Tijana na "Evrosongu"
Promo/Andres Putting
Tijana na

Promo/Andres Putting

Tijana na "Evrosongu", Foto: Promo/Andres Putting

- Prvi utisak mi je odličan jer smo mi to stvarno fantastično odradili. Ono što je bilo do mene da uradim makismlano sam dobro uradila. Sve ostalo nije bilo do mene i ne mogu da komentarišem razloge zbog koji nismo ušli u finale - kaže Tijana i dodaje:

- Koliko vidim, tehničkih problema nije bilo, da kažemo da nam je nešto zapelo. Inače, imali smo velikih problema od prvog trenutka kada smo došli u Kijev što se tiče tehnike. Ne volim izgovore, ne krivim nikoga posebno, da sam odvratno otpevala, saplela se, onda bih mogla stvarno sebe da krivim. Ovako sam dala svoj maksimum i ne želim nikoga da krivim zbog toga. Nekome se možda nije svidela pesma, nekome se možda nije svidelo kako izgledam, možda se nekome nije svidelo kako pevam, ali ukusi su različiti. Ovde se takmiče u ukusu i treba biti vrlo oprezan kada se bira kako se i šta se šalje na takmičenje, da bi se razmišljalo da se zadovolje svi ukusi. Bogićevićeva se osvrnula i na komentar Marije Šerifović da odlazak na „Evrosong” nije ekskurzija.

- U našoj ekipi niko odlazak na „Evrosong” nije shvatio kao odlazak na ekskurziju. Ali naravno da se slažem sa Marijom, sa svim se slažem što ona kaže. Istina je da ne treba ništa da se shvata kao ekskurzija, ali mi smo to shvatili ozbiljno. Marija je verovatno aludirala na to kako mi to nismo shvatili ozbiljno, ali je uveravam da je tim koji je izašao na binu i otpevao ovu pesmu zaista dao sve od sebe, za ostale ne mogu da tvrdim. Ljudi kada su ogorčeni, oni nekako ishitreno reaguju, ali ne mislim da je Marija zlonamerna u svojim komentarima. To je verovatno rekla iz najbolje namere - iskrena je Tijana.

Komentari (5)

Bata Kure

13.05.2017 08:39

Al si ga odradila...alal ti vera!

Van Halen

13.05.2017 08:41

Usta moja hvalite me! Onaj ko ne poseduje faktor X i nema svoju karijeru, ne moze biti zapazen, a tek posebno ne moze nigde da pobedi! Za uspeh nije dovoljan dobar glas! To znamo iz primera Jelene Karleuse! Ova nevidljiva osoba zaista nije kriva, kriv je onaj kome je palo na pamet da je posalje na Evroviziju...a jos gore pored svih nasih talentovanih kompozitora "poruci" pesmu od internacionalnog time! Za ovo bi trebalo svi odgovorni da odgovaraju, jer ne placaju oni ovu svoju glupost, vec mi!

Kolporter

13.05.2017 09:46

Sledeći put izveštaje da pišete sa pisaću,a ne 's šivaću mašinu ko što znate. Bolje da ste poslali Piksija iz Knez Mihajlove,bolje bi prošao.

Vanja

13.05.2017 11:39

Gledaoci u Srbiji ce s mirom moci otpratiti novu epizodu Zvezda Granda i Pinkovih zvezda!

mata

15.05.2017 17:35

Najbokja pevacica koju smo ikad imali.