Bakir Izetbegović
Profimedia
Bakir Izetbegović

Profimedia

Bakir Izetbegović, Foto: Profimedia

– Mi ćemo čuvati ovu zemlju i Dejtonski mirovni sporazum i sve građane, i Srbe i Hrvate i Bošnjake. Nikakvih ratova biti neće, jer će se urazumiti oni u Banjaluci – rekao je on novinarima sinoć u Brčkom, gde je prisustvovao na predizbornom skupu SDA, prenela je Fena.

On je dodao da nikome u BiH rat nije potreban i da se ratovi počnu kada jedan narod dovedete u poziciju da neke stvari više ne može da trpi, a u toj poziciji niko nije u BiH.

– Ponajteže je Bošnjacima povratnicima u RS. Da Srbi u BiH krenu u rat da bi otcepili nešto čime vladaju suvereno, o tome nema govora niti će ljudi krenuti u tom smeru – rekao je Izetbegović.

Komentari (1)

Драгомир

25.09.2016 19:30

Док сам радио имао сам четири године титулу најстаријег радника по дужини стажа а не година.Синдикалско руководство су чинили црногорци и босански срби чији родитељи су се са Титом овде довукли.Одједном пукла брука да је наш синдикат најгори у Србији.Као најстарији радник ја их јавно позовем да поднесу оставке или ће од мене добити батине.Рећи да ће бити проблема за њих када Србија постане самостална био је тада шок!Није их моја претња полакомила већ што сам их ја међусобно посвађао и сменио!