Ćerki i otac i majka: Zoran i Jana Marjanović
Dejan Briza
Ćerki i otac i majka: Zoran i Jana Marjanović

Dejan Briza

Ćerki i otac i majka: Zoran i Jana Marjanović, Foto: Dejan Briza

 - Niko me nije zvao iz policije. Valjda bi meni prvom javili da je ubica uhapšen. Dosta mi je više nagađanja. Verovaću da je zločinac uhapšen tek kad mi neki zvaničnik to i potvrdi - počinje svoju ispovest za „Alo!” Zoran Marjanović, suprug svirepo ubijene pevačice „Granda“ Jelene Marjanović.

Telo nesrećne žene nađeno je u kanalu u Borči nakon što je policiji prijavljen njen nestanak. Od tada do danas nije pronađeno ni mesto ubistva, niti oružje kojim je nesrećna žena usmrćena.

Ubistvo nije misterija

Zoran Marjanović kaže da se ne slaže da je ubistvo njegove supruge za policiju misterija.
- Ja to ne bih klasifikovao kao misteriozno. Za nas, građane, misteriozno je do rešavanja slučaja. Tim koji radi na rasvetljavanju je veoma uspešan, a tome u prilog ide i to što poslednjih dana vidimo da se neki zločini rasvetljavaju posle pet ili 10 godina. Za našu policiju nema misterije, oni će Jecino ubistvo rasvetliti. Policija polako zatvara krug. Taj neko može da se krije, ali ne i doveka - tvrdi Zoran.

 - Živim za dan kada ću mojoj Jani reći - ovo je monstrum koji ti je ubio majku. Tada ću joj pokazati njegovu sliku. Taj zločinac je unuštio život i mojoj porodici i meni. Više od godinu dana zbog njega smo na stubu srama. Umesto da tugujemo za njom, mi smo bili ubice - priča Zoran.

Jelenin suprug Zoran kaže za „Alo!” da mu policija nikada nije rekla na koga sumnja i dodaje da bi mu lično presudio kada bi znao ko je!

- Plašim se da taj čovek ne ubije još neku ženu. Da i njena porodica ne prođe golgotu kroz koju ja prolazim. Da i njima ne oduzme sreću u kojoj su tek počeli da uživaju. Ubio bih ja njega, samo kada bih znao ko je, zato mi inspektori i ne pričaju ništa. Policija mi je uzela i pištolj i pušku. Znaju kako bih reagovao kad bih čuo neko ime - priča naš sagovornik.

Jelenu je ubio psihopata

Zoran Marjanović tvrdi da je njegovu Jelenu ubio poznanik, psihopata.
- Za ovih godinu dana ne znam da li prođe sat da se ne zapitam šta se desilo. Tog dana ništa nije bilo sumnjivo, jednostavno, ona je otišla da trči kao što je to često činila. Kada bi se skupila petorica kriminologa, mislim da ne bi mogli da režiraju da ubistvo prođe neprimećeno. Mislim da je monstrum imao čistu sreću jer je to mesto sa stotinu neprilagođenih faktora. Tu su kuće, stalno neko prolazi. Pogotovu tada, jer bilo je lepo vreme. Zato mislim da ju je sigurno ubio neko ko ju je na neki način poznavao - kaže Zoran.

 Jelena Krsmanović ubijena je 2. aprila 2016. kada je otišla na trčanje sa suprugom Zoranom i ćerkicom Janom (6) na nasip u borčanskom naselju Crvenka. Ona se tada odvojila od njih i nekoliko minuta kasnije nestala bez traga.

Njeno telo pronađeno je sutradan u kanalu nedaleko od nasipa, ali i mesta gde ju je suprug poslednji put video. Od tada su ispitani gotovo svi meštani Borče i Crvenke.

Kako „Alo!“ saznaje u MUP-u, naša policija od kolega iz Rumunije nije dobila nijednu informaciju niti ijedan pisani dokument.

Komentari (12)

deki

13.06.2017 06:21

pa AV kao zvanicnik ti je potvrdio jos u aprilu ,pred izbore!

Kvazimodo Sorabius

13.06.2017 08:16

Haha! I pored svedoka da NI TOG DANA, i NIKADA, Jelena nije dzogirala na tom mestu; i pored svedoka da su se zestoko svadjali U KOLIMA - a da nije dete bilo u kolima; policijski pas nije nasao DUKS, PATIKU, MOBILNI; pored toga da je policija proveravala mercedes i ford (bese li?) a ne i juga; i pored odnetih - posle pranja varikinom - tepiha, ovajuti situaciju sa bezbroj "mozda"!

GLUMICA

13.06.2017 09:05

Bila je udata za psihopatu a zivela sa ludacima i prevarantima

vesna

13.06.2017 16:11

@GLUMICA - Da bas njoj treba slika ubice .Budalo bolje šriznaj sve i ti i ti tvoji degenerici u porodici.Sram te bilo.Jadno to dete sa vama ludacima

Luna Lu

13.06.2017 22:01

@GLUMICA - Glumice koliko li je tezak i prazan tvoj zivot kada se ovakvim stvarima bavis. Gledaj osobe sa kojima ti zivis, i sa kojima se druzis. Da li je neko lud ili psihopata ti nisi kompetentna da sudis o tome, pre svega sto ljude uopste ne poznajes. Pocni vec jednom da cistis djubre u svojoj kuci....

Andja

13.06.2017 09:55

Eto i mi svi prizeljkujemo da se ubica nadje iza resetaka, posle 15 meseci "uspesnog "rada istraznih organa a psihopata jos uvek uziva na slobodi ..

Rada M

13.06.2017 12:00

I ja verujem da se Vladimir i kum Ivica nece izvuci,tako i ostali saucesnici..Zoran nije ubica ali zna ko jeste,nije sija nego vrat..

maja

14.06.2017 01:08

@Rada M - A zašto su je ubili, Rado? Citala sam da te jedna sizofrenicarka proziva na fb-u, da postoje dve Rade, da se neka stiti? Ne razumem bas to... Inace te podrzavam u svemu sto radis.Pozdrav

MM

13.06.2017 12:14

Pet kriminologa da režiraju...? A šest psihopata i jedan inspektor?

stela

13.06.2017 15:14

Dosta vise glumatanja Zorane.....

Aida

13.06.2017 16:56

Zoki se boji da ne strada jos neko,pa da porodica te osobe ne prolazi torturu kao sto njegovi prolaze.Zorane,ubistava je bilo i prije,a nazalost bit ce i poslije Jelene,sve te osobe su imale porodice koje nisu prolazile kroz to kroz sta vi prolazite.A ti se zapitaj zasto je to tako.

rada saucesnik

14.06.2017 19:58

Ni Rada nije NEVINA