Marko Janjušević i Ana Korać
Screenshoot Youtube
Marko Janjušević i Ana Korać

Screenshoot Youtube

Marko Janjušević i Ana Korać, Foto: Screenshoot Youtube

Njihov razgovor je danas to i dokazao. Naime, Janjuš je Ani zamerio što njega nije stavila na prvo mesto prilikom nabrajanja zadrugara koje najviše voli.

- Stavila si sve ostale pa mene, trebalo bi da ti ja budem na prvom mestu- žalio se Marko. Koraćeva ga je umirila, objasnivši da se on podrazumeva kao neko ko je na prvom mestu. Nakon toga ona mu je predložila da odu zajedno na Tajland posle Zadruge. Ipak, Janjuš je rekao da ga žena ne bi nikada pustila na takvo putovanje. Miljan Vračević je slušao ovu konverzaciju, pa je dodao:

- Mene je moja žena pustila na more sa 25 žena. Gledao sam ih kao svoju decu, smršao sam pored toliko žena, to je užasno naporno - rekao je on. Janjuš nije mogao da veruje da Miljanova žena nije nimalo ljubomorna, a nakon Miljanove priče i Ana i Janjuš su ostali u čudu.

 

 

Komentari (2)

miso

15.12.2017 16:49

Covek je u pravu. Ako je ona njemu na prvom mestu to isto ocekuje od nje. Ali ona mu nije verna. Ide od jednog do drugog zadrugara.

ccc

15.12.2017 21:12

@miso - ko je ovde ko koga pa zar on nije ozenjen juce mu se sestra kune da nije presao crtu kakva sad vernost sa ljubavnicom e cudo su ljudi.