Horoskop
Profimedia
Horoskop

Profimedia

Ilustracija, Foto: Profimedia

OVAN

POSAO: Biće vam potrebno mnogo energije da biste uspeli da rešite sve poslovne probleme koji su se vremenom nagomilali. Pred vama je dan koji može biti na neki način težak ali prevazićićete ga.

LJUBAV: Neodlučni ste na ovom polju. Želite da priđete osobi koja vam se dopada ali niste sigurni u njena osećanja. Jedini način da otkrijete jeste da joj pokažete kako se vi sa vaše strane osećate i šta želite.

ZDRAVLJE: Muči vas nervoza već neko vreme, pa zbog nje možete imati loš apetit, manjak sna i generalno stanje neke bezvoljnosti. Pokušajte da pronađete unutrašnju snagu i da se opustite na neki način. Sce će se rešiti.

BIK

POSAO: Svojim pozitivnim pristupom uspevate da preokrenete neka dešavanja i da obezbedite sebi poslovni uspeh. Očekuje vas dna u kom ćete biti veoma zadovoljni ostvarenim rezultatima. Ništa vam ne stoji na putu do uspeha.

LJUBAV: Partner vam je maksimalno posvećen i imate priliku da uživate u romantičnim trenucima sa njim. Vaša veza je iz dana u dan sve jača. Ukoliko ste slobodni za sada nema većih promena kod vas.

ZDRAVLJE: Povedite računa o manjim problemima vezanim za osetljive zube i desni. Pred vama je period u kom biste na ovom planu mogli da imate neke nove probleme. Pored zuba, i kosti vilice su vam takođe osetljive.

BLIZANCI

POSAO: Nemate previše poslovnih obaveza. Imate čak i višak slobodnog vremena- iskoristite ga na najbolji mogući način. Počeo je vikend, vreme je za odmaranje i opuštanje! Nemojte da se opterećujete sa bilo čim.

LJUBAV: Očekuju vas uzbudljivi i prijatni zajednički trenuci sa osobom koju volite. Dan je veoma povoljan za ljubav. Pred vama je mogućnost da partneru pokažete svoja iskrena osećanja i želje za budućnost.

ZDRAVLJE: Prolazna nesanica je moguća ali nećete imati veće probleme. Moguće je da je jednostavno kod vas prisutan višak energije. Svakako će vam prijati neka dodatna fizička aktivnost.

RAK

POSAO: Današnji dan vam ne donosi velike poslovne izazove. Prija vam nešto mirniji i opušteniji tempo. Sve obaveze koje imate ćete završiti bez žurbe i stresa. Povoljan je dan za vaše poslovno polje.

LJUBAV: Ne prija vam samoća. Potrebna vam je ljubav i pažnja, želite da pronađete osobu sa kojom ćete deliti svoje emocije. Vreme je da se malo oslobodite u kontaktu sa osobama suprotnog pola.

ZDRAVLJE: Moguće su prolazne infekcije grla ili neke upale, bakterije... Najbolje bi bilo da se posavetujete sa svojim lekarom. Izbegavajte alkohol i gazirana, hladna pića, kao i cigarete i sve što može dodatno nadražiti grlo.

LAV

POSAO: Uspešno ste rešili neke probleme na poslovnom planu i sada se konačno možete malo opustiti. Vreme je da proslavite uspeh koji ste ostvarili! Možete da se nadate pozitivnim vestima danas!

LJUBAV: Tek što ste ušli u novu emotivnu vezu, a određeni problemi su se već pojavili. Razmišljate da li ste napravili pravi izbor. Pred vama je svakako šansa da se predomislite ako niste zadovoljni izborom.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi vezani za ukočenost u predelu vrata, ramena i ruku. Povedite računa jer je moguće da ćete morati da se obratite kiropraktičaru ili nekom drugom stručnjakz na ovom polju.

DEVICA

POSAO: Potrebna vam je pomoć saradnika kako biste uspeli da obavite sve poslove koji su se nagomilali. Nećete moći baš sve da završite sami. Iako je počeo vikend imaćete mnogo poslovnih obaveza.

LJUBAV: Iskoristite svoju šansu da osvojite osobu koja vam se dopada. Danas je veoma povoljan dan za početak nove veze. Ako se budete ohrabrili da napravite prvi korak nećete se pokajati!

ZDRAVLJE: Manji pad energije je moguć tokom dana, pa nemojte da se forsirate. Nekad je bolje i da preskočite trening nego da vam posle njega bude loše. Odmarajte i unosite dovoljno tečnosti.

