Uživa u pogledu: Jovana Jakšić na odmoru u Meksiku
Instagram
Uživa u pogledu: Jovana Jakšić na odmoru u Meksiku

Instagram

Uživa u pogledu: Jovana Jakšić na odmoru u Meksiku, Foto: Instagram

Trenutno 265. teniserka na WTA listi uživa na odmoru u Meksiku sa svojim izabranikom, Beograđaninom Vujom Jovićem, bivšim košarkašem, a danas preduzetnikom.

Jovana živi u Los Anđelesu, a njen dečko u Sakramentu i gotovo da se ne razdvajaju koliko god im to obaveze dozvoljavaju. Momak koji se bavi nekretninama i sportskim menadžmentom prati je na velikom broju turnira i pruža joj podršku i putem društvenih mreža, a ne stide se ni da javno pokažu koliko su zaljubljeni. Nema sumnje da su brojni obožavaoci razočarani što je srce 23-godišnje teniserke zauzeto, ali ako ništa drugo, atraktivna teniserka ih redovno počasti provokativnim fotografijama.

Atraktivna Jovana pokazuje atribute dok uživa u Meksiku

Instagram

Atraktivna Jovana pokazuje atribute dok uživa u Meksiku, Foto: Instagram

Karijera Jovane Jakšić obećavala je pre dve i po godine, kada je stigla do finala WTA turnira u Meksiku, gde je izgubila od Ane Ivanović. Tada je pažnju privukla i teniskim umećem, ali i harizmom, a domaćini su bili oduševljeni jer je Jovana posle svake pobede plesala na terenu uz pesmu latino pevača Marka Entonija. Ipak, od tada nije imala zapaženijih rezultata, a najbolji plasman u karijeri joj je 102. mesto u maju 2014.

Zna  kako i  da se  „skocka”

profimedia

Zna kako i da se „skocka”, Foto: profimedia

Komentari (3)

majo

28.11.2016 09:59

Top ,riba ....Vrh...

mile

28.11.2016 17:47

Nit atraktivno nit ti negde ima atributa. Najlepsi deo je pogled s terase

joca

28.11.2016 19:53

Je l ona kuma Ani Ivanovic?