Smanjuje mu se broj pristalica: Nenad Bjeković
Aleksandar Dimitrijević
Smanjuje mu se broj pristalica: Nenad Bjeković

Aleksandar Dimitrijević

Nenad Bjeković, Foto: Aleksandar Dimitrijević

Kandidat za predsednika Partizana je za "Alo" ispričao da sumnja da je Vučelić imao 33 delegata na Skupštini, od kojih je 30 glasalo za njegov izbor.

"Nisam siguran da su imali kvorum. Sve ukazuje na to da nikako ga nisu mogli imati. Mi ćemo nastaviti našu priču. Na jedan normalan, legitiman način, da dokažemo ko je u pravu. Lično, ne priznajem im ovo što su uradili. Kada budemo sva pravna sredstva iscrpeli, ako se ispostavi da su legitimna vlast, onda nema nikakvih problema. Ali, siguran sam da nije urađen izbor Vučelića po zakonu", počinje priču Bjeković.

Da li ste se čuli sa Zečevićem?

"Nisam se čuo posle Skupštine, video sam se pre jedno mesec dana. Naši odnosi nisu kao što su bili pre", otkrio je Bjeković.

Da li Ćurkoviću treba da pripadne počasno mesto predsednika?

-Ono što je on pričao o Vučeliću na Skupštini, i Vučelić o njemu, to za ljude koji su daleko od zbivanja lepo zvuči. Toliko jedan drugog da ishvale, malo je to ružno... Ne znam da li zaslužuju da im se toliko pripiše zasluga. Ćurković ima zasluge u Partizanu, igrao je, bio je to što jeste, ali da li je baš toliko "veliki" koliko se tamo moglo čuti, otom, potom, i o tome ćemo pričati. Ne zaslužuje mesto počasnog predsednika. Kada bude trebalo, izaći ću sa argumentima kojim raspolažem. Ne priznajem da je Vuletić potpredsednik i to Partizan ne sme sebi da dozvoli. Zašto? Da li treba da objašnjavam?

Šta dalje?

- Borba se nastavlja, videćemo. Kada bude Skupština normalna, pojavićemo se. Kada budu pravi delegati, doći ćemo.

Zečević je prozvao da svako ko "minira" skupštinu treba da da ostavku?

- Kako da sarađujemo? Okej, nije ništa sporno, hoćemo da dođemo. Ali, delegati moraju biti legalni, oni koje je Zečević promovisao 2015. godine. To su sve njegovi delegati koji su mu podneli ostavke. Kada su mu okrenuli leđa, on je našao novih 17 koji su mu odani. Ne bih voleo da otvaramo više tu diskusiju na tu temu, zarad Partizana.

Vuletić i Vazura su rekli da su vam uvek otvorena vrata Partizana?

- Ne treba mi njihova ponuda, ne treba da mi nude ništa.

Komentari (3)

nedjo

25.10.2016 00:04

u ovoj zermlji bas nista nije po zakonu

kobasica srbije

25.10.2016 00:18

Ovo mi opet sve miriše na barut na beogradskim ulicama, sad će Bjeka svoju vojsku a Vučela svoju da digne na noge pa Kalaši i Heklerivda predu svoju pesmu po ulicama Beograda

VLT

25.10.2016 07:06

Ako iko u ovoj drzavi poznaje pravo,onda je to Vuletic.On se drzi tog njihovog Statuta kpo pijan plota i nema sanse da ovaj izbor nije po zakonu.Bjeka je imao licne amabicije i domace zaddatke koje nije mogao da izvede i sada uznemirava javnost. Podseca po reakcijama na onog iz Maratonaca kad sazna da Kristina samo njemu nije dala. Oni koji su njemu obecali mesto i koji su mesecima jezive stvati radili da bi do toga dosli su porazeni i vreme je da se sa tim suoce bez novih namestaljki .