VAGA

POSAO: Moguće je da ste u prilici da birate koji posao ćete prihvatiti. Brojne ponude jednostavno dolaze na vaša vrata. Veoma ste uspešni i na neki način poznati u profesiji kojom se bavite.

LJUBAV: Zračite pozitivnom energijom i privlačite nove udvarače svojim prirodnim i opuštenim stavom. Možete da očekujete veoma zanimljive ljubavne ponude. Pred vama je šansa da izaberete najboljeg!

ZDRAVLJE: Moguće je da će vam se vratiti neki stari problemi ili da ćete ponovo imati tegobe vezane za sinuse. Sa tim može da usledi i glavobolja. Ako niste sigurni kako da pomognete sebi, obratite se lekaru.

ŠKORPIJA

POSAO: Ulažete maksimum svoj energije kako biste poboljašali svoju finansijsku stuaciju, veoma ste vredni. Moguće je da često radite mnogo više i duže od svih ali da vam to na neki način i odgovara.

LJUBAV: Preporuka je da malo smanjite kritike koje upućujete partneru, a da pokažete više razumevanja i tolerancije. Vreme je da poradite na tome da se vaš odnos popravi. Pred vama je period u kom možete da smirite konflikte.

ZDRAVLJE: Moguće je da vam ne prija promena vremena ili vazdušni pritisak ili generalno loše reagujete na vremenske uslove. Skloni ste sitnim zdravstvenim problemima. Potrudite se da ojačate svoj imunitet.

STRELAC

POSAO: Ukoliko ste planirali pokretanje sopstvenog posla, današnji dan je povoljan za to. Očekuje vas uspeh ako se budete dobro organizovali. Pred vama je šansa da pokažete da sami možete da podtignete mnogo toga.

LJUBAV: Jedna osoba ulaže veoma veliki trud da bi vam se približila, a danas ćete konačno obratiti pažnju na nju. Moguće je da do sada jednostavno niste bili svesni njene pojave. Sledi vam zanimljiv dan.

ZDRAVLJE: Sasvim dobro se osećate. Nema naglašenih problema kada je zdravlje u pitanju, ostajete u dobrom stanju. Očekuje vas dan u kom nećete imati nikakve brige i stresove, sve protiče lagano.

JARAC

POSAO: Dobićete ponudu na koju ste dugo čekali. Veoma ste radosni i nestrpljivi da počnete sa poslom! Kada budete počeli da pravite dobre rezultate svi će vas poštovati. A vama je poštovanje veoma važno.

LJUBAV: Postoji mogućnost da rešite sve sitne nesuglasice koje imate sa voljenom osobom i da budete zaista srećni. Zaboravite na prošlost i na zamerke koje nisu važne. Najvažnije je da se vas dvoje iskreno volite.

ZDRAVLJE: Problemi sa cirkulacijom su mogući. Ako ste već imali ovakve tegobe, sada vam se mogu vratiti. Takođe, naglašene su i proširene vene i generalno problemi sa nogama, stopalima, moguće i sa oticanjem istih.

VODOLIJA

POSAO: Vreme je da se maksimalno posvetite svom poslu i da sve ostalo ostavite po strani kako vam ništa ne bi remetilo koncentraciju. Imate dosta obaveza i jako vam je važno da baš sve završite u predviđenom roku.

LJUBAV: Sa jednom Vagom ulazite u flert. Razmišljate da li je ona osoba sa kojom možete imati ozbiljnu vezu. Pokušajte da se ne opterećujete planovima z abudućnost i uživajte u trenutku! Naučite da se opustite.

ZDRAVLJE: Napetost u mišićima je naglašena kod vas. Generalno vam je nervni sistem osetljiv. Prijalo bi vam da povećate unos magnezijuma, da odete na masažu ili da napravite sebi aromatičnu kupku kako bi se opustili.

RIBE

POSAO: Preporuka je da ne obraćate pažnju na tračeve i glasine i da se fokusirate isključivo na svoj posao. Danas biste lako mogli da čujete neke sasvim pogrešne informacije, pa nemojte da verujete svim pričama koje dolaze do vas.

LJUBAV: Možete da očekujete veoma zanimljivo poznanstvo sa osobom koja bi mogla da bude drugačijeg porekla ili je na neki način povezana sa inostranstvom. Kada se budete malo više zbližili uslediće romantični trenuci!

ZDRAVLJE: Poradite na tome da budete fizički više aktivni. Počnite da vežbate, aktivirajte se malo! Nedostatak vremena je često samo izgovor! Vaše zdravlje bi ipak trebalo da vam bude prioritet.