Vozi kao  Flojd:  Jadranka  Barjaktarović
Zoran Ilić
18+
Klikni da vidiš sliku
Vozi kao  Flojd:  Jadranka  Barjaktarović

Zoran Ilić

Vozi kao Flojd: Jadranka Barjaktarović, Foto: Zoran Ilić

Kako saznajemo, Barjaktarovićeva je danima obilazila butike gde se kupuju krpice za plažu i pažljivo birala najlepši bikini, u kojem će svi njeni atributi doći do izražaja. Kada je odabrala pravi, rešila je da na njoj omiljenoj plaži u Bečićima pokaže kako Crnogorka svoje zemljake baca u trans, a to joj je, bogami, i pošlo za rukom.

ALO! U CRNOJ GORI

 

Čim se pojavila na plaži, svi muškarci u njenoj blizini bili su hipnotisani njenim seksi telom, a ponajviše zategnutom guzom. I dok se u provokativnim pozama brčkala u plićaku, đetići, a i gosti sa svih strana zaboravili su zbog čega su došli, pa im nije padalo na pamet da pored ovakvog prizora odu da se kupaju.

 

 

Dodatnu maštu muških kupača Jadranka je raspalila u trenutku kada je na ležaljki počela da se macka kremama, dok je rukama prelazila preko grudi i zadnjice.

18+
Klikni da vidiš sliku
Jadranka je pokušala da iscedi gornji deo kupaćeg kostima

Zoran Ilić

Jadranka je pokušala da iscedi gornji deo kupaćeg kostima, Foto: Zoran Ilić

No njihovim mukama ni tu nije bio kraj, jer je pevačica nakon pola sata sunčanja odlučila da se provoza skuterom kako bi pokazala svoj fensi bikini, ali jači pol sigurno nije razmišljao o njemu, već o njenim atributima, koji su se nazirali ispod.

Očigledno da Barjaktarovićeva voli adrenalin, pa je za nekoliko minuta nestala iz vidokruga svih kupača, dok je skuter u povratku propinjala kako bi pokazala da je nesavladiva. Kako je po povratku na obalu odlučila da se bućne u vodu, Jadranka je na radost muških očiju pokušala da iscedi gornji deo kupaćeg kostima, zbog čega su joj grudi kipele na sve strane. Za njom se nisu okretali samo muškarci već i žene koje su komentarisale da izgleda savršeno, mada i da su htele, ne bi mogle da joj nađu manu, makar kada je fizički izgled u pitanju.

18+
Klikni da vidiš sliku
Đetići nisu skidali pogled sa pevačicine guze

Zoran Ilić

Đetići nisu skidali pogled sa pevačicine guze, Foto: Zoran Ilić

Iako je u dugogodišnjoj vezi, to nije sprečilo gradske šmekere da pevačici šalju piće i pokušavaju da je zavedu. Sada makar znaju „gde se kupa i gde školjke skuplja”.

Komentari (2)

sava

29.07.2016 16:22

Ova je elitna....Provereno.

nedjo

30.07.2016 08:36

ova domacica ne daje na pocek,samo keš