoma ste zadovoljni zbog toga. Smatrate da ste odradili dobar posao i da ste sve doveli u red. Očekuju vas i pohvale od strane saradnika.

LJUBAV: Možete da očekujete ljubavni susret u večernjim časovima. Osoba koja vam se dopada je veoma senzualna i romantična. Pred vama je mogućnost da na nju ostavite jako dobar utisak. Sigurno ćete se ponovo sresti.

ZDRAVLJE: Vama bi predeo grudnog koša mogla da bude slaba tačka pa o tome treba generalno da vodite računa. Sve što se vezuje za pluća, srce ali i grudi treba da vam bude na umu. Čuvajte svoje zdravlje.

LAV

POSAO: Postoje neke poslovne okolnosti na koje nemate preveliki utisak i u određenom trenutku biste trebali da se pomirite sa tim. Prihvatite stanje takvo kakvo jeste i potrudite se da odradite svoj deo posla.

LJUBAV: Očekuje vas uzbudljiv dan kada je u pitanju ljubav. Dolaze vam nepredviđeni preokreti! Iako ste mislili da sa nekom osobom nemate preterano velike šanse, shvatićete da vam ona ipak daje pozitivne signale.

ZDRAVLJE: Odmarajte što više. Potrebna vam je relaksacija ali i kvalitetan san kako biste obnovili svoje izvore energije. Postali ste preterano iscrpljeni i opterećeni obavezama, vreme je da napravite kraći predah.

DEVICA

POSAO: Zadovoljni ste situacijom na polju finansija. Nemate želju da pravite preterano
drastične poslovne promene. Potrudićete se da zadržite stanje takvo kakvo jeste i da se posvetite
svakodnevnim poslovima.

LJUBAV: Pored voljene osobe imate stabilnost i osećaj sigurnosti. Zadovoljni ste izborom partnera koji ste napravili. Smatrate da ćete moći da stvorite još bolju i lepšu zajedničku budućnost i da ćete uživati u vašoj ljubavi

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa zubima. Povedite računa o boljoj higijeni usne duplje i nemojte da izbegavate redovne kontrole kod zubara. Bilo bi dobro da više pažnje obratite i na osetljive desni.

VAGA

POSAO: Potrebno je da imate više strpljenja ako želite da rešite probleme koji su iskrsli na poslovnom planu. Pred vama je period pun izazova u kojem ćete morati maksimalno da se posvetite svom poslu.

LJUBAV: Želite da promenite situaciju koju imate sa voljenom osobom i da poboljšate komunikaciju. Uradićete sve ono što je do vas. Nadate se da će ona razumeti vašu potrebu da menjate stvaro.

ZDRAVLJE: Nemojte da se forsirate previše. Ne prija vam umaranje ili napor bilo koje vrste. Moguća je prolazna glavobolja a i nastavlja vam se period opšte malaksalosti. Budite oprezni i čuvajte svoje zdravlje.

ŠKORPIJA

POSAO: Možete da dobijete neku novu poslovnu ponudu tokom današnjeg dana. Na vama je odluka da li ćete prihvatiti ono što vam se nudi. Preporuka je da svakako razmislite i da date sebi vremena da sve dobro izanalizirate.

LJUBAV: Povoljan je dan ako ste planirali kraći put sa voljenom osobom. Očekuju vas romantični trenuci koje ćete dugo pamtiti. Ukoliko ste slobodni, moguća je zanimljiva komunikacija sa osobom rođenom u znaku Jarca.

ZDRAVLJE: Povećajte unos svežeg voća i povrća! Poradite na tome da svoju ishranu obogatite vitaminima i mineralima iz svežih namirnica. Izbegavajte industrijski obrađenu hranu i preterano masne namirnice.

STRELAC

POSAO: Najbolje bi bilo da tokom današnjeg dana ne gajite prevelika očekivanja vezana za poslovne promene. Stanje će ostati kakvo je bilo do sada i trebalo bi da to prihvatite. Kasnije će doći bolja faza za promene.

LJUBAV: Večernji časovi su povoljniji za ljubav. Konačno ćete voljenoj osobi pokazati sve ono što ste držali u sebi. Možete da očekujete da će njena reakcija na vas biti veoma pozitivna i da će vaša ljubav krenuti da raste i da se razvija.

ZDRAVLJE: Problemi sa nesanicom bi mogli da budu naglašeni. Kao da u sebi imate neki višak energije sa kojim ne znate šta da radite. Kada ste vi u pitanju- fizička aktivnost vam uvek može dobro doći.

JARAC

POSAO: Možete da očekujete maksimalnu podršku od strane saradnika kojima ste okruženi. Vi ste za njih neki vid uzora, u vama vide uspešnu osobu koja je postigla mnogo toga u svom životu. Mnogima možete biti mentor.

LJUBAV: Približavate se prilici da ostvarite tajnu ljubavnu vezu. Iako je to protiv vaših pravila, ne možete protiv emocija. Nekada se razum i srce bore za prevlast, a vi se baš sada nalazite u jednoj takvoj situaciji.

ZDRAVLJE: Osetljiva stopala vam mogu stvarati manje probleme. Moguće su neke neprijatnosti na ovom planu. Možda je vreme za pedikira ili udobniju obuću... U svakom slučaju uradite nešto kako bi olakšali sebi.

VODOLIJA

POSAO: Realizovaćete neku svoju ideju, a u tome će vam pomoći kolege kojima ste okruženi na poslu. Funkcionišete jako dobro i ostvarujete timski uspeh. Osećate se dobro u svom radnom okruženju u kom ste lepo prihvaćeni.

LJUBAV: Prilično nespretno i brzopleto priznajete svoju naklonost prema jednoj osobi ali ona vam to neće zameriti. Moguće je da joj prija vaša spontanost i da vas očekuju veoma lepi trenuci. Pred vama je povoljan dan!

ZDRAVLJE: Ne očekuju vas tegobe kada je u pitanju polje zdravlja. Možete da se nadate sasvim dobroj i stabilnoj situaciji. Pred vama je šansa da se opustie i da uživate u danu u kom nećete biti opterećeni nikakvim brigama i problemima.

RIBE

POSAO: Najbolje bi bilo da u prepodnevnim časovima obavite što više poslovnih razgovora koje ste imali u planu. Drugi deo dana vam nije toliko povoljan za posao, pa je najbolje za vas da se već od ranih jutarnjih časova što više angažujete.

LJUBAV: Spremni ste da stanete na ludi kamen i voljenoj osobi pokazujete planove koje imate za zajedničku budućnost. Očekuje vas jako lepa atmosfera kada oboje budete rekli sudbonosno da! Vaša ljubav cveta!

ZDRAVLJE: Dobro se osećate. Zadovoljni ste svojim životom, emotivno ste stabilni i lepo raspoloženi. Ništa sada ne može da pokvari vašu sreću. Pred vama su trenuci za uživanje i zadovoljstvo.