Partizan - Zaglebje
Aleksandar Dimitrijević
Partizan - Zaglebje

Aleksandar Dimitrijević

Partizan - Zaglebje, Foto: Aleksandar Dimitrijević

"U revanšu moramo da se pazimo najviše nas. Ukoliko poletimo čitajući novine i ako se budemo zadovoljili učinjenim, neće biti dobro. Moramo da budemo smireni, staloženi, ali da maksimalno poštujemo ekipu Zaglebja. Samo ako od prvog minuta uđemo u utakmicu kako treba, moći ćemo da prođemo dalje. Biće izuzetno naporan meč i ko bude koncentrisaniji mislim da će dobiti. Utakmica koju će možda prelomiti sitni detalji", rekao je Janković za sajt kluba.

Fudbaleri Partizana nisu uspeli sinoć u Beogradu da pobede poljsko Zaglebje u prvom meču drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope, pošto su odigrali 0:0.

Crno-beli su bili bolji tim na terenu, napadali su, stvarali šanse, pogodili dve prečke, a jednu od dobrih prilika nije iskoristio ni Marko Janković.

"Ostali smo dužni publici, jer nismo postigli gol. Ja sam imao verovatno najbolju šansu na utakmici i mnogo mi je žao što je nisam pretvorio u gol, kako bi dobru igru krunisali pobedom. Nadam se da ćemo u revanšu proraditi i da ćemo prvu polušansu iskoristiti. Sinoć jednostavno nije išlo, čak i da smo ostali još dva dana na terenu. Takvi dani jednostavno dođu i nemaju veze sa fudbalskim (ne)znanjem", rekao je on.