Horoskop
Profimedia.rs
Horoskop

Profimedia.rs

Horoskop, Foto: Profimedia.rs

OVAN

Povoljan je trenutak da započnete važne teme i u razgovorima sprovedete ono što smatrate da treba. Bitno je da nastupite ponosno i nadmoćno. Pozitivan propratni efekat vašeg hrabrog istupa - nove obaveze donose i više novca.

BIK

Uvek nastupate odlučno. S elanom ćete se upustiti u projekat s kojim ćete uspeti da dogurate i do najviših distanci. Vaši radni zadaci mogu doživeti i izvesnu promenu, pa je moguć i premeštaj u drugu filijalu.

BLIZANCI

Ovo je maksimalno turbulentatn dan praćen oscilacijama u raspoloženju. Na radnom mestu dobijate isključivo pohvale, upravo ono što vam je potrebno, imajući u vidu turbulencije na privatnom planu.

RAK

Srećnim obrtom vaš rad i zalaganje će konačno privući pažnju koju zaslužuje - odavno se niste tako dobro osećali na radnom mestu. Bilo bi poželjno da važne odluke donesete što pre. Vaš život ubrzava na svim poljima, uživajte!

LAV

Kod suprotnog pola budite želju za temeljnim upoznavanjem i bliskošću. Na poslovnom planu trenutno ne vidite napredak i tapkate u mestu. Dalje ćete dogurati opuštenim stavom nego insistiranjem.

DEVICA

Šarm, prodornost i kreativnost postaju vaše tajno oružje zahvaljujući kojem ćete u bliskoj budućnosti znati isključivo za napredak. Partneri vaših prijatelja i kolega neka vam ostanu apsolutni tabu. Obratite pažnju na saobraćaj!

VAGA

Ukoliko se u vezi, izuzetno izražen nagon za slobodom mogao bi dovesti do žestokih rasprava. Ipak, do kraja dana vaš ego se može spustiti na zemlju. Izvesna vrata bi se konačno mogla otvoriti pred vama, iskoristite priliku da se ne biste kajali.

ŠKORPIJA

Shvatili ste da su vaša dosadašnja iskustva s partnerima prvenstveno imala jedan cilj - da konačno saznate šta želite. To mora biti partner velikog kalibra, ništa ispod toga neće vas više zadovoljiti.

STRELAC

Neočekivano ćete dobiti informacije koje će ubrzati vaš poslovni razvoj. Stoga budite na oprezu i osluškujte sva šuškanja na poslu. Neko vas podržava, ali budite oprezni, jer sigurno to ne radi bez interesa.

JARAC

Okrenite novi list! Budite odlučni, pa sve razjasnite diskusijom. Zahvaljujući vašoj retorici i urođenom smislu za diplomatiju, uspećete u svim svojim namerama i konačno ćete stati na put tuđoj samovolji. Budite sigurni u sebe.

VODOLIJA

Bilo bi poželjno da se sa elanom upustite u posao. Ukoliko se negde i pojavi problem, proverite po dva-tri puta pre no što donesete konačnu odluku. Na taj način izgradićete imidž prodornog i izdržljivog borca.

RIBE

Trenutno ne znate gde vam je glava od zadataka koji vam se gomilaju na radnom stolu, a od vas se traži najveća moguća koncentracija i posvećenost. Konkurencija vam može zagorčati život, ostanite opušteni, to je samo blef.