Kim Kardašijan
Profimedia
Kim Kardašijan

Profimedia

Kim Kardašijan, Foto: Profimedia

Nije da su stvarno toliko lepe, ima tu hirurgije, fotošopa, ali i mnogo dobrih šminkerskih trikova. Ako biste i same da oduševite ljude svojim fotkama, probajte trikove koje otkriva jedan od najpoznatijih svetskih šminkera, Arijel Tejada!

Kortni Kardašijan

instagram

Kortni Kardašijan, Foto: instagram

Senka za „nove“ oči

- Ako želite da vam oči imaju oblik badema, izaberite tamniju senku za spoljnje uglove očiju. Ukoliko želite okrugliji oblik, nanesite tamniju senku duž oblika oka. Bronzane i tople braon boje su moj prepoznatljivi izgled. Prilično je univerzalan i ide uz sve - ističe ovaj mladić.

Moć kreme

- Veliki deo moje savršene podloge čine proizvodi za negu kože. Ja obožavam kreme za omekšavanje i hidriranje kože. One su ključ savršene šminke - otkriva Tejada i dodaje da uvek treba investirati u dobru kremu za oči.
- Kvalitetna krema za oči je veoma važna, jer ne želite da vam se korektor zavuče u tanke linijice ispod očiju. Noću bi uvek trebalo da stavljate kremu za predeo oko očiju da bi vam koža ostala hidrirana, jer ona gubi dosta vlage tokom noći - tvrdi popularni šminker.

Kim Kardašijan

instagram

Kim Kardašijan, Foto: instagram

Konturisanje

- Ako želite izgled koji uključuje hajlajter i konturisanje, izaberite korektor koji je dve nijanse svetliji od vašeg tena na sredini lica. Za konturisanje odaberite tečni puder koji je jednu ili dve nijanse tamniji. Kod šminke je trik u slojevima - naglašava Arijel.

Hajlajter je sve

- Obožavam dobar sjaj. Obično koristim tečni ili krem hajlajter ispod tečnog pudera i preko njega, ali pre nanošenja pudera u kamenu. Nanosim ga na jagodice, duž nosa, na sredini iznad usana i na bradu. Posle nanesem i malo hajlajtera u prahu da naglasim sjaj - otkriva šminker sestara Kardašijan.

Dodajte trepavice

- Postoje posebne trepavice za svaki oblik. Ja volim da dodajem trepavice koje deluju prirodnije, samo im stavim malo maskare ili ih čak ostavim tako - navodi Tejada.

Kajli Džener

instagram

Kajli Džener, Foto: instagram

Lažirajte usne

- Iscrtavanje na samoj liniji i popunjavanje celih usana lajnerom će vam dati puniji izgled, a svaki karmin će duže trajati - savetuje ovaj profesionalac.

Učvrstite šminku

- Definitivno završite dobrim fiksatorom. Kada ste gotovi, samo ga lagano naprskajte preko. Odaberite dobar proizvod koji neće učiniti da koža izgleda puderasto, već što prirodnije - naglašava ovaj popularni šminker.

Kloi Kardašijan

instagram

Kloi Kardašijan, Foto: instagram

Igrajte se teksturom

- Obožavam sjajeve za usne, oni ožive ceo izgled. Nekada koža može da deluje veoma mat, pa je malo sjaja baš ono što nedostaje - kaže on.