Starleta bez dlake na jeziku
Vesna Lalić
Starleta bez dlake na jeziku
Starleta bez dlake na jeziku, Foto: Vesna Lalić

- Kristijanu se poslednjih meseci sve samo obija o glavu. Prvo ga je drugarica izdala za novac, ispao je glup i smeje mu se cela Srbija. Na imanju je pričao o milionima, a sada moli za 25.000 evra, to je mnogo jadno. Gde su mu ti silni milioni sada?! Znao je u rijalitiju da priča kako je bogat i imućan, a sada juri i proganja jadnu Staniju za pare - kaže Tamara, kojoj je njihovo prepucavanje smešno.

Čeka i pare i robiju:  Kristijan Golubović
Čeka i pare i robiju: Kristijan Golubović, Foto: Rajko Ristić

- Cirkus ponovo gostuje u našem gradu, to je možda najbolje objašnjenje za njihovo ponašanje. Mogu da uzmu kombi i da budu putujući cirkus, pošto su obični cirkuzanti. Svađaju se zbog nekoliko hiljada evra - ističe Đurićeva, koja neće krivično goniti Golubovića zbog pretnji koje joj je uputio putem Fejsbuk mreže.

- Perem ruke od Kristijana, neka bude srećan što ga neću goniti krivično. On je ispao dovoljno smešan, treba da ode u zatvor da skine ljagu sa sebe koju je napravio u rijalitiju. On je jedan mučenik koji se borio i crnčio u rijalitiju, da bi sada jurio tamo neku Staniju da mu da pare kako bi imao da preživi - s gnušanjem ističe klaberka.

Stanija Dobrojević
Stanija Dobrojević, Foto: Nenad Mihajlović

Podsećanja radi, Kristijan je završio u pritvoru jer je na društvenoj mreži Fejsbuk pretio Tamari. Ona je na saslušanju ispričala da je njegove reči ne plaše i da smatra da je on to napisao u afektu, kao i da za Golubovića nije zatvor, već ludnica. Uzimajući u obzir ono što je Tamara ispričala, Kristijanov advokat je tražio da njegov klijent ranije izađe iz pritvora. Po izlasku iz ćelije, Kristijan je odmah počeo da juri Dobrojevićevu za novac koji je ona dobila kao prvoplasirana u „Farmi“, iako je njena dobra volja da li će mu bilo šta dati.

Tamara Đurić
Tamara Đurić, Foto: Rajko Ristić

 

Tamara puna modrica sprema venčanje

Paparaco „Alo!“ uslikao je Đurićivu kako u jednom salonu venčanica proba haljine, očigledno spremna za ulogu mlade. Međutim, osim seksi podvezice, klaberka je ispod venčanice pokazala posekotine i modrice na kolenima. Kako bismo saznali da li su to posledice burnih noći ili nečeg drugog, pozvali smo Tamaru, ali ona nije želela da nam objašnjava poreklo podliva, kao ni to da li će mladoženja biti pevač Aca Živančević, sa kojim se smuvala u rijalitiju, ili Dejan Palić Makarona, sa kojim je bila u vezi do tada. Kako samo saznali, srećnik nije nijedan od njih, već je Tamara tražila savršen komad koji će poneti na predstojećem Sajmu venčanja, zlatarstva i lepih stvari, koji će se u jednom beogradskom hotelu održati od 19. do 21. februara.

Komentari (10)

ana

09.02.2016 06:55

ovo sa prstima rasirenim reklamiraju svoj posao.

Seka

09.02.2016 08:04

Pasta da radi kada ne moze da zbari nekog Makaronu pa da dobije 500.000 da bi bio sa njim onda bi mu 25.000 bila sica. Odlucio covek da ne bude krva pa ma sta drugo radio. Sramota sto se novine toliko bave krimosima i prostitutkama.

ide krile kraljevackom prugom

09.02.2016 08:55

tuzna slika orla sa kokosjom glavom i pilecim mozgom.

svakaka

09.02.2016 11:57

Nova kombinacija kragne od izlizane gume,toliko sto bi se reklo skupo ,skupo ?vidi se,zato drugo vidi iako bas me briga za te druge

???

09.02.2016 13:22

@svakaka - Šta je ovde napisano, mislim da ni sam autor ne zna... Srpski jezik i pravopis umiru definitivno.

Mile

09.02.2016 13:26

Ako stanija da pare kristijanu ispasce najgluplja zena na svetu kristijan kad je bio u policiji zbog saslusanja u vezi seselja da je hteo da ga ubije izjavio da je to rekao da bi bio bolje rangiran u rijalitiju pa i stanija tako moze reci kristijan je sitan kriminalac odnosno kokosar koji krade prasice i curke po kraljevu nek se pohvali kako ga je izmlatio decko u nemackoj u diskoteci pa kako je plakao u pazaru da ga ne biju

nemojte vise o njima, molim vas!

09.02.2016 14:22

Mislila sam da je Alo malo ozbiljniji portal kome ne prilici da nas svaki dan obavestava o svakojakim beznacajnim izjavama jedne samoljubive starlete, jednog krimosa reketasa i jedne raspale pohlepne klaberke na anduvavanje. Preterano je, postoji li neki urednik koji ce da kaze dosta o njima, ili tu postoji neki interes.

Mirka

09.02.2016 15:20

Aj makni se vise i ti i Stanija i Kristijan. Smarate

sVaKakA

09.02.2016 16:47

Svi pismeni ovde nebi pisali komentare a kamoli iste da citaju,zato svi koji neznaju pravopis neka mi se jave da zajedno se vratimo u osnovnu.Bravo za Tamaru znas da pominjes tude pare pa sto svoje nisi ulozila u orginalnu garderobu nego te izlizane gume upotrebila si za haljinu ili sta ti je to na tebi.

miki

10.02.2016 05:03

@sVaKakA - Ti si, vidim, veoma pismena